Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 361
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

И така, да продължим с новините:
Фуркан спряга още едно ново име на актриса за ЧПЛ - Hazal Türesan
Скрит текст:

# 646

Мариана Hug  bouquet  много хубави новини пристигат, ще чакаме
да видим кои ще са верни. Simple Smile

Не ми харесва, че сега пък сериалът щял да стартира през март. Rolling Eyes
Оф, нали беше за февруари #Crazy Да вземат да ускорят повече
работата, че докога ще ги чакаме ooooh! Grinning Grinning

# 647

Малко остава Ели,ще разберем по някакъв начин какво са измислили творците на филма,само дано любовта да е красива и взаимна.

# 648

Докато си написах предния пост, то се стъмнило. Grinning И сега ме гонят
от компютъра Weary

Пожелавам ви приятна вечер, момичета!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Когато мога, ще надничам за новини. smile3506 newsm53

# 649
# 650
Е, това е един от най-любимите ми колажи! Благодаря, Дочи...

# 651
Енгин бей ви поздравява Hug

# 652

И аз като Елинор тази вечер може би ще надничам само в темата, защото отново имам да довършвам сто неща.

Елинор - много хубаво си "напаснала" пъзела "МСП" и добре, че го сподели. Всяка една си е изградила нещо свое като идея и ще ми бъде страшно интересно като разберем кои елементи всъщност са били разгадани. Нямам търпение и аз да го видя този филм. Но зная с абсолютна точност едно нещо - Енгин и Фара/х/ са направили всичко възможно този филм да бъде запомнен. В крайна сметка това е и най-важното.

Хаяско - много хубави колажи !

Мариянка - благодаря за последните новини.

Дочи, страхотен поздрав ! Никога няма да ми омръзне да го гледам като Керим Ългаз ! И "чувам" как Марица  ми подсказва и като Мустафа Булут също !

# 653
Порадвайте се на Булут Hug
http://vbox.bg/watch?v=3123828

# 654

Голям образ е тая Небахат Чехре. Но е статна дама...
Другата не я знам...

# 655

">#t=94[/video]

ЕЛИ   Hug, здравей! Прочетох изцяло версията ти за игралния филм, който ВСИЧКИ очакваме -
разбира се всеки по свой си начин. Лично аз обичам да гледам романтични филми,
 в които винаги има щастлив край.  Grinning Настроила съм се за такъв, и като в приказките  Joy -
"Оженили се и заживели щастливи"...

Скрит текст:
[/b][/color]

# 656
Благодаря, Дочи. Имах нужда от нещо хубаво...

Един хубав колаж със сцената в дъжда.

Във Фб позатихнаха след усилената размяна на туитове относно КП днес. Доста имена се посочиха. Мащабна продукция май се замисля.  newsm78 Че то, ако погледнем КВФ, там май имаше по-малко имена от постоянния актьорски състав. Simple Smile
А това, че афиш за БКЕМ е одобрен, обаче, не означава, че скоро ще го видим... Аз, често казано, тая надежда за още един трейлър до 14-и февруари. Simple Smile)  Embarassed Все още не са подавали кадри с двамата при "обучението" в рисуване. Само снимките ни подсказват и за тези моменти... Оооох... Да имаше начин да се пренеса във времето.. Simple Smile))

# 657
Неповторим!

# 658

От толкова вълнения около новините днес, забравих да споделя с вас този свой колаж. "Мъжът в скалата". Дано ви хареса. Имах предвид това, че МБ искаше да е облак, но остана "вързан" за земята, в която е роден. Вграден и отдаден на традициите... Остави за себе си само еднин малък отвор с изглед към небето и неговата единствена светлина...

# 659
  • Пловдив

Още новини от туитър:

"В "Черни пари, любов", всички ще бъдат удивени от красотата на крупните планове, които изпълват екрана. Видях главните актьори, ще играят добре"

Общи условия

Активация на акаунт