"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
http://instagram.com/p/iv-2jizYU1/#
Това дали сега го снимат или е от предишните епизоди? Ако е ново, значи Яман не е в затвора, а на училище.  Praynig

Щях за това видео да пиша и забравих...  Mr. Green
То пък едно видео...  Joy Joy Joy
От днес е, поне така пише.   Peace Така, че Яман най-много една серия да откара в ареста,   Mr. Green но си мисля, че Селим ще го измъкне още на другия ден и тази история няма да се проточи.
  Peace

Айййй, обичам те!    love001  love001  love001 Сега видях подписа ти  Crazy
Чакай и аз да се накипря,  newsm03  дали става?  newsm78

love001  love001  love001
Аз съм се издокарала така, откакто го пусна клипчето  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

smile3555 smile3555 smile3555

А защо не се хвалиш?  Mr. Green  Гледай само утре как ще го навирам в очите на Ани  hahaha hahaha

# 721
Относно вързастта ... младежите го играят набор 94, т.е. всички са навършили 19 години.
През 2013 са завършили гимназия и в момента са първи курс в университета.
Само Яман е на 20, защото е пропуснал една година в училище  Peace

Тенкс за корекцията! Peace Пропуснала съм нещо , ooooh!извинявам се  за което!Къде ли съм бляла?!...
 newsm78Гледайки  поведението на всички и особено пък на Мерт, предположих че и тези са гимназисти. ooooh!Хич не ми дойде наум,че може да е студент.Подобен наивитет  и държание за студент не ми се вързва-прекалено е детинско,да не кажа направо инфантилно.Обаче пък си има добра страна-чудех се дали ще направят по-интимните сцени между Райън и Мариса ако са тр гимназисти.Американските са по-разкрепостени,но турските май не са... WinkНо щом са студенти със сигурност ще може.  Joy

Няма значение кой ден точно, ще си тръгне, важното е да си върви откъдето е дошла и повече да не се вясва, че и на нея съм и набрала. bash  Как само уж невинно се провря между Мира и Яман, ни лук мирисала, ни лук яла, а пък те се изпокараха заради нея. Crossing Arms

Наденце Hug,спри да бамкаш с тоя чук по главите на непослушните момичета tooth tooth,ще се изтъпи набързо,а докрая има още много време...
 Joy JoyЕеех,горката Мирка Sad,ако знаеше какъв тупаник ще отнесе от ядосаните зрителки и през ум нямаше да и мине да разтройва севгилито. Wink

# 722
Честно да ви кажа от вчерашната серия снощи сънувах, че и мен ме гонят полицаи  Laughing

# 723
Вики, така както докарах снощи танковете,  Joyтака имам боеприпаси и хладни оръжия от бита на склад в дълбоооок резерв, че да ми стигнат до края на сериала.
Тони, теб хванаха ли те, Joy че Яманчо го приклещиха до оградата?!

# 724

Хванаха ме и ме заключиха в една стая  Laughing
аз след снощната серия веднага си легнах и си мислих за жалничкия Яман , а и като не си пожелахме Чаатайски сънища и аз за това сънувах глупости  Joy Joy Joy
между другото някой имал ли е Чаатайски сънища ?  Laughing

# 725

Хванаха ме и ме заключиха в една стая  Laughing
аз след снощната серия веднага си легнах и си мислих за жалничкия Яман , а и като не си пожелахме Чаатайски сънища и аз за това сънувах глупости  Joy Joy Joy
между другото някой имал ли е Чаатайски сънища ?  Laughing
Тони, ти от цялата серия, това ли намери да сънуваш  Joy Joy Joy Joy Joy Ама то вярно, че в тоя епизод, нямаше кой знае какви неща за сънуване.  Sad
Не знам дали това се брои, ама аз веднъж сънувах как Чачко ми разказва биографията си и аз записвам.  hahaha hahaha hahaha Чакам Ани да почне да пише в блога, че да й дам малко информация от извора  Mr. Green

# 726
# 727
Вени, дай малко инфо и на нас от извора, че Ани въобще може и да не пропише в блога, а ако това стане някой ден дотогава може да побелеем и остареем от чакане. Mr. Green

Мамин сладък. hahaha

# 728

Joy Joy Joy Joy Joy

И тук се радва, представете си когато е бесен  Joy Joy Joy Joy

# 729

Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Абе, Маммата всяка вечер ли ще ни държи навън  smile3516 smile3516

# 730

Joy Joy Joy Joy Joy

Олееее Иве, ще ме спукаш от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 731
Като се сетя за танцуващия Крачол и как на 100% се раздаваше на танците ще се пръсна от смях, то такова танцуване, такова нещо беше....... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 732
                                      лека нощ  Stop Stop Stop

# 733

Joy Joy Joy Joy Joy

И тук се радва, представете си когато е бесен  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Привет,дружина  wavey Чета,чета....много големи анализи сте спретнали.  Thinking На мен не ми се иска да се задълбочавам толкова....и без това им се ядосват когато гледам серията  Crossing Arms стига ми толкова. За мен и дамата са виновни  Peace Мира за това,че се държи като разглезена богаташка щерка  Peace особено на моменти на 100% затвърждава този образ. За нея е по-лесно да се фръцне и да замине,да се направи на сърдита и недостъпна,отколкото да попита за недоразбраното,да се извини и т.н. Това нейно поведение е основния виновник за получилата се ситуация.  Peace Яман е виновен за това,че не може да се откъсне от Тузладере и пак и пак се връзва на номерцата на Айше и друите...но явно нрава му е такъв,все да помага на всички и ще му трябва доста време,за да се научи да преценява правилно хората според ситуацията. Peace

Облеклото на Мира в последните епизоди ми харесваше...но на Нова година наистина беше трагедия. ooooh! Започвам да си мисля,че им плащат за реклама...на дали са слепи и не виждат на какво прилича  Thinking
Що се отнася до прическата на Ча/Яман  hahaha hahaha hahaha мн сте ми хубави като вземете да му се палите Joy Според мен нма да му я променят...вие все още ли се надявате  Whistling  Аз до толкова свикнах с тази му визия,че като видя  някоя снимка от Емировия период и отначало ми изглежда мн различен,друг човек направо  Crazy

Спирам,че и аз се поулях  Whistling

Ани,мерси за разяснението по питанките ми   bouquet

# 734
Добро утро!   food010

Общи условия

Активация на акаунт