Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
-
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
-
Какви са разликите между закуска, богата на въглехидрати, и закуска, богата на протеини и мазнини?
-
Какво е значението на протеините за костната плътност?

Рецептите са в другата тема (тази с НВ-ВМХ рецепти). А иначе сигурно може да се използва за сосове, но съм много боса в това отношение
това е сигурно!
на фейса да хвърля по едно око. Онази година личната му казала че има завишен холестерол и да не яде сладко и тестено (как го е посъветвала това чак ѝ се чудя, нещо ново трябва да е чела). Но понеже не било нещо критично не са влизали в дълги обеснения. Цяла година му пробутвах мазни мръвки, сутрин му оставям половината от моето авокадо и му викам да го яде, че да не го хвърлим до довечера нали оксидира. И той слуша. Тази година отличник на холестерола. Не искам пак да се повторям, но се налага: кой каквото да ми разправя тука е истината още повече като виждам кое работи за мен.