"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Ани Hug хитричко съм яяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

да си отбелязвате петъците за гледане  Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Стара Загора
Здравейте  Hug

И аз мислих да чакам хаштага, за да гласувам, но после се отказах. Мисля че няма да е с Лейля, ама може и да ми излязат криви сметките  Mr. Green Дали ще се сдобрят тази серия, едва ли  newsm78 ако все пак се случи, мисля, че ще е доста, доста в края, може би 30-те секунди след последните тенджери  Mr. Green Mr. Green

Кога го чакаме хаштага?  newsm78

# 47

Кога го чакаме хаштага?  newsm78

newsm78 newsm78 Кога й е кеф на лелката Mr. Green

Стели, ЧНГ!
  Hug Hug Hug

# 48
За много години, момичета! Много здраве и приятни мигове през НГ!
Скрит текст:
Благодаря за новата тема на чудесната ни домакиня!  Hug

Цяла тема съм изпуснала, но попрочетох нещо по диагонал /кучета, нашийници, Сери, Ча....... Mr. Green! Нашето момче обича да се сближава с партньорките си по сериал, така че нищо чудно и със Сери да се стане по-близък  Mr. Green Crazy/

В анкетата гласувах с "НЕ", защото Яман е толкова хлътнал по Мира, че тази булонеса Лейля няма да може да се докопа до него въобще! Peace

И на теб ЧНГ!!!  Hug Hug Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Знаех си, че ще го изрежеш.   Joy Joy Joy Joy Омешах ги, че да те затрудня максимално,   Mr. Green  ама ти си упорито, бе....  Joy Joy Joy Joy

Мило, не знам как да я докарам тая цветова гама...   Sad Mr. Green Нали съм новак, но ще ти го потърся.  Peace

Нищо не може да ме спре да изтрия Крачола  newsm68 newsm68 newsm10

Е, ако не можеш да докараш гамата, не е чок голям проблем!!!  Hug Hug Hug Виж да вмъкнеш намигането на Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И как и хвана лицето с ръце и и казваше, че заслужава нещо по-добро  Heart Eyes - т.е. - него!!!  Joy Joy Joy Joy Сладури големи бяха в тази сцена. Продължава да ми е в първата тройка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Направо съм трогната, че мислиш за мен!!!   love001  love001  love001
Ама е чок татлъ мъж батко Али!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И като добавим, че е ерудиран и Ентелигентен - става неустоим за мен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
Вие хубаво сте подхванали Мира, аз ще се заема със Серка box bash newsm29 newsm66 bambam

# 50
Вие хубаво сте подхванали Мира, аз ще се заема със Серка box bash newsm29 newsm66 bambam

Що бе Зори?  newsm78 да не би да започваш да вярваш, че е отмъкнала Чачко?  hahaha hahaha
Казвала съм ти да внимаваш с актрисите-партньорки на Ча, че и ти като му станеш такава не се знае за теб какво ще се пише.  Joy Joy Joy Joy

# 51
Просто ме влудява това момиче, има нещо в нея, което наистина ми дразни невроните. ooooh!

Е, сигурно ще ми се върне това един ден, и няма да се учудя, ако ударите дойдат от Серенаистите,  а може и от бг мама По тийм. hahaha

# 52
Докато търся на Ани гифчетата, намерих товааааа  Crazy Crazy smile3544

За Зори това долу  Mr. Green Mr. Green

# 53
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 7m

#medcezir akşamları bir başka oluyoooorrrr......🐣😎

Taner Ölmez ‏@tnrolmez 23s

2014 ün ilk bölümü bu akşam 20:00 de @startv de izle izlettt #medcezir ✔️

Ееее, Иве! Много ме зарадва! Party

# 54
Просто ме влудява това момиче, има нещо в нея, което наистина ми дразни невроните. ooooh!

Е, сигурно ще ми се върне това един ден, и няма да се учудя, ако ударите дойдат от Серенаистите,  а може и от бг мама По тийм. hahaha
Зори всеки има такива хора, които го дразнят без видима причина.  Peace Но при мен такива хора са в реала няколко. Иначе актьори и актриси не могат да предизвикат такива крайни чувства в мен.  Joy Може да не харесвам някой, но чак пък толкова.  Naughty Joy
Аз няма да ти спестя критиките, ако нещо не ми харесва в Диамантите,  Joy Joy Joy но  Naughty никога няма да си позволя без повод да те плюя!  Naughty Naughty Naughty Това не ми е в стила!  Peace
Но със сигурност ще гледам да те хваля и не само теб ами двойката ЧАГИЗО!!!  Heart Eyes Heart Eyes Даже ще се науча да правя клипчета във ваша чест!!!  Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 55
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 7m

#medcezir akşamları bir başka oluyoooorrrr......🐣😎

Taner Ölmez ‏@tnrolmez 23s

2014 ün ilk bölümü bu akşam 20:00 de @startv de izle izlettt #medcezir ✔️

Ееее, Иве! Много ме зарадва! Party

Hug Hug Hug
Серенай е написала: С ПО вечерите стават по-различни ...  Heart Eyes

А Танер: първия епизод за 2014 тази вечер по Star TV  Peace

# 56
Скрит текст:
Неси снощи съобщи в Т, но и във фейса се коментира, че довечера няма да бъде излъчен нов епизод на "Карагюл" ( ще има колаж епизод), което означава, че може да сме първенци! Peace

Да, но такъв рейтинг няма да е реален.  :
naughty: Това сериала за детето-булка ли беше?  newsm78

И още нещо се сетих - ако това е сериала за детето булка не мисля, че аудиторията им е една и съща и като го няма него ще загледат ПО.  Naughty Важното е рейтинга да е стабилен!  Peace
И аз съм на същото мнение.

# 57
Здравейте, сладуранки !  Hug Hug Hug
Петък е !  newsm44  newsm68 newsm44
Очаквам с нетърпение да видя какво ще се случи довечера с Мира и Яман  smile3539
Зори, Ани подготвихте ли си вечерните тоалети за Тозлудере ??? Аз моя вече го подготвих и да се надяваме всички да са там  Wink  : Mr. Green

# 58
Ани, аз много ще държа за Д да бъдете обективни, защото човек не се вижда отстрани и има нужда от критика, но само обективна и градивна. hahaha

Благодаря за преводите! Hug Писах на Танер и го попитах какъв е хаштага, ама едва ли ще отговори. Mr. Green Ще си чакаме Едже абла. Laughing

Тони, аз съм готова! А и нямам много за обличане. hahaha

# 59
Ани, аз много ще държа за Д да бъдете обективни, защото човек не се вижда отстрани и има нужда от критика, но само обективна и градивна. hahaha

Благодаря за преводите! Hug Писах на Танер и го попитах какъв е хаштага, ама едва ли ще отговори. Mr. Green Ще си чакаме Едже абла. Laughing

Тони, аз съм готова! А и нямам много за обличане. hahaha

Точно това исках да кажа и аз!  Peace

Тони, както е писала Зори - няма много за обличане.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт