"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 645

Новото ми клипче на Яман и Мира... Дано ви хареса  Blush Heart Eyes Blush

# 646
Вики, мен този момент между двамата ме изпълни не за друго, а защото той и каза същите думи, с които тя го срази.
Бях плътно зад Мира, но мисля, че тези й думи можеше да му ги спести.
Не я виня за ревността, която изпитва, това е съвсем нормално човешко чувство за едно все още младо и неулегнало момиче още повече, че тя го обича, и затова я боли, но много елементарно, и наистина неподхождащо за нея беше постъпката й като ровеше в компа му, и си пишеше с Лейля от негово име. Crossing Arms Издразни ме, че си взе ластака за коса, какво искаше да му докаже с това си действие, че на всичкото отгоре се фръцна обидена, и си тръгна вместо да остане, да го погледне в очите, и да си поговорят, тя предпочете по-лесното, да избяга защото не се чувства виновна!?!
Мислех си, че е осъзнала тежката рана, която му отвори в края на миналия епизод но съм се лъгала, тя страдаше за самата себе си, че досега не е била наранявана по такъв начин и не я е боляло дори, и от изневярата на Оркун. Дори не се замисли какво всъщност му причиниха тези й думи, може би маааалко се събуди когато той и каза същите думи в стаята му, но в следващия момент разбрах, че нищо не е разбрала от казаното от него. Rolling Eyes
Тя сложи край на връзката им а излиза, че все едно иска Яман да, и се моли, и се цупи защото той е пас. Права беше Ейлюл като и каза, че това не е Оркун, и няма да тръгне да, и се моли още повече като не се чувства виновен.
Него пък го виня, че пропусна момента когато я засече с колата да и каже, че е обядвал с Лейля. Да, спести и го, защото знаеше, че, ще изревнува, но пък тя имаше доблестта да му каже за Оркун, че е бил планиран за почивката им с тях, въпреки, че знаеше, че Яман, ще се ядоса.
Въобщееееее, попаднаха в един водовъртеж, защото всеки от тях премълча по нещо, но с думите й и постъпката й снощи Мира ме разочарова.
Идея си нямам как, ще се сдобрят и кой, ще предприеме първата крачка.
nadetoxoxo  bouquet

# 647
Привет момичета  Hug!След като преспах,вече съм по свежа  Mr. Green.Всичко сте коментирали,няма какво да кажа аз,въпреки нервите ,епизода беше доста силен  Peace.
Иве,ти....как я мисляш така да ни оставяш  Thinking,да не почна да стрелям по тебе  hahaha,с нас на линия онлаин,колкото и да ти е трудно,не те пускам  Naughty  Mr. Green  Hug!
Уууу много хубав на снимката от унито  Rolling Eyes  Heart Eyes,само за целувки реве милия  Heart Eyes!
Ани ти ли писа ,че си на крачка да намразиш Мира?Някога аз така намразих,главната героиня от Забранения плод,еле направо още ми е неприятна  Confused!

# 648
  • между морето и небето
Добър ден Hug,

След снощната серия, вашите коментари и моите разсъждания, като че ли  Яман допусна по-голямата грешка.
Изпълненията на Мира не ме ядосват. Изглеждат глупаво и детински, но реални. Изкушението да надникне в кореспонденцията на Яман, т.е. да го шпионира, не е нещо ново под слънцето, нито фатално. А и нали сега е на мода, то цели държави с това се занимават... Вярно, не осъзна обидата, която нанесе на Яман, но за нея Тузлудере е като екзотика, тя не е преживяла  неприятностите, борбата да се наложиш със всички позволени и непозволени средства, за да изплуваш. А за Яман излизането от този кръг, е въпрос на оцеляване и ¨светло бъдеще¨. И какво прави?! Всеки път като му свирнат старите дружки и хуква през глава да ги спасява. Каква работа има да дава пари на онази лисица Айше. Нали вече си има годеник лика-прилика. А и Яманчо много добре му е ясно Гирай що за хубост е, та тръгнал точно с него да се среща. Бягството му при идването на полицията беше инстиктивно, виновен-невинен, щом е на неподходящото място в неподходящото време, в неподходящия квартал, то етикетът, който ще му лепнат е ясен. От глупост се върна в начална позиция. Но в първа серия нямаше никой зад себе си, нямаше го доверието на Серез, нямаше я трудно отвоюваната степендия, нямаше я Мира, нямаше го приятелството с Мерт... А сега? ...

Да има какво да гледаме Shocked и да изписваме теми.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 14:02 от Gabie

# 649
Да, да, да, сто пъти да, съм съгласна с теб Габи затова, че все едно е на повикване от Тозлудере. Crossing Arms
Кой, когато и където го привика той е все там. Sick Разбирам, че е добродушен, с чисто сърце и без абсолютно никакви лоши помисли, и затова се отзовава винаги на нечий призив за помощ, ама вече си е при Серез, има си приятелка, какво търси все в това Тозлудере!?
Не казвам да заличи миналото си като го забрави, но все пак е редно да се откъсне от него, и да се вкопчи в това, което има, защото докато обръщаше внимание на всеки от Тозлудере, неволно допусна настоящето да му се изплъзне от пръстите като пясък, и сега е наранен, страдащ, и по-нещастен отвсякога. Rolling Eyes

# 650
Така изгледах пак серията. Наваксах пропуските, около 30 минути плюс края  doh И пак ми хареса. С изключение на финала. Много ми стана жално като го арестуваха. Ох, бе, Яман, защо си все на грешното място в грешен момент.
Снощи през цялото време гледах със свито сърце и за първи път исках серията да свърши по-бързо. Не защото ми беше скучно, напротив, а защото се чудех кой каква глупост ще направи. И всичко ми се струваше много тъжно. Сега като знаех какво се случва даже се и забавлявах.  Laughing Искам обаче да я гледам с превод, за да разбера всяка думичка, която си казват героите.  Peace
Още се чудя защо сценаристите вкараха репликата за Тозлудере. Заблудиха ни май. Но след разговора между Мира и Яман на романтичната вечеря и аз очаквах, че нещата ще се развият по друг начин. Предполагах, че Яман ще се тръшка от наранена гордост, а Мира ще страда за това, че го е обидила. Нищо подобно не се случи. Май ние придадохме на репликата за Тозлудере твърде голямо значение. А тя беше само укор за непристойното поведение на Яман, а не намек за социалното му положение. Затова и Мира нямаше угризения за казаното, а и Яман не ми изглеждаше да страда точно и само заради тези й думи. Вярно криво му беше, но се чувстваше и самотен, нещастен, отхвърлен и също ревнуваше  Wink Отказа да отиде с Мерт на партито, защото Оркун беше там. После, надничайки през прозореца, не забеляза колко тъжна и самотна е Мира, а я видя в ръцете на Оркун и това го накара да се запилее да пие по баровете. На сутринта пък подпитваше Мерт какво точно е станало.
Както и да е, дори и да са вкарали репликата за Тозлудере, само за да може Яман да си върне на Мира, пак си заслужаваше.  Laughing Чудесна сцена, страшно ми хареса. Яман беше фантастичен. Ядосан, но овладян и като истински мъж я постави на мястото й. И двамата изиграха много хубаво сцената. Той тъжен и сериозен и малко дистанциран, тя засрамена, но ревнива и нападателна, но зад всичко това си личеше и колко са привлечени един към друг. В един момент като че ли малко им остана да се целунат. Много ми харесаха наистина.

# 651

Наде,специално за теб този много силен момент! Hug
И за мен също Wink,защото също много ме радва.
И за всички потребителки,които са го харесали! Hug
Наде,благодаря за отговора!  bouquet Харесва ми да чета и др гледни точки.За скайпа на Яман вече писах.За лилавата вързалка-гривна или ластик-Мира реагира като сърдито момиченце,така е! Joy Ами влюбена е,наранена,на всичкото отгоре се почувства и много неудобно, че той я завари да му рови из скайпа.Постъпи детински като се врътна и се върна да си го вземе най-демонстративно. Joy Това е от онези сладки игрички между влюбени-хем се обичат,хем се надиграват. Joy Joy И Яман знае ,че тя го обича-защо ще му рови из скайпа ако не ревнува?! Joy
 NaughtyПодсъзнателно или осъзнато ,но и той си дава сметка ,че Мира го обича.В момента водят по-скоро битка на две наранени его-та.
 newsm78А за обидата за Тозлудере,Габи го е написала.  bouquet за Мира това не е обида.Тя не се чувства виновна,точно защото не осъзнава,че нейното съвсем нормално отношение към родния му квартал и обкръжение са различни от неговото.Тя приема това легендарно Тозлудере съвсем нормално,Яман е този за когото то е като тъмно петно в живота му.И затова е толкова докачлив на тази тема.Наред с това, напомнянето за произхода му го кара да се чувства недостоен за Мира.Бях писала вече ,че няма начин едно чувствително бедно момче да не си създаде комплекс когато попадне в такава баровска среда-блясък,лукс,успехи.Затова и се опитва всеки път когато му се даде възможност да надскача себе си,за да е на ниво.От негова гл.т. не е достатъчно добър за Мира заради мястото и средата от където идва/за разлика от Оркун!/,а от нейна- няма такъв проблем.Затова той прие/преживява  толкова Тозлудере /повтори го няколко пъти даже като си седеше с китарата на пейката/,а тя дори не осъзнава че това го е наранило.За нея той се отдалечава и това има общо с бившата му,а не с тази нанесена обида.Усети се за първи път когато той и върна репликата в стаята си.
Аз също споделям мнението,че Яман хем иска да се откъсне и да има нов живот,хем не къса връзката с миналото си.Без да е необходимо да прекъсва връзката с Тозлудере,трябва да се научи да приема това от родното си място,което е добре за него и близките му и да отхвърля/подминава това,което е нередно/неправилно. Иначе ще си стои все така разкрачен между доброто бъдеще и неприятностите.
Млъквам вече,че като ме хване логореята... Joy smile3505

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За много години!  Hug
Да сте живи и здрави и вие, и семействата ви!  newsm10

Имам въпрос към Вики. newsm78 Как реши, че Мира, която учи в университет не от вчера и има по-малка 15-годишна сестра, е на 16? Това, че има абсолютно разминаване между възраст на героинята във филма с вмененото й поведение и вид (отчаяните опити на стилистите да я инфантилизират външно на моменти са гротескни) е един от абсолютните фалове на продуцент, сценарист и режисьор за мен. Като прочетох, че смяташ компанията за 16-17 годишни, съвсем си затвърдих мнението за фала. Добре че Чаатай е толкова добър и сладък, та да не се задълбочават гледащите в останалата част на филма. Че там нещата са толкова некореспондиращи си, че дразнят и разсмиват едновременно.
П.П. Не ме разбирайте погрешно! Гледам филма, но се старая да не се задълбочавам, (а СС направо я пропускам) защото тогава трябва да гръмна компютъра. Все пак съм наясно, че е предназначен за предъвкване повече от повърхностна тийн аудитория, където не се очаква да има замисляне. Peace

# 653
И на теб за много години Профи. Hug
Не знам защо, но не съм останала с впечатление, че Мира е 16 годишна newsm78 и приятелите й, все пак са студенти, а това предполага, че са вече пълнолетни. Rolling Eyes

# 654
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, Вики го е написала в свой предишен пост, като си обяснява и голяма част от поведението на героите точно с тази възраст. Затова я попитах.

# 655
  • между морето и небето

След поста на Venetat и аз се разрових, за да изгледам още веднъж този момент.
Може би очаквах един жест в повече от Яман, но все още е много рано. Отношенията им са прекалено крехки, неизяснени и им липсва опит.
Цитат
В момента водят по-скоро битка на две наранени его-та.
Ако бяха ни забили в чистата романтика, поне за мен може би щеше да е доста скучно и нереално.

# 656
Вики, напълно съм съгласна с това, което си написала за връзката между Яман и Мира, за нейната несигурност и неговата потайност. Точно така виждам и аз нещата. Грешката на Яман според мен е и това, че държеше Мира настрана от тази част от живота си, свързана с Тозлудере. Не й разказа защо го търси Лейля, защо той ходи там, не й сподели за проблемите на Айше. Задоволяваше се само с най-общи приказки и Мира, според мен, доста дълго време проявяваше разбиране, докато накрая ревността не взе връх и видяхме какво може да направи едно оглупяло от любов момиче. А Мира пък не прецени, че Яман не я допуска напълно до себе си, не защото не я обича достатъчно, а защото е човек, който се опитва сам да решава проблемите си.
За надничането в компютъра на Яман и аз я разбирам Мира. Вярно грозна, недостойна и безкрайно глупава постъпка, но пък съвсем разбираема. Че то това го правят и хора два пъти по-възрастни и зрели от нея. Заслепена от ревност, измъчвана от несигурност, искаше да разбере какво се случва с Яман. Е, получи си наказанието. Още повече я заболя от глупостите на Лейля, а и Яман я постави на място. Нищо нека пострада още малко, човек се учи от грешките си. Аз съм доволна, че не завъртяха историята в посока Яман и Мира да започнат да си отмъщават или да търсят утеха другаде. Това, което е между тях ще го изяснят и ще го преживеят и надраснат.  Peace
Стана ми забавно, когато Мира и Ейлюл се опитваха да накарат Мерт да си мълчи. Ей, когато две жени решат да правят глупости, нищо не може да ги спре.  Joy Омотаха и него в мрежите си и той, горкият, разкъсван между желанието да угоди на Пеперудката и лоялността си към Яман се оплете като пате в калчища.  Joy
Така, за постоянното търчане на Яман до Тозлудере, изобщо не го обвинявам. Даже напротив, според мен чест му прави, че не забравя хората, сред които е израснал и винаги е готов да помогне. Е вярно е, че от това си пати, но това е друг въпрос.  Peace Обаче, много ме е яд на тази Айше.  #2gunfire Яман прави толкова неща за нея, оправя нейните каши, въпреки, че хич не му е работа, а тя непрекъснато плете интриги с Лейля зад гърба му и му залага капани.  #2gunfire

Вики, вярно е, че съм гледала ОК. Доста от нещата съм забравила, ама не искам да повтарят историята на Райън и Мариса. Наистина, както казваш, не е красива любовна история.  Sad На мен даже май повече ми хареса връзката между Райън и Тейлър.  Grinning

# 657
Скрит текст:

Наде,специално за теб този много силен момент! Hug
И за мен също Wink,защото също много ме радва.
Скрит текст:
Наде,благодаря за отговора!  bouquet Харесва ми да чета и др гледни точки.За скайпа на Яман вече писах.За лилавата вързалка-гривна или ластик-Мира реагира като сърдито момиченце,така е! Joy Ами влюбена е,наранена,на всичкото отгоре се почувства и много неудобно, че той я завари да му рови из скайпа.Постъпи детински като се врътна и се върна да си го вземе най-демонстративно. Joy Това е от онези сладки игрички между влюбени-хем се обичат,хем се надиграват. Joy Joy И Яман знае ,че тя го обича-защо ще му рови из скайпа ако не ревнува?! Joy
 NaughtyПодсъзнателно или осъзнато ,но и той си дава сметка ,че Мира го обича.В момента водят по-скоро битка на две наранени его-та.
 newsm78А за обидата за Тозлудере,Габи го е написала.  bouquet за Мира това не е обида.Тя не се чувства виновна,точно защото не осъзнава,че нейното съвсем нормално отношение към родния му квартал и обкръжение са различни от неговото.Тя приема това легендарно Тозлудере съвсем нормално,Яман е този за когото то е като тъмно петно в живота му.И затова е толкова докачлив на тази тема.Наред с това, напомнянето за произхода му го кара да се чувства недостоен за Мира.Бях писала вече ,че няма начин едно чувствително бедно момче да не си създаде комплекс когато попадне в такава баровска среда-блясък,лукс,успехи.Затова и се опитва всеки път когато му се даде възможност да надскача себе си,за да е на ниво.От негова гл.т. не е достатъчно добър за Мира заради мястото и средата от където идва/за разлика от Оркун!/,а от нейна- няма такъв проблем.Затова той прие/преживява  толкова Тозлудере /повтори го няколко пъти даже като си седеше с китарата на пейката/,а тя дори не осъзнава че това го е наранило.За нея той се отдалечава и това има общо с бившата му,а не с тази нанесена обида.Усети се за първи път когато той и върна репликата в стаята си.
Аз също споделям мнението,че Яман хем иска да се откъсне и да има нов живот,хем не къса връзката с миналото си.Без да е необходимо да прекъсва връзката с Тозлудере,трябва да се научи да приема това от родното си място,което е добре за него и близките му и да отхвърля/подминава това,което е нередно/неправилно. Иначе ще си стои все така разкрачен между доброто бъдеще и неприятностите.
Млъквам вече,че като ме хване логореята... Joy smile3505
Благодаря ти Вики.  Hug   bouquet
Не знам, може и да сте прави, че Мира изрече онези думи без да влага смисъла в тях, който Яман прие за чиста монета, защото това е ахилесовата му пета, Rolling Eyes ноооо, думите й са факт и оттам всичко произтичащо от изреченото от нея.
Несвойствено ми е някак си да ги гледам цупещи се и сърдещи се, защото досега не ни ги показваха в такава светлина от началото на сериала.
Още от първия миг усетиха магнетично привличане помежду си и правеха плахи стъпки един към други, след това се изясниха, и събраха, и на фона от показаното ни досега не вярвах, че по такъв нелеп начин, ще се разделят, а сега се избягват, и не разговарят.
Докато това не се промени, все цупещи и сърдити, ще си ходят, и идея си нямам кой от двамата би направил първата крачка,  newsm78 защото всеки е прав за себе си. Rolling Eyes

# 658
Оркунчаааааа  Hug Hug Hug Иве за теб  Blush Blush Blush

статийка http://blog.milliyet.com.tr/medcezir---16-bolum--yaman---mira-20 … og/?BlogNo=443382

Наде Hug много ми е сериозен на втората фотка от сета Чачи  Peace

# 659
Вайййй кви са тия постове....  Shocked Shocked Hug Пак сте станали сериозни....  Mr. Green
Сега един час ще ви чета #Crazy #Crazy Heart Eyes

Обаче видях това:  Crazy Crazy Heart Eyes

New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

Оркунчаааааа  Hug Hug Hug Иве за теб  Blush Blush Blush

Hug Hug   И това.  Crazy Crazy
 Знам кога да се появя...  newsm47
И за Вени  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт