Възможно ли е да бъде изтрит e-mail адрес ?

• 13 847
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
писах в темата за всякаквите въпроси, но не получих отговор, та пускам нова тема.
Някой знае ли как да изтрия мейла си в мейл.бг ?
Наистина ми е важно...
Писах два пъти на support и не получавам отговор Sad
Колко време трябва да мине за да се деактивира пощенската кутия ако не се отваря или там това не важи ?
Благодаря предварително, и ако някой може да ми помогне ще бъда безкрайно задължена...

# 1
Ами мисля,че 3 месеца,ако не отваряш имейла и се трие автоматично.Поне на мен единия имейл,така ми го изтриха,но не е в мейл БГ.

# 2
Сега си влязох в една поща в абв-то. Последното ми влизане е било на 28.09.2013 и още си работи

# 3
Не искам да те отчайвам, но според мен никога не се трият адресите в мейл.бг. Имам един там, в който не бях влизала няколко години, сега проверих и си е на линия, дори някакво писмо от 2009 имам запазено. Явно политиката им е такава, а щом и не отговарят от съпорта... Confused

Ако искаш пиши защо искаш да го закриеш, може да измислим нещо за заобикаляне на проблема.

# 4
Не искам да те отчайвам, но според мен никога не се трият адресите в мейл.бг. Имам един там, в който не бях влизала няколко години, сега проверих и си е на линия, дори някакво писмо от 2009 имам запазено. Явно политиката им е такава, а щом и не отговарят от съпорта... Confused

Ако искаш пиши защо искаш да го закриеш, може да измислим нещо за заобикаляне на проблема.
Искам потребителите и местата от където получавам писма, да получават "известие", че такъв мейл не съществува. Както като направиш грешка и се връщат писма и пише проблема...
Просто не искам да съществува такъв адрес...

# 5
Намерих това в блога им:

Цитат
След последните промени, които въведохме, след 3 месеца без ползване на кутията, тя не може да получава нови писма. Ако бъде отворена, пълната функционалност се възстановява автоматично.
Ако обаче кутията не е ползвана повече от 9 месеца, то тя автоматично се изтрива и потребителското име се освобождава за нова регистрация.

(http://corp.mail.bg/index.php/how-to-lichni-danni-i-vzstanovyava … zabravena-parola/, долу в коментарите)

Посочен е и този адрес, не знам дали там си писала: support@mail.bg

Навремето ползвахме разни цаки (автоматичен отговор, препълване на мейла докато вече не може да поема нови писма), но времената и опциите вече са други.

Ако нищо не свърши работа, винаги остава да "закриеш" мейла от своя страна - сменяш му паролата с нова, която и ти да не знаеш - произволно натракани символи, и не се занимаваш повече с това никога. Който му се пише - да си пише.

# 6
Ами разрови се..мисля,че има шанс да блокираш потребители.Аз вчера пратих имейл и ми се върна,че имейлът не съществува,а час преди това получих имейл от същия адрес.Не вярвам да са ме блокирали,по скоро нещо по погрешка е натиснала жената.Явно има някакъв начин.Но мисля,че можеш да блокираш имейл адреси,ако това те устройва.

# 7
Защо просто не изпратиш един имейл до екипа, с молба да ти закрият мейла. Би трябвало да ти съдействат, няма защо да не го направят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт