"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Ох, тичам, тичам и пак не мога да ви стигна  ooooh!
На мен серията ми харесая макар, че беше доста тъжна и тягостна. Най-хубавото нещо беше закуската у Серез.
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78
Ох....бе...и аз много го харесах на закуска.... Joy Joy JoyИ както беше още с мокричко перчемче ... Crazy Crazy Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аз го харесах в цялата серия. Много беше хубав Яманко и железен.  Heart Eyes Нито при Лейля отиде, нито при оная от бара. Дори и когато занесе парите, отиде направо при Гирай, никакви Айшета-Майшета  Mr. Green Колкото и да гърмите по Мира, Яман си я обича Laughing

# 572
Скрит текст:

секунда покой няма ашкъма бе Blush и кога сънува пак разни му тровят живота Joy Joy Joy Joy Joy

Да бе Жани, точно няма покой!!!  Hug Hug Hug Това момче как издържа не знам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 573
Ох, тичам, тичам и пак не мога да ви стигна  ooooh!
На мен серията ми харесая макар, че беше доста тъжна и тягостна. Най-хубавото нещо беше закуската у Серез.
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78

даже имаше добавка, че Мира не е страдала толкова много дори като е видяла как Крачола прави секс на видео!!!  Joy Joy Joy Joy щото стана ясно за пореден път, че на живо не го е виждала да прави секс, не за друго, ами щото той не знае как да си поиска.  hahaha hahaha hahaha

Кво, кво?   newsm78 Що пак го хулиш, не разбрах?  Shocked newsm78

# 574
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78
Ох....бе...и аз много го харесах на закуска.... Joy Joy JoyИ както беше още с мокричко перчемче ... Crazy Crazy Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аз го харесах в цялата серия. Много беше хубав Яманко и железен.  Heart Eyes Нито при Лейля отиде, нито при оная от бара. Дори и когато занесе парите, отиде направо при Гирай, никакви Айшета-Майшета  Mr. Green Колкото и да гърмите по Мира, Яман си я обича Laughing

Ние не казваме, че не я обича!!  Naughty Naughty Naughty Ние казваме, че тя е КИФЛА и то ревнива!!! И е ЕГОИСТКА!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Най-много мразя егоистите аз и снобите!!! И съм на косъм да я намразя Мира, казвам ви!!!  ooooh!

# 575

Вени Hug той Яманчи си е железен,ами другите много сЪ огъват  Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost

# 576
Ани, написах му, че се зарадвах да го видя щастлив и усмихнат Кенан. Написах му, че е страхотен и поздрави от БГ. Mr. Green

Англ. ми не е добър, ама досега винаги ме е разбирал. hahaha

И на Ча писах! Mr. Green - Горда съм да бъда негова фенка и че го обичам.  Heart Eyes

# 577
Ох, тичам, тичам и пак не мога да ви стигна  ooooh!
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78

даже имаше добавка, че Мира не е страдала толкова много дори като е видяла как Крачола прави секс на видео!!!  Joy Joy Joy Joy щото стана ясно за пореден път, че на живо не го е виждала да прави секс, не за друго, ами щото той не знае как да си поиска.  hahaha hahaha hahaha

Кво, кво?   newsm78 Що пак го хулиш, не разбрах?  Shocked newsm78

Ми не го хуля, просто казвам какво каза Мира на майка си! И обяснявам, че момчето не може да си иска като хората.  Peace От Мира, от Хале явно може, ама тя щото му е навита и затова.  hahaha hahaha hahaha
а Мира му вика, че ще трябвало да почака.  hahaha hahaha hahaha А ако Яманчи я беше награбил? Дали щеше да му вика да чака, ааааа?  Naughty Naughty Naughty Може да е кифла, но не  е чак толкова малоумна!!!  hahaha hahaha hahaha

# 578

Да видяхме Киво на няколко пъти.  Joy Joy Joy не мисля, че двата сериала ще се конкурират. Според мен аудиторията им ще е различна.  Peace а и самите Киво и Чачко няма да са си конкуренция поради мнго причини. Различно изглеждат, има разлика във възрастта .. има място и за двамата под слънцето!  Peace И за сериалите им също!  Peace
Те няма да се конкурират за зрителския интерес, но дано Едже отделя по равно внимание и усилие и за двата.  Peace Защото ако има пренебрегнат си мисля, че това ще е ПО.

# 579
Лека нощ от мен, че утре ще пътувам. Вечерта ще ви навестя! Hug

Още веднъж, АНИ БЛАГОДАРЯ ТИ! Peace

# 580
Аз съм доволна от болюма,  Peace или от това което видях,  Mr. Green впрегнах се само на Мира....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Яман ще се оправи все някак...  Peace
Нали съм в парти настроение, чак ми е смешно като чета как някой го хокат, а други чак реват  Joy Joy Joy Joy Joy

# 581
Ани, написах му, че се зарадвах да го видя щастлив и усмихнат Кенан. Написах му, че е страхотен и поздрави от БГ. Mr. Green

Англ. ми не е добър, ама досега винаги ме е разбирал. hahaha

И на Ча писах! Mr. Green - Горда съм да бъда негова фенка и че го обичам.  Heart Eyes

Зорииии  Hug Hug Hug Hug Сигурна съм,ч е ще се зарадва абито!!!  Heart Eyes Heart Eyes за Ча - ще зарадваш мениджърката му.  ooooh!

# 582

Да видяхме Киво на няколко пъти.  Joy Joy Joy не мисля, че двата сериала ще се конкурират. Според мен аудиторията им ще е различна.  Peace а и самите Киво и Чачко няма да са си конкуренция поради мнго причини. Различно изглеждат, има разлика във възрастта .. има място и за двамата под слънцето!  Peace И за сериалите им също!  Peace
Те няма да се конкурират за зрителския интерес, но дано Едже отделя по равно внимание и усилие и за двата.  Peace Защото ако има пренебрегнат си мисля, че това ще е ПО.
мамата пак има профилактика, добре, че беше след серията  Peace
Вени, дано не се случи подобно нещо.  ooooh! и ПО да не пострада.  Peace

# 583
Аз съм доволна от болюма,  Peace или от това което видях,  Mr. Green впрегнах се само на Мира....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Яман ще се оправи все някак...  Peace
Нали съм в парти настроение, чак ми е смешно като чета как някой го хокат, а други чак реват  Joy Joy Joy Joy Joy

изобщо ли не ти стана мъчно за Яманчи?  ooooh!

# 584
Аман вече от профилактиките на мамата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт