Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 986
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В Цибалаб резултатите излизат същия ден. Желая ти успех и дано ти се размине  Peace
В Цибалаб ги направих днес, ще излязат в Понеделник или Вторник  Shocked

# 196
  • София
matsutka провери още сега в сайта им. Нашите излязоха за има няма 8 часа.
Аз днес си пусках други изследвания в Цибалаб и ми казаха за резултат в събота (те нарочно така казват), но момичето на регистратура ми каза, да си проверя още днес в сайта. И наистина са ми готови  Peace Дано и твоите да са станали и дано са отрицателни  Praynig

# 197
Бременна съм в седми месец и по време на бременност ми излязоха много малки, кафяви брадавички по врата. АГ-то ми каза, че не е от бременността, но прочетох  тук там, че има доста такива случай и че след бременността падат или просто отиваш да ти ги премахнат. Моля, някой ако има опит с подобно нещо да пише.

# 198
schandy от бременността е дотолкова, че пада имунитета иначе папилома вируса си го имала в организма и при слаб имунитет се "развихря". При мен беше абсолютно същото, аз имах една единствена на врата съвсем малка и по време на бременността станаха доста Rolling Eyes , но след това не паднаха.

# 199
на мен пък ми наизлязоха много малки бенки по и около гърдите и 2 големи на гърба  Rolling Eyes

# 200
на мен пък ми наизлязоха много малки бенки по и около гърдите и 2 големи на гърба  Rolling Eyes

мдаа и с малки бенки по гърди и деколте се разкрасих, но не е нещо фрапиращо. Единствено на приятелка бяха излязли по-тъмни петна по лицето и шията като лунички и после изчезнаха след като роди, всичко друго си остава  Whistling

# 201
  • София
Бременна съм в седми месец и по време на бременност ми излязоха много малки, кафяви брадавички по врата. АГ-то ми каза, че не е от бременността, но прочетох  тук там, че има доста такива случай и че след бременността падат или просто отиваш да ти ги премахнат. Моля, някой ако има опит с подобно нещо да пише.
И аз съм така, излязоха ми, само че едвам забележими от вътрешната страна на ръцете, близо до мишниците, както и две по-големи, едната под гърдите, а другата на самата гърда в долната част. Нищо не се е махнало още. Лятото има една билка "Змийско мляко", с нея баба ми лекува на братовчедка ми брадавиците и тези израстъци и много бързо исзъхнаха и паднаха, а и не се появиха повече, та с нея мисля да пробвам да ги лекувам.

# 202
За тези брадавички е хубаво да се консултирате с дерматолог,тъй като са релефни и могат лесно да се раздразнят.

# 203

И на мен ми бяха излезнали АГ-то ми каза, че съм била предразположена към такива неща и заради бременноста са ми излезнали. Тук по форумите четох какво ли не, но повечето препоръчваха да се изчака поне месец след раждането и тогава да действаш, защото има вероятност сами да си изчезнат както стана с моите  Grinning

# 204
  • София
eleonora1983, почивай повече.
Аз през 2рата бременност водех заседнал живот, не по мое желание. Плацентата ми беше много ниско разположена. В начална бременност и може би до към 4-5ти имах чувството, че се разхождам с тиква между краката. Нямах никакви проблеми само в 6ти месец.

Стискай кълки и късмет   bouquet

# 205
AnMary, благодаря, ще стискам, трябва   bouquet

# 206
здравейте мами,знам че това не е най-точното място за моят въпрос,но незнам къде да го задам.Искам да попитам,трябва ли да се изцеждат гърдите,когато се пие лекарство за спиране на кармата,защото ми се налага да я спра по здравосмовни причини,а гърдите ми са пълни с мляко и са много подути и напрегнати.
гърдите ми са твърди,като камък и се притеснявам да не се получи някакъв фал и за това ги изцейдам и пия лекарство Аролак за спиране,но кармата не спира и незнам вече да изцейдам или не,да стягам ли или какво да правя....

# 207
  • София
здравейте мами,знам че това не е най-точното място за моят въпрос,но незнам къде да го задам.Искам да попитам,трябва ли да се изцеждат гърдите,когато се пие лекарство за спиране на кармата,защото ми се налага да я спра по здравосмовни причини,а гърдите ми са пълни с мляко и са много подути и напрегнати.
гърдите ми са твърди,като камък и се притеснявам да не се получи някакъв фал и за това ги изцейдам и пия лекарство Аролак за спиране,но кармата не спира и незнам вече да изцейдам или не,да стягам ли или какво да правя....
Принципно питането ти е за раздел "Кърмене". Ако са много напрегнати, изцеждай до облекчение, не цялото мляко.

# 208
Благодаря за отговора  bouquet и се извинявам за нарушението  love001

# 209
  • София
Резултатите ми са готови

Варицела зостер IgM (Varicela zoster)   0.29   Index   < 1.0 отрицателен; > 1.0 положителен
Варицела зостер IgG (Varicela zoster)   787.20   mlU/ml   < 135 отр.; 135 - 165 граничен; > 165 пол.
Карала съм яяяяяяяяяя и никой не е разбрал явно. Майка ми въобще беше на 100% че не съм я карала!!!!!!!!! Ще си бременувам на спокойствие!!!!! Не знам къде съм от радост  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт