Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 046
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Девойки,на вас като ви се смъкна корема,усетихте ли нещо?

На мен ми слезе на два пъти -първо преди 2-3 седмици се смъкна леко и само ми натежа,а днес се засмях по-рязко и направо ми се видяха звездички,помислих си,че раждам. Shocked Shocked Shocked
Пих 2 но-шпа и ме отпусна.Едва после забелязах,че ми е слязъл още надолу коремът.

# 331
  • Hell
Здравейте, искам да попитам колко време след акта мога да разбера дали съм бременна? При положение ,че е рано за менструалния ми цикъл и съм нетърпелива да узная... : )))

# 332
  • София

На мен ми слезе на два пъти -първо преди 2-3 седмици се смъкна леко и само ми натежа,а днес се засмях по-рязко и направо ми се видяха звездички,помислих си,че раждам. Shocked Shocked Shocked
Пих 2 но-шпа и ме отпусна.Едва после забелязах,че ми е слязъл още надолу коремът.

при мен стана неусетно към края на 8-ми месец.Легнах си с корем високо горе под бюста, а на другата сутрин се събудих с корем спаднал с педя и половина Crazy

# 333
  • София
Абе момичета това не е ли тема за бременни???
Напоследък станаха доста често въпросите- мислите ли, че съм забременяла?
Чудя се как може да питате тук, не е ли по-лесно да си вземеш един тест и да си го направиш. Тук вярно трябва да гадаем или хвърляме боб, за да ви кажем, а и това не дава гаранция , че ще сме улучили.
Ей, много сте забавни:))))Не се връзвайте:)))

# 334
  • Hell
Вижте осъзнавам ,че въпроса ми беше глупав, но просто питах информативно. Тъй като повечето тук са раждали и са наясно с нещата си позволих да отправя въпрос, както казах рано е за цикъла, и исках да знам кога може да се отчете евентуалната бременност.

П.С. Съжалявам, че спамих в тази тема! Peace

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 11:17 от G-ca Nikolowa

# 335

Аз честно казано не съм усещала кога ми слиза надолу корема, т.к. през цялата ми бременност малкия си седеше ниско долу, но е хубаво че ти усещаш, но пък аз имах един период преди да родя в който си мислех, че малкия се "изкачва" нагоре ...направо имах чувството, че ми стига до сливиците  Grinning, но се оказа, че са били подготвителните контракции.
Видях от лентичката ти, че Ви остават 20 дни - моя съвет е не пии обезболяващи вече, защото ако тръгнеш да раждаш болката ти е приятел- думи на мойто АГ Simple Smile
леко раждане от мен  Hug Hug Hug

# 336

Аз честно казано не съм усещала кога ми слиза надолу корема, т.к. през цялата ми бременност малкия си седеше ниско долу, но е хубаво че ти усещаш, но пък аз имах един период преди да родя в който си мислех, че малкия се "изкачва" нагоре ...направо имах чувството, че ми стига до сливиците  Grinning, но се оказа, че са били подготвителните контракции.
Видях от лентичката ти, че Ви остават 20 дни - моя съвет е не пии обезболяващи вече, защото ако тръгнеш да раждаш болката ти е приятел- думи на мойто АГ Simple Smile
леко раждане от мен  Hug Hug Hug

Аз Но-Шпа-то го пих точно с цел да разбера дали не е започнало раждането,защото бая си ме заболя.Той и моя корем като цяло никога не е бил високо горе.

Пък за болката като приятел - и аз така знам  Hug

# 337
А защо болката ти е приятел?

# 338
Защото при едно нормално раждане болката и всички физически усещания са знаци какво точно се случва - контракциите например.

А и има различни теории по въпроса - някои твърдят дори,че не е болка точно(защото болката обикновено е сигнал на тялото,че нещо не е наред).

# 339
Аз така и не усетих това прословуто "смъкване на корема".

# 340
Аз така и не усетих това прословуто "смъкване на корема".
И аз Grinning До самото раждане бебето си беше високо.

# 341
Ами не знам момичета. Flutter Явно си зависи.
Чувала съм,че мами,които започват раждане с "висок" корем горе раждат повече време и им е по-трудно.

# 342
  • София
А при мен високия корем в деня на термин при първа бременност беше предпоставката за секцио по медицински причини  Tired

# 343
  • София !
Ами не знам момичета. Flutter Явно си зависи.
Чувала съм,че мами,които започват раждане с "висок" корем горе раждат повече време и им е по-трудно.

Моя беше горе и родих много бързо , според мен си е до човек , всичко е индивидуално .

# 344
Всичко е възможно  Flutter
Аз съм се настроила психически за позитивно раждане,пък да видим  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт