Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 474
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
...
Наистина ли това е твоята мисъл? Или, по-вероятно, в стремежа си да изразиш възхищение, си преминала границата на разумното?

Прекрачва се границата с поучения и се обижда съфорумка !

Един въпрос - кой ти е дал пълномощно да определяш граници ?

Марта, обсъждам мнение, и точно това е целта на форума.

Не обсъждаш.

# 331

И аз уважавам чуждите вярвания, gphilipova. Simple Smile Затова не пиша откровено пълното си мнение за някои уважавани от други актьори. Simple Smile Споделям най-вече своето за любимия си актьор.  Peace

# 332

Миле, така е. Simple Smile Само той го може по-добре и от Антъни Куин, Чарли Чаплин, Жерар Филип, Лорънс Оливие, Джереми Айрънс и мнозина други! Simple Smile  Hug  Heart Eyes
Единствено в неговите очи можеш да прочетеш цял роман, събран в един миг.

Това е по-тежък случай от абсурдите на Чити Пити или както и беше името на една дама която сравняваше Енгин с Марлон Брандо! Naughty Моментално 112! Mr. Green

# 333

Това остава за утре.Чудесно изпълнено от  един превъзходен актьор.Само той го може- възмущение,угризения,съжаление,безпомощност.
Аааааа, не си права. ЕА е популярен актьор, но на регионално ниво. И любим за неизвестен процент домакини.  Други са мъжете  по върховете на истинското кино. И за тях няма форуми. Щото няма място за коментар.

# 334

Прекрасен портрет в черно-бяло.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Май Енгин, въпреки мнението на накои съфорумци, че е прехвален, обира цялото внимание на форума. Simple Smile)) Никоя друга тема няма подобна активност... да се смае човек. Simple Smile)) Чудесата не свършват. Simple Smile)

# 335

Мариянка, наистина е страхотно това видео !

От два трейлъра е сътворено нещо прекрасно като техническо изпълнение и като общ замисъл.

# 336
Май Енгин, въпреки мнението на накои съфорумци, че е прехвален, обира цялото внимание на форума. Simple Smile)) Никоя друга тема няма подобна активност... да се смае човек. Simple Smile)) Чудесата не свършват. Simple Smile)
По целувките ще отсъдим. Ако Фара  целува по-истински Акюрек като Текин отколкото Къванч като Курт, ще си взема думите назад, че ЕА е прехвален. И ще го сложа на някой връх на киното. До другите големи.

# 337

Мариянка, наистина е страхотно това видео !

От два трейлъра е сътворено нещо прекрасно като техническо изпълнение и като общ замисъл.

Точно, Мартичка ме изпревари...Да, чудесно клипче… Разбира се, когато имаш такова вдъхновение в лицето на Енгин…всичко става по-хубаво. Пак ще кажа – одухотвореност, това им липсва на много актьори и затова не им вярваме. Когато си честен към себе си, си честен и към зрителите… Едно от нещата, които търся у един актьор и го намирам при Енгин Акюрек, затова съм в тази тема... И тя е толкова жизнена, защото събужда размисли, провокира в хубавия смисъл на думата...

# 338
Е, не!... Черно-белите кадри на Джейн са направо вълшебни!  Hug Hug Hug

Прехласнах се да ги разглеждам и... записвам, разбира се. Simple Smile)  Embarassed То бива хубост, бива... ама толкова на едно място... направо взема ума. Simple Smile)

Няма как да сбъркаш нито героя, нито емоцията... Вълшебен! Обожавам го! Най, най, най... Simple Smile

Р. Р. Правета каквото искате, clio1978. Аз проблем с избора си нямам. Simple Smile))

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 19:10 от marytza

# 339
Ядосали сте Булут! newsm78

# 340
Здравейте ,момичета!
Скрит текст:
Учителка накарала група, сравнително малки деца, да напишат писмо до Господ. Повечето били като тези до Дядо Коледа и все започвали с "искам" (камион, кукла, сестричка и т.н).... Само едно момиченце написало:
"Цветята са ти се получили по- добре от хората." .....

Joy newsm10 Или поне от някои хора. Simple Smile))

Почти съм на път да призная, че има и съвършен актьор.  ooooh! Черно-бялата фотография е по-въздействаща в някои случаи от цветната...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Машалла!

# 341
Цитат
Пак ще кажа – одухотвореност, това им липсва на много актьори и затова не им вярваме. Когато си честен към себе си, си честен и към зрителите… Едно от нещата, които търся у един актьор и го намирам при Енгин Акюрек, затова съм в тази тема... И тя е толкова жизнена, защото събужда размисли, провокира в хубавия смисъл на думата...

loveofmine, бих искла да те попитам нещо (ако Марта разреши).
Неведнъж си писала за "другите", че нямат качествата на ЕА. Както и в този пост - на много актьори им липсва одухотвореност и честност.
Въпросът ми е - има ли, според теб, актьори, които са одухотворени, на които вярваш, които са честни към себе си и към зрителите?

# 342

Полис-молис йок !

Как ли ще изглежда Йомер? Дали няма да е с къса коса ? Би ми харесало ...

# 343

Ще ни хареса, Мартичка. Simple Smile Както и да го издокарат. Simple Smile)) Щом с "грозника" Текин не можаха да ни накарат да го видим грозен... Simple Smile) Ще погледне пак с тези негови очи, дето ти бъркат в душата и ще забравим за света около нас. Simple Smile

# 344
По целувките ще отсъдим. Ако Фара  целува по-истински Акюрек като Текин отколкото Къванч като Курт, ще си взема думите назад, че ЕА е прехвален.
Е, не!  Smile ако всички сме на едно мнение, язък за диспута. Избрала си Къванч, отстоявай си позицията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт