Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 409
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За всеки парфюм могат да се намерят противоречиви мнения-нормално е, кожите и възприятията са много различни.
Затова се пробва на кожа поне 2 пъти, после и напръскване на обичайните места и тогава се решава дали да се купи или не. Не че и това гарантира "вечна любов", но поне намалява фаталните грешки Wink
Не бих се ръководила от това какво казват другите за даден парфюм, а по това как стои на мен.

# 706
  • София
Не бих се ръководила от това какво казват другите за даден парфюм, а по това как стои на мен.

Абсолютно вярно!  Peace Затова най-добре тест върху кожата (както много пъти сме обсъждали тук)! Naughty

Днес например тествам и сравнявам дамския Encre Noir (който тук не е много тачен) и Byredo Rose Noir. Двата много си приличат в началото според мен. Доминира мазна тъмно червена роза, после се променят. Аз ли съм мръднала нещо или имам изчанчени парфюмни вкусове и възприятия, но Encre Noir ми харесва повече (за мое щастие, че другият е доста по-скъп)! 

# 707
  • Бургас
Напоследък ми се върти Samsara Guerlain и не знам защо. Как бихте го описали? Едно такова любопитство ме гризе  Blush

# 708
Напоследък ми се върти Samsara Guerlain и не знам защо. Как бихте го описали? Едно такова любопитство ме гризе  Blush
Оу моля ти се само с проба. Hug Има заклети фенове този велик парфюм, но има и хора като мен, които просто не могат да го траят, нито на себе си, нито на околните. Има разлики между ЕДП,ЕДТ и ПП варианта.

# 709
  • София
За мен Самсара е олицетворение на думата "ретро". Категорично не е за мен в нито един от вариантите - ЕДП или ЕДТ (не познавам ПП, но и няма да се запознавам...  Wink )

# 710
  • Бургас
Благодаря ви Hug не такива "класики" на сляпо не взимам , но след четене и във fragrantica исках и вашето мнение и опит . Да и щях да питам за версиите  Grinning
Иначе от сутринта пробвам Диор Адикт и мисля че започва много да ми харесва.

# 711
Здравейте!
Вчера влязох в два  парфюмерийни магазина, търсех Coco Noir. И на двете места го нямаше, но във втория магазин ми каза ха, че парфюмите Шанел вече се предлагали само в магазини .... (и тук не запомних името). Може ли да ми кажете къде в София мога да намеря парфюмите на  Шанел?

# 712
  • София
Здравейте!
Вчера влязох в два  парфюмерийни магазина, търсех Coco Noir. И на двете места го нямаше, но във втория магазин ми каза ха, че парфюмите Шанел вече се предлагали само в магазини .... (и тук не запомних името). Може ли да ми кажете къде в София мога да намеря парфюмите на  Шанел?

В Сефора!

# 713
  • София
В Прити шоп също.

# 714
Дами, най-сетне се запознах с Volupte. Това произведение влиза в личната ми класация за най-неносим парфюм. Злобен, с жълти цветя. Няма ни теменужки, ни виолетки, добре че не сглупих да го взема на сляпо. Седя си и се потрисам.  bishop
М, поне две сме потресените. Crazy Откривам доста сходства в  парфюмните вкусове с теб. Hug

# 715
Аз ли се бъркам, или цените на Шанел в Сефора ужасно са се повишили?
Последният път като тествах там, видях, че 100 мл. Coco Mademoiselle EDP e 399 лв.  Shocked
Все се опитвам да се убедя, че не съм довидяла, или, че може това да е било ПП.... newsm78
Но пък ПП на Шанел 100 мл....? Thinking

# 716
  • София
Последно гледах преди два дни там 100 мл Chanel Chance Eau Tendre EDT 189 лв.

# 717
Аз ли се бъркам, или цените на Шанел в Сефора ужасно са се повишили?
Последният път като тествах там, видях, че 100 мл. Coco Mademoiselle EDP e 399 лв.  Shocked
Все се опитвам да се убедя, че не съм довидяла, или, че може това да е било ПП.... newsm78
Но пък ПП на Шанел 100 мл....? Thinking
Не не са се повишили въобще от години. Чист парфюм е било. КМ има мисля пп точно 100 мл., освен  малкия.

# 718
Ох, денси ме успокои. Тъкмо се бях запритеснила, че планирах едно Шанелче.
  bouquet

# 719
  • София
Момичета, някой купувал ли е парфюми от Лили?  newsm78 Смятате ли, че може да се разчита на качество? Дали са оригинални  Thinking  Иска ми се да си взема нещо хем хубаво, хем за всеки ден и на по-ниска цена, а видях, че в Лили често има намалени парфюми  Laughing Мнения?

Общи условия

Активация на акаунт