Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 994
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Изчакай 13-и и тогава си направи пак тест.

# 466
  • в огледалото на живота
ivi4kataa,нищо лично,но моля те пиши с интервал и главни начални букви....Трудно е да се чете поста ти...отделно правописните грешки... Confused
Използвай проверка правопис!

# 467
Здравейте, аз не знам дали е тук мястото да питам, но...
В девети месец съм и доктора, при който ще раждам ми прави запис на тоновете на бебето, но каза че били равни.
Та моят въпрос е какво значи това, той каза 4е бебо страдал и ме праща сега всяка седмица да си правя такива записи, но аз толкова се притесних от думите му че сега само затова мисля.
Моля някои да ми помогне, ако знае нещо по този въпрос

# 468
Възможно е бебето да е било просто заспало, но ако лекарят ти допуска, че има проблем с тоновете, една седмица да се чака е безумно. На твое място бих отишла веднага другаде да ми направят запис.

# 469
Възможно е бебето да е било просто заспало, но ако лекарят ти допуска, че има проблем с тоновете, една седмица да се чака е безумно. На твое място бих отишла веднага другаде да ми направят запис.

Ходих и там лекаря ми каза, че е нормално всичко, но като гледам 1 и 2 запис разликата е малка
ще взема да отида на консултация при др лекар да видя и той какво ще каже/демек при 3ти/.

# 470

Ходих и там лекаря ми каза, че е нормално всичко, но като гледам 1 и 2 запис разликата е малка
ще взема да отида на консултация при др лекар да видя и той какво ще каже/демек при 3ти/.

Най-добре е както ти си решила да се консултираш и с трети доктор. За твое успокоение просто. Знам колко ти е притеснено и аз бях така само първите тонове бяха ок, след това няколко поредни пъти бяха равни. Обясняваха го с това,че е заспал,но аз веднъж много се шашнах,защото така ми бутаха корема да го събудят,че ме болеше една седмица след това. Но сега виждам и защо не са могли той и сега спи толкова дълбоко. Laughing
Ще те посъветвам да идеш да ти направят  записа в час,когато знаеш,че бебчето ти е активно, хапни нещо сладко и може и да пиинеш кола. При мен действаше безотказно. Разтъпчи се. Ако пак са равни,в което се съмнявам искай си УЗД. Успех и спокойствие,просто малкото човече е с характер.  Hug

# 471
  • Шумен
Здравейте, имам 9 дни до термин и искам да ви попитам къде точно трябва да ги усетя тези контракции, че ми казват 10 различни мнения. От 2-3 дни имам леки болки в кръста и под корема ниско долу, но са леки и са от време на време. Та трябва да се засилят и да са на интервали, а не постоянни, че да мога да ги засичам, нали така  Grinning Надявам се тези леки болки сега да са знак  newsm78 Хубав ден на всички.

# 472
Да, това са контракции.

# 473
Мила, аз също не знаех какво точно трябва да усетя, но на миналия запис както лежах и усетих едно леко болезнено свиване и втвърдяване на корема около пъпа, но не реагирах-нали не знаех какво е  Laughing Когато дойде докторката да ме погледне и направо извика: "Аууууу я гледай каква контракция е имала. Бързо идвай да те прегледам за разкритие." Че така разбрах какво е-поне при мен. Шашнах се тя така извика все едно бебето излиза, но нямах разкритие-явно са били от т.нар. подготвителни контракции.  Peace

# 474
  • Шумен
Мариса докторите са "страшна" работа  #Crazy док при която ще раждам от 1 седмица насам ме плаши, че да не пренося, че какво било 5 дена ще чакаме и бум хапчето за предизвикване... то сякаш от мен зависи - иначе си правя разходки, горещи душчета, ама те поняга всяват излишна паника  newsm78

# 475
  • Пловдив
И аз съм на финала,дет се вика не остана..но на мен никой до сега не ми е мерил тоновете на бебето.Да не би доки да е забравил или още е рано? newsm78 Тя бебека не ,че се обърна де.. Crazy

# 476
От началото на девети месец се прави запис на тонове. Някои лекари не го намират за нужно преди термин.

# 477
От началото на девети месец се прави запис на тонове. Някои лекари не го намират за нужно преди термин.

При мен започнаха от началото на 8-ми месец да записват тоновете /при първата ми бременност, сега ще видим/.

# 478
и при мен започнаха от 8 месец

# 479
Аз така и не разбрах какво са това контракции Simple Smile Не се научих да ги различавам. На мен тонове ми мериха точно 2 пъти, последните 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт