iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 789
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
denis_d, ще бъда благодарна, ако ми препоръчаш как да разпределя дневния прием (по кое време, преди или след хранене) за подобряване състоянието на съединителната тъкан и кожата, пък и за стави, на следните два продукта:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-MSM … -240-Capsules/199
Благодаря!   bouquet

# 316
  • София
denis_d, ще бъда благодарна, ако ми препоръчаш как да разпределя дневния прием (по кое време, преди или след хранене) за подобряване състоянието на съединителната тъкан и кожата, пък и за стави, на следните два продукта:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-MSM … -240-Capsules/199
Благодаря!   bouquet

Няма нищо особено в приема на двата препарата - може да ги приемаш  с или без храна, както си решиш.
За ХК или 2х1 или  1х2 / две капс.  на един прием/ ХК има кратък полуживот и поради тази причина 2х1 е по-добрият вариант. Аз я пия от години - пробвах различни варианти на прием и не видях някаква разлика - сега я пия 1х2, сутрин.
Ако я приемаш за първи път,  трябва да започнеш с 2х2 за 20-на дни и след това да намалиш дозата на половина / по 2 капс./дн./

Трябва да пиеш повече вода през деня  Peace

При по продължителен прием на Глюкозамин+Хондроитин +МСМ може да се получи СЧревен дискомфорт и в тази връзка, ако имаш подобни проблеми - приемай ги след хранене.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 317
  • Sofia
- избирате     Global Mail by DHL-  $4.00     и натискате Select & Checkout;
- на следващата страница отново преглеждате всичко внимателно;

НЕ ползвайте никога услугите на DHL или UPS!!! Който го е направил, не е повторил  - трудно се освобождават и ще ви коства много време, нерви и разправии

Извинявам се , но нещо не разбрах. Как да избера mail by DHL , а в същото време да не ползвам DHL?

# 318
  • Sofia
Да питам цената в долари ли да оставя или по-добре в евро?
 И още нещо дава ми опция да си избера безплатен гланц или чанта за пазаруване и когато кликна на линка ми излизат и други неща. Аз си харесах 21 st  Century health care tablets 110. Предполагам че мога да избера и тях , защото ми ги добавя в кошницата и цената им е 0,00. Притеснява ме надписа че мога да избера гланц или торба, не и всички показани неща?
Всеки един публикуван код във форума ли мога да използвам и един и същ ли е discount-a?

Мерси newsm78

# 319
Можеш да добавиш само една мостра към една поръчка, като една и съща мостра не можеш да я поръчваш повече от един път.

Намалението е едно и също, независимо чий код използваш.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 320
 И още нещо дава ми опция да си избера безплатен гланц или чанта за пазаруване и когато кликна на линка ми излизат и други неща. Аз си харесах 21 st  Century health care tablets 110. Предполагам че мога да избера и тях , защото ми ги добавя в кошницата и цената им е 0,00. Притеснява ме надписа че мога да избера гланц или торба, не и всички показани неща?
Всеки един публикуван код във форума ли мога да използвам и един и същ ли е discount-a?

Мерси newsm78

можеш да избереш само по една безплатна мостра на поръчка!  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 321
  • София
- избирате     Global Mail by DHL-  $4.00     и натискате Select & Checkout;
- на следващата страница отново преглеждате всичко внимателно;

НЕ ползвайте никога услугите на DHL или UPS!!! Който го е направил, не е повторил  - трудно се освобождават и ще ви коства много време, нерви и разправии

Извинявам се , но нещо не разбрах. Как да избера mail by DHL , а в същото време да не ползвам DHL?

Влез  в Iherb.com  - избери държава БГ и виж какви методи на доставка се предлагат  Peace

DHL Express- International

Global Mail by DHL

Global Mail by DHL - сумата на доставката е по-малка и освобождаването на пратките е по-бързо и лесно. Ако пратката е за сума под 30лв - дори пристига в пощата.

# 322
  • Пловдив

Мерси newsm78

Можете да изберете една ОТ ВСИЧКИ безплатни мостри - не само чанта или гланц Peace
Кодовете Ви дават еднаква отстъпка - 5 или 10 долара, според сумата на поръчката Ви Peace
Аз си оставям цената в долари - в евро я дава отдолу информативно - като ориентир.

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 323
  • Sofia
Много благодаря на всички за бързите и изчерпателни отговори Simple Smile Heart Eyes

# 324
На 17 декември. Simple Smile И двете ги пуснах тогава.
Благодаря, значи ще почакам още малко и ще проверим в пощата! Peace

Съншайн, според мен, са за суха коса, да  Peace

П.П. И в моята поръчка от 13.12., която взех днес, имаше щипка Simple Smile
Много благодаря! Peace

www.iherb.com

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

# 325
Здравейте , и аз поръчах Епикор за деца.Разбрах,че се дава при първи симптими.За деца до 40 кг-по 1 капсула дневно.Та въпроса ми е колко дни се дава?

# 326
  • София
Здравейте , и аз поръчах Епикор за деца.Разбрах,че се дава при първи симптими.За деца до 40 кг-по 1 капсула дневно.Та въпроса ми е колко дни се дава?

За деца над 4 год.

Дозировка:
Children less than 40 lbs. - One (1) capsule per day. / под 18 кг./
Children 40-80 lbs. - Two (2) capsules per day.
Children 80-120 lbs. - Three (3) capsules per day.
Children 120+ lbs - Consider switching to adult EpiCor.

ето ти табл. lbs - в кг

Epicor може да се използва, както при първи симптоми  / на настинка, грип и  т.н. - до пълно оздравяване/, така и постоянно / според производителя/  - за модулиране на Им.С.
Не трябва да се пренебрегва обаче факта, че много бързо повишава NK клетките, а не е много желателно, това да става постоянно / без причина/
Ако искаш да го даваш постоянно - консултирай се с лекар, особено ако детето страда от някакво автоим. заболяване - алергии, астма и т.н.

# 327
Как ви се струват тези есенции   http://www.iherb.com/search?kw=Kuumba%20Made&sr=4#p=2 -в сайта пише,че са нови продукти,но ако някой все пак е успял вече да се сдобие  нека сподели  Hug

# 328
denis_d    ,какво е мнението ти за този продукт   http://www.iherb.com/Solgar-Platinum-Edition-PM-PhytoGen-Complex-60-Tablets/13362 ?

# 329
Момичета среща ли ли сте сок от Арония? А някакви детоксикиращи таблетки .Рових но нали съм позабравила езика и не се справих  Blush

Общи условия

Активация на акаунт