"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 142
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Хайде ОТОДЕ КОНЯ В РЕКАТА, това е, цяла седмица ще се керченее, не се издържа с този сериал кръвно ще вдигна #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дано фрагманите са по-обнадеждаващи #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick Sick
Еджето да се вземе в ръце стига само го е вкарвал в бели smile3511 smile3511 smile3511 smile3513 smile3513 smile3513 smile3513

# 511
Съсипаха ми нервичките  #2gunfire #2gunfire

Ани, благодаря ти за преводите  Hug

# 512
  • Стара Загора
Мира и тя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ааа много ме нервираха и двамата   #Cussing out #2gunfire

# 513
  • близо до брега на морето
Човек не може да се вреди-докато чета, и айда още 15 нови публикации. И сега арестуван ашкъмчо - Селим пак ще трябва да удря рамо.А за Яманчо - да забрави тези от Тузлудере-и без това, той и абито са най убави-с другите трябва да прекъсне всякакви контакти. Само неприятности-то бива ама вече бактън.А за Мира и Крачолчо само #2gunfire #2gunfire #2gunfire

е

# 514
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Няма що, да му се не види и новогодишния подарък и всичко!
Яманчо доста ще ни позабавлява със своята пословична наивност!
Бива будалаааа.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 515
Хич не го съжалявам Яман, на кому го д****и там, кой го кара да ходи, глупак  #Cussing out #Cussing out

джанъм нали е добра душа отиде да дава пари назаем бееееееееееееееее Flutter Flutter Flutter

# 516
Сайта на Star tv се  бъгна  Joy Joy Joy Joy Joy

23:00 - 23:15 reyting'leri

1) STAR: 11.16
2) FOX: 4.9
3) SHOW: 4.46
4) SMNYL TV: 2.13
5) KANAL7: 2.05

# 517
  • Стара Загора
Ани  Hug Hug много благодаря къз, пуфни една цигара  smile3530

# 518
Такааааа първо да кажа, че серията беше страхотна! Много ми хареса и гледах с интерес. Ииии не сме загубили с купона, защото началните кадри бяха новогодишни и бяха от Тозлудере нищо, че при посрещането на 2013, все пак сега са снимани. Намазахме и ние и арт купонджиите.
Крачола денси за страх......... Joy
Много ми хареса, че Мерт отиде при Яман, за пореден път доказа, че му е приятел, а и го чувства според мен като брат. Хубав подарък Ейлюлката беше избрала за Мерто. Mr. Green
За Мира - глупачка голяма. Тя изобщо не осъзна с какво е наранила Яман, мислеше си за нейната ревност и толкова. Егати тъпото парче е наистина. Чакайте да гръмна по нея и аз #2gunfire #2gunfire #2gunfire . 3 пъти за щастие.
Яманко, че се беше почерпил беше ама и девойката дето му бяха подбрали цепеше мрака. Сънят беше добър. hahaha
А това със скайпа - детска история. Яман добре я подреди.
Много ме разчувства момента, в който Яман подари книгите. Не разбрах на Мерт какво подариха?
Не ми хареса, че Яман  яде от палачинките на Мира скайпаджийката.
Хареса ми и как Яман отблъсна Крачола. Той много добре разбра, че не е с чисти мисли към него.
АШК нищо чудно да иска да омъжи Фарукчо за тейзето.
Ей, голяма работа е тя. Добре, че беше тя на НГ. hahaha
Аааа и открих нещо, че Гамзе е истинската съпруга на актьора, който играе Фарук! Peace
А Суде като се появи с тая китка при Ендер си помислих да не идва със суровачка за пари. hahaha
За финала - според мен Яман не трябваше да бяга. Сега хем с опит за бягство, хем с пари в ръце, докато докаже кое, какво, защо ... добре, че Селим е насреща. Peace Спокойна съм! Flutter
Хареса ми и разговора на Яман и Селим. Баръш е прекрасен!
Ча пак направи чудеса на екран, но с бретона си обра всички точки. Mr. Green Явно като има мъгла и пресите не му стоят. Laughing Но пак си ми  е сладкишче. Laughing

# 519
Не, не, даже няма и да гледам повторно серията, въпреки, че докато пишех съм сигурна, че имам пропуски.
Много ми дойде, ама наистина в повечко. Mr. Green
Мира ме разочарова в тази серия.
Очаквах да сведе глава и да му поиска прошка след изречените от нея думи, но не и, че, ще се прави на обидена и, че тъгува заради самата себе си, че била наранена.
Хубавото е, че пред нея Яман не сведе глава и се държа на положение, и с нейните камъни по нейната глава.
За с-во Серез+Яман нямам думи, те ми пълнят душата на макс.
Мерт и Ейлюл също са сладурковци.
Даже на Ейлюл не ме е яд, че се подведе по кокошия акъл на Мира защото и е приятелка но станаха накрая за смях, заслужиха си го.
Не искам Яман да се сдобри с Мира, не и докато тя не се осъзнае кой всъщност е наранения, даже не знам след този епизод дали наистина заслужава такава чиста душа като Ямановата или просто да си продължи живота в нейния лъжовен и измислен розов свят.
Писна ми от наивността на Яман и кой откъде го викне той все е готов без да помисли поне веднъж за себе си и все се озовава в центъра на неприятностите. Crossing Arms

# 520
  • Стара Загора
Хич не го съжалявам Яман, на кому го д****и там, кой го кара да ходи, глупак  #Cussing out #Cussing out

джанъм нали е добра душа отиде да дава пари назаем бееееееееееееееее Flutter Flutter Flutter

мани джънъм беним, направо му подпалих д-то от псувни  Mr. Green Mr. Green
много ме хвана яд, веднага готов, в един момент къса връзката в следващия пак там в Тузла, ай после обеснявай, че не си ти .. пууу

# 521
Ох, свършиии и пак се оказа в ареста този Яманчи  ooooh!

Момичета май за превеждане няма много. Ако нещо ви е важно питайте. Ако мога ще го преразкажа. Много ми стана гадно ... наистина.

Едно не разбрах.... newsm78Кво го караше Мерт да каже????СЛЕД КАТО говори със сурвакницата..??????

# 522
Medcezir 16 Bölüm Part 1

# 523
Medcezir 16.Bölüm 11.Kısım

# 524
Даже не знам дали е нужно да се маха Лейля, въпреки, че бих се радвала, защото ми дразни очните окончания като я гледам. Joy
И с нея, и без нея Мирчето все се самонавива като пружина. ooooh!

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 23:39 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт