След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 155

• 23 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Лека нощ, момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
ПОЛИ  Hug ЕНИ Hug НАДЕ Hug

Скрит текст:

# 288
# 289
# 290

Скрит текст:

# 291
  • На юг от тук
Добро утро и Честит празник.
Ако в темата има именници нека се чувстват поздравени.
Успешна седмица!

# 292
# 293
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА wavey wavey wavey

КАТЕ  Hug Heart Eyes

ЕНИЧКА  Hug  lovekiss ТОНИ  Hug lovekiss ПЕПИ  Hug Heart Eyes lovekiss КАТИ  Hug lovekiss НАДЕ  Hug lovekiss

ЛЕК ПОНЕДЕЛНИК И УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА
   love001  txtloves   love001
Скрит текст:

# 294

Скрит текст:
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  newsm24

# 295
  • гр.София
Добро утро момичета Hug
КАТЕ HugСВЕТЛЕ Hug
За настрое ине в празничния ден #Crazy

smile3521 smile3521 smile3521

# 296
  • гр.София

ЧЕСТИТИ ИМЕН НА ВСИЧИКИ ПРАЗНУВАЩИ

Честито Богоявление! Честит имен ден Йордан, Йордана, Данчо, Данко, Данка, Боян, Бояна, Найден, Теодосий, Борислава, Борислав, Бончо, Божил, Божидар, Божидара, Божана, Божан, Богомил, Боголюба, Боголюб, Богдан, Богдана, Бистра и Банчо. Честит празник на всички българи!

# 297
  • гр.София

# 298
ВЕСИ  Hug Heart Eyes
тези сладури ги оставям на вас, по младите,че много ще ми дойдат толкова кафета  Joy Joy Joy Joy Joy
ЕНИЧКА Hug забравих  Embarassed Embarassed  да ти благодаря душичко   newsm51
че ни припомни клипчето с първото рекламиране на любимото ни сериалче от екипа на Гала  smile3521
Скрит текст:
върна ме малко назад във времето,сетих се ,колко се молех при онлайн гледане на ЛиН ,дано го закупят и пуснат по родните ни телевизии и едва ли не подскочих до небето от радост , наистина се сбъдна мечетата ми и ще мога да си гледам любимото ЛиНче и хиич и не допусках че след първи епизод, ще се откажа да го гледам СОНСУЗА КАДАР  Twisted Evil
 единственото което ме изкефи от промото на ЛиН при Гала беше че спуснаха интервютата с НУРИШКА И МУРКО, накарали са ги дори да ни приветстват да гледаме серала им на български  newsm53 горките сигурно са си оплели езиците с този наш труден език  Joy Joy Joy Joy
 но до тук с хубавите преживявания  Twisted Evil
а инначе толкова превземки и глупости издрънкаха всички онези дами,елле пък тази Гала,ама как са запомнили имената им  ooooh! ooooh! ooooh! ееее ама те много трудни бе ooooh! ooooh! ooooh!
а да не говорим че използваха и клипче на наша съфорумка , но нейсе  bowuu мислех си че глупостите им стигат до тук ,ноо откъде да знам че това е само началото  Mr. Green
направо ни съсипаха сериала  #Cussing out като се започне от неподходящ час на излъчване,надали беше съвсем подходящ 22ч. в делничен ден за нов сериал  ooooh! ooooh! ooooh! да не говорим че изрязаха името на главната актриса в сериала ,позволиха си и бая моменти да изрежат а нескопосания превод и  лошия дублаж  направо го досъсипаха  Twisted Evil Twisted Evil

оффф да спирам че пак се ядосах а няма смисъл тези от Нова и ДФ нямат оправия ,със всеки нов сериал може би постъпват по същия начин ,но тъй като не съм ги гледала в оригинал ,няма как да знам  bowuu

Най- хубавото в цялата работа че си имаме сериалчето с бг.субки и си слушаме гласчетата в орииджинал  newsm53

ето нещо старо ,много си го харесвам хем заради песента,хем заради нашия целувач  Joy Joy Joy

амамаа целува човека няма тън мън  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 299

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 11:46 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт