"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Неси снощи съобщи в Т, но и във фейса се коментира, че довечера няма да бъде излъчен нов епизод на "Карагюл" ( ще има колаж епизод), което означава, че може да сме първенци! Peace

# 31
Да украся новата тема  с моето творчество  Whistling

Crazy Crazy Crazy

Ани, най-спешъл за теб!
 Hug Hug Crazy  Mr. Green

И за Вени, че знам, че ще ги оцени  Naughty Crazy Crazy

Благодаря  Hug  love001 за тези с Яманчи  Party Party Party

Като си почнала да твориш направи ми едно авче с ЯМИРА от 2-ра серия в двора  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали се сещаш? Че сега не мога да ровя за снимка.  Peace И ако го направиш в същата цветова гама като подписа ми - цена няма да имаш!!!  Hug Hug Hug

# 32
Неси снощи съобщи в Т, но и във фейса се коментира, че довечера няма да бъде излъчен нов епизод на "Карагюл" ( ще има колаж епизод), което означава, че може да сме първенци! Peace

Да, но такъв рейтинг няма да е реален.  Naughty Това сериала за детето-булка ли беше?  newsm78

И още нещо се сетих - ако това е сериала за детето булка не мисля, че аудиторията им е една и съща и като го няма него ще загледат ПО.  Naughty Важното е рейтинга да е стабилен!  Peace

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 11:43 от Ани (Aniska)

# 33
Sad Sad

Скрит текст:

На първата снимка на която Яман влиза в стаята си да не би Мира да го очаква там, newsm78 а тя като, че ли е доволна от нещо на втората снимка?! newsm78
Скрит текст:

Наде, тя го очаква, но май точно в този момент ще и каже онези думи - да не се търсят повече и т.н.  ooooh!
Чакай да си погърмя малко и в тази тема по Мирка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 34
  • близо до брега на морето
гърми я Ани и заради мен Hug Hug Hug

# 35
Добро утро!
Не вярвам Мира и Янам толкова бързо да се сдобрят и да забравят, особено Яман. Мира може и да направи опит, но едва ли ще има резултат сега. В първите епизоди Яман и каза, че е затворен, защото не иска да бъде наранен, а думите и нанесоха мнооого големи рани. Но няма да се сближи и с тази Лейля - момичето, което първо е разбило сърцето на нашето момче, което го е зарязало и на което каза, че я е забравил. Но сигурното е само, че не му е леко. А нали знаете в такива ситуации си казваш "Беше твърде хубаво, за да е истина" и "Няма да си го причиня отново". За това си мисля, че Мерт и Ейлюл ще трябва да се намесят и да измислят нещо по въпроса, но май ще трябва да им дадем малко време.

Какви очила само...  no

# 36
Добро утро!
Не вярвам Мира и Янам толкова бързо да се сдобрят и да забравят, особено Яман. Мира може и да направи опит, но едва ли ще има резултат сега. В първите епизоди Яман и каза, че е затворен, защото не иска да бъде наранен, а думите и нанесоха мнооого големи рани. Но няма да се сближи и с тази Лейля - момичето, което първо е разбило сърцето на нашето момче, което го е зарязало и на което каза, че я е забравил. Но сигурното е само, че не му е леко. А нали знаете в такива ситуации си казваш "Беше твърде хубаво, за да е истина" и "Няма да си го причиня отново". За това си мисля, че Мерт и Ейлюл ще трябва да се намесят и да измислят нещо по въпроса, но май ще трябва да им дадем малко време.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 37
Мераба момичета  Peace Peace Peace
петък е  Flutter Flutter Flutter не остана много до довечерааааа  Joy Joy Joy Joy Joy
още не съм гласувала в анкетата,защото още мислим  newsm78 newsm78 newsm78
чакаме абла Йоренч да туитне хаштага за днешния епизод Blush

и аз да погърмя Мира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire дето ми разплака момчето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 38
Да украся новата тема  с моето творчество  Whistling

Crazy Crazy Crazy

Ани, най-спешъл за теб!
  Hug Hug Crazy  Mr. Green

И за Вени, че знам, че ще ги оцени  Naughty Crazy Crazy

Благодаря  Hug  love001 за тези с Яманчи  Party Party Party

Като си почнала да твориш направи ми едно авче с ЯМИРА от 2-ра серия в двора  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали се сещаш? Че сега не мога да ровя за снимка.  Peace И ако го направиш в същата цветова гама като подписа ми - цена няма да имаш!!!  Hug Hug Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Знаех си, че ще го изрежеш.   Joy Joy Joy Joy Омешах ги, че да те затрудня максимално,   Mr. Green  ама ти си упорито, бе....  Joy Joy Joy Joy

Мило, не знам как да я докарам тая цветова гама...   Sad Mr. Green Нали съм новак, но ще ти го потърся.  Peace

# 39
#Yaman's room looks so empty without him #medcezir #set #backstage

newsm78 newsm78 newsm78

# 40

и аз да погърмя Мира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire дето ми разплака момчето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мераба, Жани.  Hug

Много заразно това с гърменето...
  Joy Joy Joy Joy

Абито за Ани  Hug

# 41
  • Варна
Добър и хубав ден, на вси4ки, които творят и красят тази прекрасна тема! newsm76  Nature Sun With Face Two Hearts Неуморни сте в твор4еството си Heart Eyes Феновете са сътворили клип4е по музика на невероятния Тойгар- hayat gibi , с което искам да поздравя вси4ки в темата, и ако има фенове на филма Кузей-Гюней, който скоро запо4ва по ТВ, ще се радвам да се присъедините в другата моя любима тема Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 42
  • Пловдив
За много години, момичета! Много здраве и приятни мигове през НГ!
Благодаря за новата тема на чудесната ни домакиня!  Hug

Цяла тема съм изпуснала, но попрочетох нещо по диагонал /кучета, нашийници, Сери, Ча....... Mr. Green! Нашето момче обича да се сближава с партньорките си по сериал, така че нищо чудно и със Сери да се стане по-близък  Mr. Green Crazy/

В анкетата гласувах с "НЕ", защото Яман е толкова хлътнал по Мира, че тази булонеса Лейля няма да може да се докопа до него въобще! Peace

# 43
Добър ден ! Как сте ? Довечера сериала  Simple Smile Laughing Simple Smile Mr. Green Mr. Green smile3508 newsm81

# 44
Мераба момичета  Peace Peace Peace
петък е  Flutter Flutter Flutter не остана много до довечерааааа  Joy Joy Joy Joy Joy
още не съм гласувала в анкетата,защото още мислим  newsm78 newsm78 newsm78
чакаме абла Йоренч да туитне хаштага за днешния епизод Blush

Скрит текст:

Жани, ама много си хитра яяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy
И аз ще погърмя с теб!!! И за Мими ще погърмя Мирка!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добро утро!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Скрит текст:

И за двете +10000000  Hug Hug Hug

Наде, сложила си снимките с точните думи!!!  Rolling Eyes Нямаше да го нарани?  ooooh! А кка го нарани жестоко!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Добър и хубав ден, на вси4ки, които творят и красят тази прекрасна тема! newsm76  Nature Sun With Face Two Hearts Неуморни сте в твор4еството си Heart Eyes Феновете са сътворили клип4е по музика на невероятния Тойгар- hayat gibi , с което искам да поздравя вси4ки в темата, и ако има фенове на филма Кузей-Гюней, който скоро запо4ва по ТВ, ще се радвам да се присъедините в другата моя любима тема Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Мен в КГ не ме чакай, но за Сеит и Шура не се знае  Peace

Общи условия

Активация на акаунт