Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
....
Апелът беше, че когато дори и да се напише нещо за тях да не бъде негативно и с отричането им като актьори и съответно роли.

Според мен всеки трябва да приема спокойно мнението на другия, без да апелира за каквото и да е. Единственото условие - да се спазват правилата на форума. Аз харесвам Енгин и затова съм тук, но не мога да кажа същото за цялата актьорска гилдия на Турция и ще споделя впечатленията си, такива каквито са, ако стане дума в дискусията.
Много ми хареса това балансирано мнение.  bouquet

# 301

Обаче вече всички знаят твоята позиция. Мислиш ли,че ще ги пльоснеш на земята останалите,които силно вярват в обратното? Нито те тебе,нито ти тях струва ми се. newsm78  Но аз теб те питам,защото другите са повече и те са тези,които постоянно пишат тук. Не го приемай като заяждане въпроса,а като знак на уважение. Изключително съм ти благодарна за това което правиш като преводач.   bouquet

Dimony, и аз така ще отговоря, "с уважение", на адвокатската ти пледоария.  Peace

Нямам намерение да се обяснявам като ученичка защо пиша веднъж на седмица в един обществен форум. Колкото другите имат право, толкова и аз, струва ми се. Демокрация, му се вика.

# 302
clio1978,смехът е здраве .  smile3521 Само дето това дето се вихри по темите няма нищо общо с пийпълметрията,това си е за вътрешната кухня, за тукашното наддаване.  smile3521

А иначе всеки вижда това,което иска да вижда. Аз лично определено виждам химия между главните герои във филма.  newsm03

Скрит текст:

П.П.
gphilipova, нито те питам защо пишеш,нито искам да ми се обясняваш като ученичка,нито съм нечий адвокат. Но и аз нямам намерение да ти изкоренявам грешно създадени впечатления поради субективно лично отношение. Въпросът ми беше съвсем друг.

# 303
Официалната пийпълметрия отчита 6 млн.
Това  НЕ е вярно!

Как да ти пусна линк, като не се копира. Заключена е страницата.

# 304

Smile Аааа.. разбира се.
Аз също я видях но цифрата е само 5600.
Но нищо де, разбирам те... привиждат ти се, то след такъв трейлър е нормално.

# 305

Smile Аааа.. разбира се.
Но нищо де, разбирам те... привиждат ти се, то след такъв трейлър е нормално.

Заповядай! Kıvanç Tatlıtuğ’un bu videosunu dün gece 5 milyon 600 bin kişi izledi!

# 306
  • София
Здравейте!  wavey
Макар и късно  Naughty и малко встрани  Thinking от поредните спорове... но от сърце  Peace ви поздравявам с новата 2014 година! Много здраве, щастие и късмет на вас и на вашите семейства!

Скрит текст:

# 307

Тануша

Скрит текст:
някои отсъствахте по уважителни причини от виртуалния новогодишен купон, който се прехвърли от старата в тази тема. Всички прилагахме иновативни идеи за правилна организация на последния ден от годината. Схемата на повечето беше 1 час работа/ 1 час почивка пред компа с чаша кафе или вино - кой каквото обича След толкова кафе- и вино-паузи схемата претърпя значителна промяна 30 мин/1,30часа.

Всъщност беше доста забавно

Дилеми 

# 308

Керимчо съвсем се развесели. Simple Smile

Цитат
Аз пък, Аурелия, не го погледнах. Нито при първия цитат в темата, нито при последващите. Simple Smile) Щото го видях веднъж някъде около Новата, като излезе, и ми стига толкова. Simple Smile Имам си за гледане по-вълнуващи трейлъри. Simple Smile))

http://www.youtube.com/watch?v=faSgHN6I0Ac - Ейлюл

http://www.youtube.com/watch?v=kfLL32h_2eM - Текин Simple Smile))

И като пълна застраховка, съм си ги свалила и на харда - да не би да нямам нет, например, и да ми се прекъсне достъпа към онлайна. Simple Smile) :-Р
Е тe това мога да го гледам още хиляди пъти до момента, в който успеем да видим и филма.  Hug Hug Hug

# 309
Да, благодаря!
и трейлъра, който посочват че е гледан уж от милиони, всъщност е видян от 38 хиляди.
Това е видеото от страницата, която ти даваш.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:48 от AureliaFelix

# 310
Дилеми, късметлийска да е и за теб!  Hug Честита Нова 2014 Година! Да ни донесе нови сериали с любими артисти, да има за какво да се караме  Laughing да не стоим като коне на празна ясла.  Laughing
Да дочакаме поздрав от Енгин Акюрек за Новата Година, интервю за премиерата на Малка история през септември, официално изявление за сериал с Енгин в главната роля.
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 311
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=_FaEhW5sogA

Ето телефонният номер на Енгин. Който иска да му звъни и да му търси сметка. За другите удоволствието от видеото.

# 312

О... прекрасен Булут!  Heart Eyes

# 313
ДИЛЕМИ  Hug, благодаря за пожеланията!  Grinning  Heart Eyes
И ти да си жива и здрава, и всички твои любими хора!

Скрит текст:
[/b][/color]

# 314
Здравейте момичета.От снощи до днес доста сте изписали и докато ви прочета то се стъмнило.Дилеми,Тануша,Димони-Честита нова година,момичета.Много здраве,късмет,щастие и любов.    

Общи условия

Активация на акаунт