"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 111
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Мира е кифла и то от най-тъпите - това вече го разбрах и даже вече не искам да си хабя патроните по нея. Ще кажа за 100-ен път, че до думите на Яман като я хвана тя НЕ съжаляваше за думите си и страдаше само за това, че той бил при Лейля.  ooooh! И ако някой реши да я защитава казвам, че НЕ съм съгласна!!!  Naughty Каквито и доводи да ми кажете!  Naughty Не ги приемам.  Naughty

Крачола наистина е много, ама много долен човек!!!

Лейлята и тя е гнусна!!! Не се отказва, но добре,ч е се обади на Яман! Ама и той после добре я подреди и нея!  Mr. Green

Айше и Гирай пък са толкова дребни душички, че изобщо не ми се коментират.  Naughty

Ох, не знам и Селим и Ендер какво ще си помислят пак ...  ooooh!

# 526
Не, не, даже няма и да гледам повторно серията, въпреки, че докато пишех съм сигурна, че имам пропуски.
Много ми дойде, ама наистина в повечко. Mr. Green
Мира ме разочарова в тази серия.
Очаквах да сведе глава и да му поиска прошка след изречените от нея думи, но не и, че, ще се прави на обидена и, че тъгува заради самата себе си, че била наранена.
Хубавото е, че пред нея Яман не сведе глава и се държа на положение, и с нейните камъни по нейната глава.
За с-во Серез+Яман нямам думи, те ми пълнят душата на макс.
Мерт и Ейлюл също са сладурковци.
Даже на Ейлюл не ме е яд, че се подведе по кокошия акъл на Мира защото и е приятелка но станаха накрая за смях, заслужиха си го.
Не искам Яман да се сдобри с Мира, не и докато тя не се осъзнае кой всъщност е наранения, даже не знам след този епизод дали наистина заслужава такава чиста душа като Ямановата или просто да си продължи живота в нейния лъжовен и измислен розов свят.
Писна ми от наивността на Яман и кой откъде го викне той все е готов без да помисли поне веднъж за себе си и все се озовава в центъра на неприятностите. Crossing Arms

Наде Hug ++++ 1  Peace

# 527
  • Пловдив
Другата серия вместо Либовни мъки ще гледаме Яман зад решетките!
Май този път ще отиде и стипендията и всички пак ще го гледатна негокато отрепка! Жалко за положените от него усилия!  #Cussing out

# 528
Скрит текст:
Такааааа първо да кажа, че серията беше страхотна! Много ми хареса и гледах с интерес. Ииии не сме загубили с купона, защото началните кадри бяха новогодишни и бяха от Тозлудере нищо, че при посрещането на 2013, все пак сега са снимани. Намазахме и ние и арт купонджиите.
Крачола денси за страх......... Joy
Много ми хареса, че Мерт отиде при Яман, за пореден път доказа, че му е приятел, а и го чувства според мен като брат. Хубав подарък Ейлюлката беше избрала за Мерто. Mr. Green
За Мира - глупачка голяма. Тя изобщо не осъзна с какво е наранила Яман, мислеше си за нейната ревност и толкова. Егати тъпото парче е наистина. Чакайте да гръмна по нея и аз #2gunfire #2gunfire #2gunfire . 3 пъти за щастие.
Яманко, че се беше почерпил беше ама и девойката дето му бяха подбрали цепеше мрака. Сънят беше добър. hahaha
А това със скайпа - детска история. Яман добре я подреди.
Много ме разчувства момента, в който Яман подари книгите. Не разбрах на Мерт какво подариха?
Не ми хареса, че Яман  яде от палачинките на Мира скайпаджийката.
Хареса ми и как Яман отблъсна Крачола. Той много добре разбра, че не е с чисти мисли към него.
АШК нищо чудно да иска да омъжи Фарукчо за тейзето.
Ей, голяма работа е тя. Добре, че беше тя на НГ. hahaha
Аааа и открих нещо, че Гамзе е истинската съпруга на актьора, който играе Фарук! Peace
А Суде като се появи с тая китка при Ендер си помислих да не идва със суровачка за пари. hahaha
За финала - според мен Яман не трябваше да бяга. Сега хем с опит за бягство, хем с пари в ръце, докато докаже кое, какво, защо ... добре, че Селим е насреща. Peace Спокойна съм! Flutter
Хареса ми и разговора на Яман и Селим. Баръш е прекрасен!
Ча пак направи чудеса на екран, но с бретона си обра всички точки. Mr. Green Явно като има мъгла и пресите не му стоят. Laughing Но пак си ми  е сладкишче. Laughing

Зори +1  Hug Hug Hug наистина серията беше много хубава!!! Но ужасно изнервяща!!!  ooooh!

# 529
Не, не, даже няма и да гледам повторно серията, въпреки, че докато пишех съм сигурна, че имам пропуски.
Очаквах да сведе глава и да му поиска прошка след изречените от нея думи, но не и, че, ще се прави на обидена и, че тъгува заради самата себе си, че била наранена.
Хубавото е, че пред нея Яман не сведе глава и се държа на положение, и с нейните камъни по нейната глава.
Даже на Ейлюл не ме е яд, че се подведе по кокошия акъл на Мира защото и е приятелка но станаха накрая за смях, заслужиха си го.
Не искам Яман да се сдобри с Мира, не и докато тя не се осъзнае кой всъщност е наранения, даже не знам след този епизод дали наистина заслужава такава чиста душа като Ямановата или просто да си продължи живота в нейния лъжовен и измислен розов свят.
Писна ми от наивността на Яман и кой откъде го викне той все е готов без да помисли поне веднъж за себе си и все се озовава в центъра на неприятностите. Crossing Arms

Наде +1!!!  Hug Само да кажа, че Ейлюл го предложи това да разследват лейля по този начин! Мира само се съгласи щото нали това и е най-големия проблем - да разбере дали е бил с Лейля.  ooooh!

# 530
*¨*morski_briz*¨*, Anabet, AneliyaS, Boika Boqnova, daisy9, Dalila12, Danielkka, dani_dimitrova_, Danny153, dukesa, Elka20, fanna, Gabie, geri stefanova, ivayla96, joanina, krasi_anna, ludetina ulusoy, madlen1234, mireti, pepa8712, Pepittto, proji82, scvetkova, stankova82, steli-ssd, Svetoslava Milev, Toni:), valia_nana, Venetat, yanica_st, Zhani ♥♥♥, Zlatina3, МарМиши-ВИП намбър 7 (+ 10 Скрит/и) и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

# 531
  • близо до брега на морето
Драго ми беше-благодаря за компанията. Ани - за превода - лека нощ ашкъмчета Hug

# 532
Зори, къде я видя съпругата на Фарук, коя е тя? newsm78

# 533
Сайта на Star tv се  бъгна  Joy Joy Joy Joy Joy

23:00 - 23:15 reyting'leri

1) STAR: 11.16
2) FOX: 4.9
3) SHOW: 4.46
4) SMNYL TV: 2.13
5) KANAL7: 2.05

Иве Крачола го е бъгнал да не го гърмим  hahaha hahaha hahaha

Чоок благодаря за видеото.   love001 и за рейтингите!!! Но даже не им обърнах внимание колко са  Joy Joy Joy

Момичетата на балкона що не слезнаха поне за малко?  Hug Hug Hug

# 534
  • Стара Загора
Едже малко се престара с тъпотията на Мира  Mr. Green  Яманчи жилезен обаче, с нейните камъни по нейната глава. Разбира се, че не осъзнаваше какво е казала, защото не го каза по начина който го разбра Яман, а и заслепението и от ревност ми идва малко в повече, детски изпълнения, даже не са детски, защото децата са чисти души, това е подмолно и гадно, мръсно което тя направи с лаптопа му. Той обаче съжали, че тя си взе гривната, това беше нейния начин да покаже болката си от думите му, напълно заслужени според мен  Peace
Радвам се обаче, че има такава любов към Яман, не я показва както трябва, но това е горчивото хапче ревност, което трудно се преглъща. Яман го гълта с бой, Мира с номерца....

Стига толкова от мен за вечерта, като го погледна втори път, може и друго да ми дойде на ум  Peace Hug

# 535
Бойчееее, не съм те пропуснала  Hug Hug Hug Не мога да открия поста ти за да те цитирам, но Мерт го караше да му каже, че не му се сърди за това, че е участвал в играта на онези двете шматки  Peace

# 536
Едже малко се престара с тъпотията на Мира  Mr. Green  Яманчи жилезен обаче, с нейните камъни по нейната глава. Разбира се, че не осъзнаваше какво е казала, защото не го каза по начина който го разбра Яман, а и заслепението и от ревност ми идва малко в повече, детски изпълнения, даже не са детски, защото децата са чисти души, това е подмолно и гадно, мръсно което тя направи с лаптопа му. Той обаче съжали, че тя си взе гривната, това беше нейния начин да покаже болката си от думите му, напълно заслужени според мен  Peace
Радвам се обаче, че има такава любов към Яман, не я показва както трябва, но това е горчивото хапче ревност, което трудно се преглъща. Яман го гълта с бой, Мира с номерца....

Стига толкова от мен за вечерта, като го погледна втори път, може и друго да ми дойде на ум  Peace Hug

Дени права си за Мира - излезна много ревнива, чак болестно състояние. Заслепена беше от ревност! Но пък да не се усети хич, че го нарани много?  ooooh! Кифла и то ревнива  ooooh!

# 537

Ани Hug мерси за разясненията мила Hug гледам,че и Неси е превеждала в туитър Peace

# 538
горе ръцете

# 539
Скрит текст:
Наде +1!!!  Hug Само да кажа, че Ейлюл го предложи това да разследват лейля по този начин! Мира само се съгласи щото нали това и е най-големия проблем - да разбере дали е бил с Лейля.  ooooh!
Ааа, ясно Ани, гениалния план бил на Ейлюл. ooooh! Ми пак не ме е яд на нея както на Мирка.
Миналата серия я оправдавах с изключение наизречените думи но тя адски много ме разочарова тази серия и няма за какво да се хнана, че да се опитам да я разбера и оправдая.
Лека на лягащите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт