"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 111
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Такааааа първо да кажа, че серията беше страхотна! Много ми хареса и гледах с интерес. Ииии не сме загубили с купона, защото началните кадри бяха новогодишни и бяха от Тозлудере нищо, че при посрещането на 2013, все пак сега са снимани. Намазахме и ние и арт купонджиите.
Скрит текст:
Крачола денси за страх......... Joy
Много ми хареса, че Мерт отиде при Яман, за пореден път доказа, че му е приятел, а и го чувства според мен като брат. Хубав подарък Ейлюлката беше избрала за Мерто. Mr. Green
За Мира - глупачка голяма. Тя изобщо не осъзна с какво е наранила Яман, мислеше си за нейната ревност и толкова. Егати тъпото парче е наистина. Чакайте да гръмна по нея и аз #2gunfire #2gunfire #2gunfire . 3 пъти за щастие.
Яманко, че се беше почерпил беше ама и девойката дето му бяха подбрали цепеше мрака. Сънят беше добър. hahaha
А това със скайпа - детска история. Яман добре я подреди.
Много ме разчувства момента, в който Яман подари книгите. Не разбрах на Мерт какво подариха?
Не ми хареса, че Яман  яде от палачинките на Мира скайпаджийката.
Хареса ми и как Яман отблъсна Крачола. Той много добре разбра, че не е с чисти мисли към него.
АШК нищо чудно да иска да омъжи Фарукчо за тейзето.
Ей, голяма работа е тя. Добре, че беше тя на НГ. hahaha
Аааа и открих нещо, че Гамзе е истинската съпруга на актьора, който играе Фарук! Peace
А Суде като се появи с тая китка при Ендер си помислих да не идва със суровачка за пари. hahaha
За финала - според мен Яман не трябваше да бяга. Сега хем с опит за бягство, хем с пари в ръце, докато докаже кое, какво, защо ... добре, че Селим е насреща. Peace Спокойна съм! Flutter
Хареса ми и разговора на Яман и Селим. Баръш е прекрасен!
Ча пак направи чудеса на екран, но с бретона си обра всички точки. Mr. Green Явно като има мъгла и пресите не му стоят. Laughing Но пак си ми  е сладкишче. Laughing

И останалото  Peace Peace без за Крачолчето  Naughty Crazy Crazy

Peace Peace Peace

Наде , и с теб съм съгласна.  Peace Peace

# 541
Ани  Hug Hug много благодаря къз, пуфни една цигара  smile3530

Пак отивам да пуша  Joy Joy Joy после ще изгледам серията пак.

Жани моето е само разяснения.  Joy Joy Joy някои неща и аз не ги разбирам на първо слушане. Но каквото съм написала съм сигурна, че е така.  Peace най-вече за Мира  Peace

Дано Неси внесе повече яснота до субтитрите!  Peace

# 542
# 543
Зори, къде я видя съпругата на Фарук, коя е тя? newsm78

Била е брюнетка преди:

# 544
Лека нощ и от мен  smile3524  Hug

# 545
Бойчееее, не съм те пропуснала  Hug Hug Hug Не мога да открия поста ти за да те цитирам, но Мерт го караше да му каже, че не му се сърди за това, че е участвал в играта на онези двете шматки  Peace
 love001  love001Така и предположих.... PeaceАз сега няма да кажя нищо..... newsm78Щот пак съм на кръстопът..... newsm78Обаче в едно съм 100%сигурнаааа....ТВА КУРЧЯ Е ЗА УБИВАНЕ... #2gunfire #2gunfire #2gunfireМного подличко нещо..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 546
 Hug Hug Hug
Ани, сърдечно благодаря за преводите и разясненията! Много си мила към нас - неведомите души, дето ако не си ти, сме само на картинки! #Crazy
Аз съм ядосана много на наивния Яман и на патката Мира, но... това е положението. Но много им се нервя... ooooh!
Що се отнася до играта - съм възхитена от всички актьори, защото както не разбираме бъкел езика, трябва да е супер играта, за да ни задържа пред екраните! Peace Peace Peace
Представям си латино-сапунка например без превод - струва ми се невъзможно за гледане #2gunfire
А нашите -то са мимики, изражения - всяко чувство им е на лицата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
Мира е кифла и то от най-тъпите - това вече го разбрах и даже вече не искам да си хабя патроните по нея. Ще кажа за 100-ен път, че до думите на Яман като я хвана тя НЕ съжаляваше за думите си и страдаше само за това, че той бил при Лейля.  ooooh! И ако някой реши да я защитава казвам, че НЕ съм съгласна!!!  Naughty Каквито и доводи да ми кажете!  Naughty Не ги приемам.  Naughty

Peace Peace Peace

Аз пък ще си стрелям ощеееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 548

Иве Крачола го е бъгнал да не го гърмим  hahaha hahaha hahaha

Чоок благодаря за видеото.   love001 и за рейтингите!!! Но даже не им обърнах внимание колко са  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Че аз що се хабя да ти ги качвам  Shocked Shocked

# 549
Такааааа първо да кажа, че серията беше страхотна! Много ми хареса и гледах с интерес. Ииии не сме загубили с купона, защото началните кадри бяха новогодишни и бяха от Тозлудере нищо, че при посрещането на 2013, все пак сега са снимани. Намазахме и ние и арт купонджиите.
Скрит текст:
Крачола денси за страх......... Joy
Много ми хареса, че Мерт отиде при Яман, за пореден път доказа, че му е приятел, а и го чувства според мен като брат. Хубав подарък Ейлюлката беше избрала за Мерто. Mr. Green
За Мира - глупачка голяма. Тя изобщо не осъзна с какво е наранила Яман, мислеше си за нейната ревност и толкова. Егати тъпото парче е наистина. Чакайте да гръмна по нея и аз #2gunfire #2gunfire #2gunfire . 3 пъти за щастие.
Яманко, че се беше почерпил беше ама и девойката дето му бяха подбрали цепеше мрака. Сънят беше добър. hahaha
А това със скайпа - детска история. Яман добре я подреди.
Много ме разчувства момента, в който Яман подари книгите. Не разбрах на Мерт какво подариха?
Не ми хареса, че Яман  яде от палачинките на Мира скайпаджийката.
Хареса ми и как Яман отблъсна Крачола. Той много добре разбра, че не е с чисти мисли към него.
АШК нищо чудно да иска да омъжи Фарукчо за тейзето.
Ей, голяма работа е тя. Добре, че беше тя на НГ. hahaha
Аааа и открих нещо, че Гамзе е истинската съпруга на актьора, който играе Фарук! Peace
А Суде като се появи с тая китка при Ендер си помислих да не идва със суровачка за пари. hahaha
За финала - според мен Яман не трябваше да бяга. Сега хем с опит за бягство, хем с пари в ръце, докато докаже кое, какво, защо ... добре, че Селим е насреща. Peace Спокойна съм! Flutter
Хареса ми и разговора на Яман и Селим. Баръш е прекрасен!
Ча пак направи чудеса на екран, но с бретона си обра всички точки. Mr. Green Явно като има мъгла и пресите не му стоят. Laughing Но пак си ми  е сладкишче. Laughing

И останалото  Peace Peace

Peace Peace Peace

Наде , и с теб съм съгласна.  Peace Peace

Дааа така си беше!!!  Hug Hug Hug Хубав купон стана и абито беше чоок, ама чоок татлъ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Зори, непременно го поздрави в Т.  Hug Hug Hug

И сега никой ли няма да каже една добра дума за Мира?  newsm78 Или за Крачола, че да се посмея???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Единствения светъл лъч беше сладкия батко Кенан!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И прекрасните чудни Ендер и Селим!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 550
Ох, тичам, тичам и пак не мога да ви стигна  ooooh!
На мен серията ми харесая макар, че беше доста тъжна и тягостна. Най-хубавото нещо беше закуската у Серез.
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78

# 551
Малииииии,толкова много сте писали ooooh! отивам да гледам серията и след това се връщам да ви чета.  Mr. Green

# 552
Айде, последната. Туй SON не е от мен, така си пише  Mr. Green

Medcezir 16.Bölüm 12.Kısım SON

# 553
Ани  Hug Hug много благодаря къз, пуфни една цигара  smile3530

Пак отивам да пуша Joy Joy Joy после ще изгледам серията пак.

Жани моето е само разяснения.  Joy Joy Joy някои неща и аз не ги разбирам на първо слушане. Но каквото съм написала съм сигурна, че е така.  Peace най-вече за Мира  Peace

Дано Неси внесе повече яснота до субтитрите!  Peace
Ааа, май трябва по-бързо да си поговорим за електронната цигара.
Малиии как, ще имаш нерви да я изгледаш серията повторно, ти си по-желязна и от Яман, аз не мога да си помисля, че бих си причинила повторно гледане на епизода?!
Вени, да, показаха го този момент.

# 554
Мира е кифла и то от най-тъпите - това вече го разбрах и даже вече не искам да си хабя патроните по нея. Ще кажа за 100-ен път, че до думите на Яман като я хвана тя НЕ съжаляваше за думите си и страдаше само за това, че той бил при Лейля.  ooooh! И ако някой реши да я защитава казвам, че НЕ съм съгласна!!!  Naughty Каквито и доводи да ми кажете!  Naughty Не ги приемам.  Naughty

Peace Peace Peace

Аз пък ще си стрелям ощеееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

айде да не си сама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иве Крачола го е бъгнал да не го гърмим  hahaha hahaha hahaha

Чоок благодаря за видеото.   love001 и за рейтингите!!! Но даже не им обърнах внимание колко са  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Че аз що се хабя да ти ги качвам  Shocked Shocked

аз никога не съм ги следила рейтингите, моля!!!  Hug Hug Hug сега видях,ч е са доста високи, но това е заради Карагюл  Peace както и да е - важното за не знам кой път да кажа - да са стабилни и да са там около 8-9  Peace

Общи условия

Активация на акаунт