"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
 Venetat ,еи такива неща ми галят душата  Heart Eyes

# 16

Вени чооок гюзел тази фотка бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гласувах с ДА  Sad Sad Sad Не искам, но мисля, че така ще стане и Мира ще си го е заслужила!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ох, как искам да я удуша!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 17

Гласувах с ДА  Sad Sad Sad Не искам, но мисля, че така ще стане и Мира ще си го е заслужила!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ох, как искам да я удуша!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Joy

Тая пък още стреля  #2gunfire Mr. Green
Спри се, бе къз,   Stop поне до довечера....  Mr. Green Mr. Green

# 18
Venetat ,еи такива неща ми галят душата  Heart Eyes

Дааам и на мен много ми хареса снимката.

# 19
# 20
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hugзаписче и от мен. newsm51 newsm51 newsm51 благодаря за новата тема-аз гласувах с НЕ-защото на мен поне ми се иска да не е така,тая къдравата нема ли да си оди у АЛМАНИЯТА-тяхните ваканции свършиха вече Joy

# 21

Никаква Лейля няма да се намъква между тях, аааааааааааааааа Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ако Яман направи тая глупост и аз ще почна да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 22
Да украся новата тема  с моето творчество  Whistling

Crazy Crazy Crazy

Ани, най-спешъл за теб!
 Hug Hug Crazy  Mr. Green

И за Вени, че знам, че ще ги оцени  Naughty Crazy Crazy

# 23
Здравейте. Hug
Най-накрая е Петък. Party
Гласувах с опцията-не мога да преценя, защото не знам колко време още, ще остане Лейля в сериала, колко дълго, ще са разделени Мира и Яман, и какво е намислила Едже.
Предполагах, че и Седеф, ще си тръгне, Crossing Arms но уви тя си остана, и няма намерение да си върви, Rolling Eyes та нищо чудно, и Лейля да е с постоянно присъствие, и без това се задържа повече от Тан в ПО. Sick
Иве, много хубави гифчета си спретнала, браво.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 10:25 от Neidjal

# 24
Иве, супер  smile3501 smile3501 smile3501 Ставаш все по-добра.  newsm10  Hug Hug Hug

# 25
Sad Sad

Скрит текст:

На първата снимка на която Яман влиза в стаята си да не би Мира да го очаква там, newsm78 а тя като, че ли е доволна от нещо на втората снимка?! newsm78

# 26
Гюнайдън къзлар!!!  Hug Hug Hug

Тинче мерси за новата тема.  Hug  bouquet

Както казах, аз не съм гледала нито 14, нито 15 епизод все още и не знаех как върви хронологията на Прилив и Отлив. Извинявам се ако съм ви заблудила за сдобряването в следващия епизод.  Peace Simple Smile

Много усмихнат ден!  Hug

# 27
  • близо до брега на морето
Иве Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501-добре се справяш и твоят любимец преобладава,но ни радваш и с ашкъмчо-много са хубави Hug Hug

# 28
 Hug Hug Hug

Иве Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501-добре се справяш и твоят любимец преобладава,но ни радваш и с ашкъмчо-много са хубави Hug Hug

Що бе,   newsm78 по равно са.   Peace    ЯмОр, ЯмОр....  Crazy Crazy

# 29
Гюнайдън къзлар!!!  Hug Hug Hug

Тинче мерси за новата тема.  Hug  bouquet

Както казах, аз не съм гледала нито 14, нито 15 епизод все още и не знаех как върви хронологията на Прилив и Отлив. Извинявам се ако съм ви заблудила за сдобряването в следващия епизод.  Peace Simple Smile

Много усмихнат ден!  Hug

Киарче, не си ни заблудила.  Hug И без друго не е ясно как точно ще завъртят нещата в ПО.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт