Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 949
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Berlin
Идвам с едно питане, малко козметично. Simple Smile Възможно ли е кожата на лицето да се изсуши много? Като казвам много, при мен е от почти мазна преди, а сега след измиване на лицето усещам опъване и трябва да сложа задължително крем, което никога не ми се е случвало (да усетя такава нужда, иначе слагам да има там нещо Simple Smile ).

# 541
Напълно е възможно. Аз съм с кожа и коса склонни към омазняване...През бременността станаха нормални. Бях много доволна и се надявах да останат такива и след раждането, но уви още не съм родила, а те започнаха да връщат нормалните си състояния.  Peace

# 542
  • в огледалото на живота
Идвам с едно питане, малко козметично. Simple Smile Възможно ли е кожата на лицето да се изсуши много? Като казвам много, при мен е от почти мазна преди, а сега след измиване на лицето усещам опъване и трябва да сложа задължително крем, което никога не ми се е случвало (да усетя такава нужда, иначе слагам да има там нещо Simple Smile ).
Зависи какъв измиващ продукт ползваш.

# 543
  • София
При мен пък през бременността, първата половина омазняването особено на косата доста се увеличи. После се нормализира.

# 544
  • Berlin
Зависи какъв измиващ продукт ползваш.
Същият, който и преди това.

# 545
Хормони... аз се надявах, че ще си остана с нормална кожа, но не...щеше да е прекалено хубаво  Crazy

# 546

Всичко е възможно по време на бременност  Wink , толкова са големи промените в целия организъм и особено хормонално, че не случайно има жени с къдрави коси които се изправят и обратното Laughing, та така е и с кожата. Аз имах страхотна кожа и коса по време на бременността , единствено ми излязоха малки брадавички по шията  Close , но самата кожа беше свежа, чиста и нормална а аз по принцип съм със смесена....ноо всичкото това щастие докато родя  Crazy

# 547
Здравейте, бъдещи майки!
Аз не съм бременна, но имам нужда от вашата помощ. Правя репортаж за БНТ на тема: Хранене по време на бременност. За целта търся бъдеща майка, която да разкаже пред камерата как се храни, може ли да подтисне апетита, спортува ли и т.н.
Надявам се някоя от вас да се отзове! Simple Smile
Снимките са утре - 27.02, по което време ви е удобно.
Ако имате въпроси или желание да участвате ми пишете на: poli_n1@abv.bg

Поздрави,
Поли

# 548

Всичко е възможно по време на бременност  Wink , толкова са големи промените в целия организъм и особено хормонално, че не случайно има жени с къдрави коси които се изправят и обратното Laughing, та така е и с кожата. Аз имах страхотна кожа и коса по време на бременността , единствено ми излязоха малки брадавички по шията  Close , но самата кожа беше свежа, чиста и нормална а аз по

принцип съм със смесена....ноо всичкото това щастие докато родя  Crazy

Kak  се отърва от брадавиците? аз се напълних също, чак не мога да се гледам

# 549
Цитат

при мен сами изчезнаха след като родих, но не изчезват на следващия ден  Peace

# 550

Ами очаквах като родя да изчезнат, но не изчезнаха. До сега все още ги има, но точно преди седмица прочетох в една тема тук за лечение на брадавици да се мажат с масло от чаено дърво по няколко пъти на ден и изчезвали. Няколко човека потвърдиха ефекта и че после не са им излизали нови, та от 3 дена се мажа и аз  Simple Smile

# 551
Брадавиците се горят също с млякото на пресни зелени смокини или с ток (при лекар).

# 552
когато аз се интересувах за моите,разбрах, че трябва да изчакам да минат 3 месеца от раждането, за да се види дали си седят, дали изчезват или се увеличават, и тогава да се предприемат мерки, ама те нали изчезнаха и не съм ги правила нищо.

# 553
Благодаря за мненията и съветите, ще изчакам да родя та да видя после как да ги премахна.

# 554
Брадавиците се горят също с млякото на пресни зелени смокини или с ток (при лекар).

Точно с зелени смокини такова зверско изгаряне съм виждала на едно момиче,че няколко месеца не знаеше къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт