Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 473
  • 729
  •   1
Отговори
# 315

https://www.youtube.com/watch?v=_FaEhW5sogA

Ето телефонният номер на Енгин. Който иска да му звъни и да му търси сметка. За другите удоволствието от видеото.
  Мартичка,благодаря за песента.Тя ми е любима.   love001 

# 316
Как да ти пусна линк, като не се копира. Заключена е страницата.

Smile Аааа.. разбира се.
Аз също я видях но цифрата е само 5600.
Но нищо де, разбирам те... привиждат ти се, то след такъв трейлър е нормално.

Заповядай! Kıvanç Tatlıtuğ’un bu videosunu dün gece 5 milyon 600 bin kişi izledi!

И като се събуди краката отвити,а един мармот завива шоколада в станиол! tooth tooth tooth

# 317
Но аз теб те питам,защото другите са повече и те са тези,които постоянно пишат тук. Не го приемай като заяждане въпроса,а като знак на уважение.
Малцинства, мнозинства  като категории нямат абсолютно никакво значение в един обществен форум. Защото не се взимат решения, само се споделят мнения. Военните имат приказка: И сам воин, воюващ за кауза,   струва колкото една армия. Да се подразбира за потребители, които отстояват собствено мнение.

# 318

Това остава за утре.Чудесно изпълнено от  един превъзходен актьор.Само той го може- възмущение,угризения,съжаление,безпомощност.

# 319
  • Пловдив

Колаж, но емоциите се виждат и тук.

# 320
Но аз теб те питам,защото другите са повече и те са тези,които постоянно пишат тук. Не го приемай като заяждане въпроса,а като знак на уважение.
Малцинства, мнозинства  като категории нямат абсолютно никакво значение в един обществен форум. Защото не се взимат решения, само се споделят мнения. Военните имат приказка: И сам воин, воюващ за кауза,   струва колкото една армия. Да се подразбира за потребители, които отстояват собствено мнение.

В царската армия и по-точно в артилерия е имало команда:"Свободно!Почеши коня!",която е доста актуална в момента! Hug Mr. Green

# 321
Марианка извинявам се.Благодаря за песента и за всички новини свързани с нашето момче.   love001    Heart Eyes Hug 

# 322

Мартичка, вече и други са вдъхновени... Simple Smile Добре се справят, нали? Simple Smile

# 323
Скрит текст:
Това остава за утре.Чудесно изпълнено от  един превъзходен актьор.Само той го може- възмущение,угризения,съжаление,безпомощност.

Милка, извинявай, но подобни твърдения звучат, меко казано, странно. Разбирам възхищението ти от Енгин Акюрек, защото и аз съм във властта на неговия талант. НО...само той го може?  newsm78

Логиката подсказва, че ако САМО ТОЙ го може, значи Чарли Чаплин не може, Антъни Куин не може, Жерар Филип не може, Лорънс Оливие не може, Джереми Айрънс не може...................

Наистина ли това е твоята мисъл? Или, по-вероятно, в стремежа си да изразиш възхищение, си преминала границата на разумното?

# 324
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=BHzXO8-5f6Y

Гъркините, ново - върховно....

# 325
Прекрасно изпълнение.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 18:52 от AureliaFelix

# 326
Миле, така е. Simple Smile Само той го може по-добре и от Антъни Куин, Чарли Чаплин, Жерар Филип, Лорънс Оливие, Джереми Айрънс и мнозина други! Simple Smile  Hug  Heart Eyes

Единствено в неговите очи можеш да прочетеш цял роман, събран в един миг.

Марианка, WOW!

http://www.youtube.com/watch?v=BHzXO8-5f6Y

bouquet  bouquet  bouquet Благодаря! Страхотно е!

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 18:41 от marytza

# 327
...
Наистина ли това е твоята мисъл? Или, по-вероятно, в стремежа си да изразиш възхищение, си преминала границата на разумното?

Прекрачва се границата с поучения и се обижда съфорумка !

Един въпрос - кой ти е дал пълномощно да определяш граници ?

# 328
...

Прекрачва се границата с поучения и се обижда съфорумка !

Един въпрос - кой ти е дал пълномощно да определяш граници ?

Марта, обсъждам мнение, и точно това е целта на форума.

# 329
Миле, така е. Simple Smile Само той го може по-добре и от Антъни Куин, Чарли Чаплин, Жерар Филип, Лорънс Оливие, Джереми Айрънс и мнозина други! Simple Smile  Hug  Heart Eyes

newsm10
Аз уважавам вярванията ти.
Тоест, трябва да гоним Холивуд, Кан и най-малкото "Оскар" за цялостно творчество.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт