"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 630

TOTAL    03 OCAK 2014 CUMA   
TITLE    CHANNEL    START TIME    END TIME    RTG%(NET)    SHARE%(NET)    TVR%
1    MED CEZIR    STAR TV    20:51:06    23:20:40    11,68    26,20    44,60
2    ARKA SOKAKLAR (TKR)    KANAL D    17:05:16    18:47:40    5,85    17,78    32,93
3    BENI AFFET    STAR TV    17:45:55    18:55:05    5,81    16,35    35,55

AB    03 OCAK 2014 CUMA   
TITLE    CHANNEL    START TIME    END TIME    RTG%(NET)    SHARE%(NET)    TVR%
1    MED CEZIR    STAR TV    20:51:06    23:20:40    13,41    33,37    40,20
2    BEYAZ SHOW    KANAL D    23:13:16    01:44:13    6,65    27,74    23,98
3    BENI AFFET    STAR TV    17:45:55    18:55:05    6,31    23,36    27,02

Ееее, най-после!
Mr. Green Mr. Green
Да си потанцувам докато Карагюлите почиват...  

Тинче,   Sad Hug Hug

Обаче страшно ми харесва Чаатай как играе. Във всяка сцена се раздава максимално. И така се е слял с образа - поглед, изражение, начин на говорене, всичко е на Яман. Страшен е!

Peace Peace Peace

# 631
  • близо до брега на морето
Тинче-бързо да се оправите и двете (тези вируси много са коварни).Благодаря за темата-    bouquet-оф, не ми се мисли-сега след дългата ваканция, като тръгнат децата по училища и градини newsm78, но ще вземаме предгрипни мерки-хомеопатия, плодове, , чайчета

# 632

Sasy бързо излекуване на теб и детенцето ти
и Благодаря  newsm51

# 633
# 634
хайде да се разпиша и аз   Stop Stop Stop Stop Stop Stop
каквото имах да казвам по серията го казах снощи  Flutter няма да се повтарям,ако намеря малко време днес ще го изгледам още веднъж Blushама май няма смисъл да си образувам пак нерви със Мирата #Cussing out толкова глупави постъпки направи дето приличат на някое тийнеджърче по скоро да ги прави от колкото на голямо и разумно момиче  #Cussing out

Тинче  Hug благодаря ти за новата тема мила и бързо се оправяйте с детенце,че грипа е много лош Peace

рейтинга е страхотен,ама то не се очакваше и друг де предвид,че Карагюл не се излъчваше снощи,беше ясно кой ще е пръв по рейтинг  http://www.sacitaslan.com/rating/gunluk/03.01.2014

Иве Hug и на мен мамата ми косеше доста нервичките вчера,публикувам,а не си виждам поста Sick отивам си в профила от там последна публикация и така го виждах и така на няколко пъти Sick
Дени Hug страхотно си анализирала къз  newsm10
Ани Hug лека ти почивка и до утре както казваш Peace

снощи неможах да пусна втората част на епизода,че се забавиха с качването,ама сега ще я сложа,не че не сте го гледали,ама за тези дето са го изтървали Blush то и Ивето беше пуснала май нещо  newsm78 newsm78 newsm78

Medcezir 16 Bölüm Part 2

Хубав ден на всички !!!

# 635
Здравейтееее. Hug
Оххх, снощи си лягам при мъжа и беше голям смях, не можех да се спра. Наскоро му купих нова пижама и като я изпрах, и явно се е поскъсила но аз не знаех. Като си легнах при него, и той ми каза, че крачолите му станали като къси гащи, прихнах да се смея а той не проумяваше защо....как да му кажа, че се сетих за Крачол-стайлс на Мерт с късите крачоли като на големия Крачол.

Връщам се да Ви изчета с кафе в ръка.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 12:14 от Neidjal

# 636
Скрит текст:

Мира, така без грим, изглеждаше много по-малка.
Съгласна съм.
Даже като не се клепоти Серенай и като не се облича екстравагандно изглежда добре, ноооо на партито снощи направо изглеждаше като Юлия Тимошенко. Още като я видях във фрагмана и веднага я асоциирах с нея.
Скрит текст:

Що за прическа на младо момиче, що за грозно червило, няма ли стилисти, фризьори, гримьори за да корегират тези неприятни за очите усещания?! ooooh! Мода, мода, ама пък чак такава безвкусица каквато виждам на моменти бива ли!?
Съжалявам, че пиша по този начин на фона на това, че доста от Вас я харесват, но за мен на новогодишното парти беше потресаваща, smile3555 иначе не ми е неприятна, свикнах с нея и това ми е достатъчно за да не ме дразни от доста време насам само с изключение на умопомрачителната й визия според мен на НГ. Rolling Eyes
Не мисля да гледам повторно серията.
Каквото написах снощи това е.
Тинче, бързо оздравявайте с малката.
Лейля и къдрава, и с права коса ми е все една и съща. Rolling Eyes
Какво да кажа за рейтинга, не очаквах такъв висок процент, вярно е, че нямаше конкурент снощи, но и да имаше % пак щеше да си е стабилен както досега, защото ПО вече си има своята изградена зрителска аудитория, а какво по-хубаво от стабилния рейтинг гарантиращ излъчването му максимално дълго време.
Не мисля, че ПО, ще пострада заради Кивовия Сериал, те са с различни сюжети и погледа на Едже е различен.
New Mine tugay #Ender

New Ezgi Sözüer #Eda...SET

New Batuhan Begimgil # Вurak

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 12:30 от Neidjal

# 637
Здравейте !  Hug Hug Hug
Серията снощи беше страхотна ! Много хубаво започна. Хвана ме жал за Яманчи, където седеше самичък на пейката  Cry На новогодишното парти Ейлюл беше голяма сладурана и Ендер също беше много елегантна. Мира много ме издразни когато влезе в стаята му  #Cussing out и преглеждаше скайпа му. Честно да Ви кажа когато даваха танца и Крачола как танцуваше от смях ми излязоха сълзи  rotfImbo много беше смешен, раздаваше се на 100%  hahaha . Яманчи когато се беше напил само какъв сън сънуваше милия Grinning  Той много хубави подаръци направи на Ендер, Селим и Мерт - книги, а те му подариха китара  Heart Eyes Мира е ужасно проста.....самосъжалява се  #2gunfire и после как накара Ейлюл да влезе в стаята му и отново Мира отиде да му проверява скайпа, уууу много се ядосвам, много е глупава  #2gunfire, но и Яманчи я постави на място  Peace
Тази Лейля ми е толкова противна, супер нагло същество  #2gunfire и като актриса ми е неприятна, прилича на плашило  Sick не знам от къде я намериха.
Накрая когато Яман отиде да дава парите на Гирай в сервиза, той защо почна да бяга като нищо не е направил и няма абсолютно нищо с тях, бягаше, бягаше и до задънена улица стигна  Confused и полицията го хвана  Cry Дано Селим го отърве от полицаите  baby_neutral
Като цяло всичко ми хареса   Peace Браво на Чачи  smile3501 отново страхотно си изигра всичко  Heart Eyes Ще чакаме сега фрагмана, дано по бързо да ни го пуснат  smile3539 Ани , благодаря ти много за преводите  Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 638
New // Yeni Çağatay Ulusoy at Kemerburgaz Üniversite #medcezir set

# 639

Аууу не мога, тук е такъв сладкиш и толкова усмихнат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
Наде, аз мисля, че точно стилистите, фризьорите и гримьорите я бяха спретнали така на новогодишното парти.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Едва ли оставят актьорите сами да се грижат за вида си. Нямам представа защо я бяха докарали така  doh Може би, за да изглежда пораснала с една година. Ама беше наистина прекалено.

# 641

Ееееееее това и аз ще го повторя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ха дано и Яман се усмихва така широко в следващите серии, че много облаци надвиснаха пак над главата му.

# 642
Наде, аз мисля, че точно стилистите, фризьорите и гримьорите я бяха спретнали така на новогодишното парти.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Едва ли оставят актьорите сами да се грижат за вида си. Нямам представа защо я бяха докарали така  doh Може би, за да изглежда пораснала с една година. Ама беше наистина прекалено.
Да де, точно.
Спят ли, дремят ли, не знам, но на моменти ги правят на клоуни и такива цветове на дрехите бяха подбрали на Мерт на партито нашарен като великденско яйце, #Crazy а пък за отвратителната прическа на Яман с тази негова избояла коса, която вече не е и за гледане думи нямааааам?! smile3516 smile3515
Още маааалко и с преподавателя си, ще са си лика прилика, с коси до кръста. smile3511

# 643

Този момент ме изпълни.

Лека вечер и от мен. newsm46

И мен. Hug И двамата го изиграха перфектно.Усещаха се прехвърчащите искри,какво повече?!... Heart Eyes
На мен сцената на леглото ми дойде типично "като на филм",не бих казала че съм във възторг. LaughingПредполагам,че трябва да стрелям по режисьора,постановката е негово дело.Обаче понеже не обичам да си стрелям лесно патроните ще ги запазя за по-нататък.Вече ви бях казала,че историята на Яман и Мира няма да е за романтична и красива любов/ако следва оригинала/,а едно ходене зигзагообразно между любовта и разочарованията. NaughtyИ от двамата.
Вени,Хриси,Дени ,от всичко прочетено най-близки до моите впечатления са вашите коментари.Особено на Вени,но доколкото разбрах сериала не и непознат и предполагам,че затова подхожда повече рационално отколкото емоционално към кашата която сътвориха нашите две влюбени гълъбчета.Не съм фенка на постоянното изреждане на цялата флора и фауна самоцелно,нито на целите редици от заредени автомати или юмруци за бой. newsm78И се чудя защо всички очаквате от едно неопитно 16 годишно момиче да мисли и да постъпва зряло като 25 или 30-годишна млада жена ooooh!,която вече е минала един-два пъти по пътя на любовта и разочарованията.Кое момиче на 16-17 е постъпвало логично,разумно и зряло?! Мира е неопитна в любовта,за първи път изпитва такова силно чувство към момче.А Яман е много различен от останалите и приятели.Тя не знае почти нищо за миналото у,т.е. тя не го познава и тази неизвестна негова страна я кара да се чувства несигурна. NaughtyЛюбовта може да дойде изведнъж,но доверието се създава постепенно,не отведнъж.То се гради стъпка по стъпка във времето.Затова и е нормално тя да има своите съмнения и да изпитва несигурност-не знае много за миналото на Яман,започнали са връзка съвсем отскоро,отношенията им са съвсем крехки,нямат натрупани общи моменти...И в един момент се появява неговото бивше гадже и започва да го търси.Яман ходи до прословутото Тозлудере,т.е. вижда с с нея,не разказва достатъчно на Мира за отн.им,задоволи се да каже че са били близки но тя заминала и сега вече няма нищо помежду им.Обаче нашето влюбено момиче видя снимките,които показват че са били доста близки и имат история.../а с нея нямат нищо все още!/,видя ги да се мотаят из МОЛ-а точно когато Яман и беше казал че ще работи в почивката си и тя искаше да го изненада с обяда.И всичкото това натрупано накуп доведе до ревността и необходимостта и да научи колко точно са близки любимия и неговата бивша приятелка.Наред с това него никакъв го нямаше вечерта на Нова година.И отчаяната мира направи нещо наистина глупаво и некрасиво-опита се да разбере какво има между Яман и Лейля-влезе в скайпа му.Некрасива постъпка-така е Peace,но за едно влюбено и изплашено да не изгуби любимия си момиче е доста разбираема,според мен.Единственото, за което  я упреквам е ,че продължи да пише от скайпа му на Лейля.Тъй че стрелбата ,мисля, е излишна тук.
 WinkЩе попиша  и за това легендарно Тозлудере ,но малко по-късно. JoyПърво да надникна на едно- две места.

# 644

изчезваааааммммм  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт