Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 964
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Аз така и не разбрах какво са това контракции Simple Smile Не се научих да ги различавам. На мен тонове ми мериха точно 2 пъти, последните 2 седмици.

Щастливка.
Аз и първия път и сега съм с контракции от 5-я месец.

# 481
  • Велико Търново
При мен тонова и предния път, и сега не са мерени, освен като влязох да раждам. КОнсултациите ми ги водят различни лекари и двата пъти и всеки лекар явно си преценява.

# 482
Здравейте!
Днес си направих урина лен тест за бременност - отрицателен е.
Това ми е 3 ICSI опит. Днес е 12 ден от трансфера.
Значи ли това че пак няма да сме бременни? Имате ли реален опит в това който искате да споделите?

17 ден от трансфера - урина лен тест за бременност - отрицателен..........
Болки в корема като че ще ми идва мензи
Има ли още надежда?

По празници се случвали чудеса - а при мен все лоши поличби....

# 483
  • Berlin
Здравейте!
На някоя от вас случва ли се изтръпване в крайниците? При мен е много болезнено, през нощта, на едната ръка, по-точно пръстите и дланта. Сега ми е изписан магнезий (Диаспорал), пих 3 дни без ефект, а  от днес почвам Неуробекс (вит. Б комплекс). Tired Някак си не искам да пия много лекарства, но това изтръпване е почти през цялата нощ, на интервали и боли. Дали ще отмине или ще си е до края така? 1вият път пак на същото място имах изтръпване, но много по-леко.

# 484
Каквото и да пиеш - едва ли ще помогне Simple Smile Пий витамини, ако и те не помогнат - след като родиш. И аз бях така - болеше ужасно, особено дясната ръка. Сутрин не можеш да си изправя пръстите. Май бебето нещо притискало и за това се получава така. При мен се оправи едва след като родих. Към края на бременността се усили дори.

# 485
Момичета, като ходя да пишкам и от време на време забелязвам нещо бяло по тоалетната хартия...няма кръв или нещо такова. Възможно ли е да е тапата? Не е бяло течение или гъбички-сигурна съм. И не е на всяко ходене.   newsm78

# 486
  • Berlin
-True Blue-, благодаря! Надявам се да си мине само или от лекарствата, ама не вярвам много. Simple Smile Просто боли през нощта и не мога да спя, иначе нямаше да се оплаквам, но само и безсъние ми трябва сега. Simple Smile И при мен е дясната ръка.

# 487
  • София
Каквото и да пиеш - едва ли ще помогне Simple Smile Пий витамини, ако и те не помогнат - след като родиш. И аз бях така - болеше ужасно, особено дясната ръка. Сутрин не можеш да си изправя пръстите. Май бебето нещо притискало и за това се получава така. При мен се оправи едва след като родих. Към края на бременността се усили дори.
Здравей и аз съм така от 7 месец насам дясната ръка ми е изтръпнала, но потърпи мъничко след като родиш ще мине. Peace Леко бременеене preggo и пухкави Joy бебчета на финала.

# 488
  • Пловдив
abs При мен изтръпването и схващането с прием на магнерот се оправи.Иначе като се сетя колко болеше...Предполагам след няколко дни ще почувстваш облекчение Hug

# 489
В случай,че забременея, знаете ли добри диетолози в София,които да изготвят хранителен режим,за да не кача килограми по време на бременносттапонеже имам хубава фигура и не искам да я развалям. Йога за бременни ,съчетана с лека диета добре ще е нали? Вегетарианка съм,не ям никакво месо

# 490
Боже, Боже...  ooooh!

Ти не се спираш обаче.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:06 от Анонимен

# 491
В случай,че забременея, знаете ли добри диетолози в София,които да изготвят хранителен режим,за да не кача килограми по време на бременносттапонеже имам хубава фигура и не искам да я развалям. Йога за бременни ,съчетана с лека диета добре ще е нали? Вегетарианка съм,не ям никакво месо
"В случай, че забременея...диетолози...хубава фигура..." и това след направен аборт... Потресена съм  ooooh!

# 492
pepitaperez ти определено си си харесала тази тема, но хайде стига вече с безмислените въпроси. Това тук е тема за въпроси за бременни

# 493
Е, то е ясно, че се базикат тука с нас Simple Smile

# 494
  • Пловдив
Според не е шега,просто на момата очевидно още не и е до бебета..

Общи условия

Активация на акаунт