iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 653
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз дотук имам 3 поръчки. Само в едната имаше една щипка. (а не са били и за малки суми поръчките). Фактура не е имало в нито една. Дори не знаех, че слагат.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com: FQG391 (5$ или 10$)

# 601
Фактури започнаха да слагат вече отново. Явно през декември са били свръхнатоварени.

За съжаление, няма как да има хем толкова евтина, хем проследима доставка от САЩ дотук. Когато избираме евтината доставка, се съгласяваме, че е на наш риск.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 602
  • София

Отговорът от iHerb,  във връзка с Маслото от Ший/Карите - сайта не предлага такова масло за консумация.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 603
Много поръчки от ноември месец не пристигнаха. И аз не получих една поръчка от ноември, но поне ми върнаха парите. Въобще качеството на обслужването им драстично е спаднало напоследък. От 7-8 направени поръчки през декември и януари в половината ми липсваха фактурите. Преди това слагаха по една, дори две мостри, сега почти нищо не слагат. Получих само две мостри /лепящи се листчета/ в две поръчки. В останалите нямаше ни фактура, ни мостри.
И какво значи, че при airmail не поемат отговорност ако не си получиш поръчката. Все пак е тяхно задължение като прибират едни пари да се постараят поръчките да стигат до клиентите им. Имам чувството, че цяла партида с поръчки от ноември месец е затрита.

Доста време не бяха ми изпращали фактури (не, че ми трябват), но в последните две кашончета имаше. А мостри специално на мен винаги са ми изпращали по тяхна преценка, че съм изчерпала наличните в раздела. Е, все разни дреболийки, но си ги имаше - щипки, пилички за бебешки крачета, огледалце, кърпички, пакетчета чай..

За съжаление евтината доставка не се проследява, всеки път предупреждават за това.
Аз се надявах да си получа поръчката, просто заради идеята, че все пак поръчките винаги пристигат, но явно има изключения. Вероятно наистина се е затрила цяла партида с поръчки за БГ от ноември.
Миналото лято имах една поръчка от САЩ за доставката, на която платих 40 долара и уж имаше проследяващ номер, който показваше, че от 1 месец стои на митницата в Чикаго. Писах на всички, до чиито е-мейли се добрах - без резултат. И случайно като отидох до пощата за колетче от iHerb ми връчиха и другия пакет ("с т.нар.проследяващ номер"), който по данни на превозвача USPS беше още в САЩ, хихихи.

Бих се радвала, ако се включи някой, който е ползвал по-скъпата доставка с DHL - какви проблеми може пък толкова да има с тях.

Код за отстъпка до $10.00 при първа поръчка от http://www.iherb.com TMJ270

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 23:09 от Idylle

# 604
Преди време една приятелка пиеше концентрирано Алое (на LR) и постоянно го хвалеше какви неща излекувало в семейството й и колко е универсално. На мен обаче ми идва скъпо, затова се оглеждам в iHerb за нещо подобно.

Чуденето ми е между http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Gel-Juice-33-8-fl-oz-1-Liter/1895

и http://www.iherb.com/Real-Aloe-Inc-Gel-32-fl-oz-960-ml/29035 . Кое като фирма ви се вижда по-качестено? Второто е по-концентрирано сякаш, другото се изпива за 4 дни, пише, че може и по 240мл  да се приема  Shocked приемам  и други предложения. Освен за пиене е възможно да се използва и за мазане. Подходящо ли е?

# 605
здравейте,искам да попитам понеже съм новобранец в поръчките от iherb,направих следното, 1ва поръчка в понеделник 20,1,2014 получих втория потвърдителен мейл че е шипната след 2 часа,реших по късно да пусна още една ,обаче и до сега статуса и е processing ready to pick и си стои така вече 2ри ден ,някой с повече практика в пазаруването би ли дал причина да се притеснявам че има нещо което не е наред ?

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 06:37 от lateralus

# 606
240 мл на ден е много за Алое-то, според мен, 50-100 мл са достатъчни

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 607
здравейте,искам да попитам понеже съм новобранец в поръчките от iherb,направих следното, 1ва поръчка в понеделник 20,1,2014 получих втория потвърдителен мейл че е шипната след 2 часа,реших по късно да пусна още една ,обаче и до сега статуса и е processing ready to pick и си стои така вече 2ри ден ,някой с повече практика в пазаруването би ли дал причина да се притеснявам че има нещо което не е наред ?

Ще я шипнат, не се притеснявай.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 608
  • Пловдив
Здравейте момичета,
сигурно сте коментирали милиони пъти тази тема, но искам да изненадам жена ми с един подарък. Та въпроса ми е да препоръчате неща за грижа за лицето и тялото. Тя е на 37 с нормална кожа...Simple Smile

За лице аз лично силно препоръчвам шипковото масло http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-Skin- … -1-oz-30-ml/44211 , което обаче в момента не е в наличност и от 2 седмици чакам да се появи
Силно се замислям дали да не го сменя с това http://www.iherb.com/Aura-Cacia-Organic-Rosehip-Oil-Restoring-1- … ;sr=null&ic=2

освен това препоръчвам тази маска http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Facial-Mask-Papaya-Enzyme-3-oz-85-g/15234 , която перфектно почиства порите

за тяло с дъщеря ми сме очаровани от тези две масла
http://www.iherb.com/Cococare-100-Coconut-Oil-7-oz-198-g/41792 прави кожата гладка и мека
а за любителите на какао http://www.iherb.com/Cococare-The-Yellow-One-Cocoa-Butter-Cream- … sr=null&ic=30

код за отстъпка в iherb.com HEV700

# 609
  • Пловдив
Дали някой може да препоръча витамини за премахване на пръхот? Не мога да се справя с професионални и лечебни шампоани и вече мисля, че проблемът не е в скалпа, а другаде.  Tired Четох, че може да може да е липса на витамини Б1 и Б6.  Thinking
Дали има някоя от вас, която да е пробвала подобна комбинация?

И може ли информация от ползвалите масло от вечерна иглика - кое да избера? Как го приемате и за какви проблеми?

Код за отстъпка при първа поръчка - MFM718

# 610
И на мен ми е проблем пърхута. Ту изчезва, ту се появява наново. Понякога ме сърби главата.... Абе ужас. Напоследък беше изчезнал, но пак се появи. Чудя се може ли да е от стрес... Rolling Eyes
Това за витамините не го знаех. Ще чакам отговор и аз.

# 611
  • София
Стасита  

За проблемите със скалпа:
Омега 3, Omega 7
Масло от Пореч,
CoQ10
Кокосово масло 2-3 сл на ден има и на капс.
Биотин - участва в регенерацията на кожата
Мултивитамини за коса- за да може да си набави цинк, мед, вит.А,Е,Д, вит.С,от група В,  МСМ, Хвощ и т.н.
Протеини /АК/ - лизин, пролин са важни в случая
ХК - хидратира кожата в дълбочина, подпомага регенерацията на кожата
Антиоксиданти  
Биофлавоноиди

За Маслото от Вечерна иглика / при опити за бебе, ПМС, СПКЯ, проблемна кожа, за косата и т.н./
Приема се 2х1300мг от М. до М , а при опити за бебе, може от М. до О.  - приема се след хранене.
Маслото от Пореч е по-добро за кожата / вкл. и на главата/ отколкото Маслото от Вечерна иглика

enigmata
Ползвай шампоани за чувствителен скалп, както и масла след измиване Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 612
  • Пловдив
Денис, благодаря, изчерпателна, както винаги!   bouquet
Моля дай ми линкове за предложените продукти, защото знам, че ще ми препоръчаш добри марки и колчиества.

Код за отстъпка при първа поръчка - MFM718

# 613
  • вкъщи
Аз си получих поръчките от 3 януари. И аз нямам фактури, вече трета поръчка подред, нито подаръци. Преди имах поне по 1. На вас носят ли ви ги до вкъщи, Бургаските пощи ги носят до вратата кашончетата Shocked  ShockedПриятно изненадана съм. Препоръчайте ми нещо за регулиране на стомаха. Пия ензими папая, ама ефект нулев. Писна ми от чайове за разхлабване, искам да си реша проблема.

# 614
  • have faith and be patient ..
По повод на поръчките  - няма година откакто поръчвам редовно,  и вече две поръчки така и не пристигнаха.. Поне ми върнаха парите,  но не е там въпроса.. Както и дае. Вече 3 поръчки ми се бавят от началото на януари,  както казахте няма фактури,  няма подаръци.. Много съм недоволна напоследък  Sad

Общи условия

Активация на акаунт