Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 914
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
bani4arkata благодаря за съвета.Ще изчакам още няколко дни и пак ще направя.Сега имам розово течение което не е цикъл,но дали не е цветна бременност?

# 601
Според мен ти идва менструацията.

# 602
Имаш гъби! Док ще ти изпише подходящо лечение и всичко ще е ок. Simple Smile Не се притеснявай, при бременни се среща често. Hug

Благодаря ти  за бързия отговор.На ЖК съм на 19.03 сега АГ то е в отпуска-няма да има проблем до тогава нали

# 603
Здравейте!В 18г.с. съм и днес ходих на преглед при гинеколога ми да погледне на видеозона дали всичко е наред с бебето.Каза ми че имала съмнения ,че в главата му има повече течност от нормалното.Не било много над нормата а на границата(каквото и да означава това)Sad...
Прати ме да си направя фетална морфология за по-сигурно.Някоя от вас имала ли е подобен проблем !Взех си час за 03.03   а до тогава ще се побъркам!
Здравейте отново:) Ходих на преглед и ми казаха че тези камери в главичката са големи но са в граница!Обаче това нещо трябвало да се наблюдава от сега нататък и би трябвало да се нормализират нещата до 24 седмица.Ако това не се случи .....даже не искам да казвам какъв е изхода Cry  Имала ли е някоя подобен проблем и как са се развили нещата?Моля ви пишете ми ако наистина ви се е случвало нещо подобно

# 604
здравейте реших да ви споделя моя проблем правих си тест не 1 за бременост и все положителни,но вчера получих силнен кръвоизлив направих си тест положителен и днес пак кървя да ли е мензис или нещо друго много съм притеснена

# 605
  • София
Аз виждам четири положителни теста,незнам вие какво виждате...

# 606
Отиди на лекар веднага, възможно е да е химическа бременност, но може и да има някакъв шанс да се запази.

Аз виждам четири положителни теста,незнам вие какво виждате...

Това не са нейните тестове.

# 607
  • София
Благодаря много за отговорите. Та http://img543.imageshack.us/img543/2332/img8084w.jpg последното,лентичката,не беше там тая линия втората,ами там на найлончето,на снимката се вижда. Към 8мата мин се появи,предполагам че е от урината..по принцип май тестовата линия не е на найлончето,нали? Би трябвало да е както казахте,"изпарителна",защото като го обърнах така да го огледам и видях май мястото където трябва да е тестовата линия,то е като тънко порязано с нож,преди да се появи контролната и на нея беше така..Иначе знам че въпроса звучи много глупав,но познавах жена,лека й пръст,която така беше забременяла,без проникване. Отново,много благодаря за отговорите  и Ви желая на всички успех и здраве Simple Smile
Извинете оплетох се и закъснях с редакцията,за този пост се отнася отговора ми...

# 608
Да, моят отговор също се отнася за този пост.

# 609
Здравейте, момичета Simple Smile Аз съм Калина , приятно ми е и пиша за пръв път тук, седмица след щастливият тест . Незнам дали това е правилната дискусия, за да задам въпроса си, но от скоро съм в СОфия и незнам към кой акушер-гинеколог да се обърна за установяване и проследяване на бременността Simple Smile Четох някой ваши коментари , но дали бихте ми препоръчали добър лекар, който да работи и със здравната каса? Много ви благодаря !

# 610
Здравейте,имам много глупав въпрос,но все пак...на 16 съм,по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..та,винаги когато правим нещо съм облечена от кръста надолу,повечето пъти с клин. Шансът да е попаднала някъде там семенна течност е малък,а шанса да е попаднала и да е влязла и да съм бременна сигурно е нищожен. Но сега ми закъснява с 12 дена. Имам ръждиво зацапване и ме болят яйчниците. Някой сигурно ще се смее,то си е за смях,защото по принцип знам че това няма как да стане,но страха си  е страх. Правих 2 теста за бременност,не толкова че има как да е станала,колкото за мое успокоение,единия касета на шуър чек,негативна,другия беше от тия лентичките. въпроса е именно за нея-нали както е лентата има линийка тънка,пише макс,отгоре още малко над нея нали и там има памуче  продължава едно като станиол,не точно но няма значение. после си е лентата после горе си е памучето с реактива. Контролната линия,тази която е по близо до горното памуче,тоест не това където при него има макс,ами другото си излезе. друга нямаше,но малко по-късно забелязах едва едва една розова линийка но тя беше на повъхността на долното памуче там при макса маааалко над него.,не беше при другата линия..та това положителен резултат ли е ?! Да добавя,другата линия беше наситено тъмно лилава,тази беше мнооого бледичка розова,мисля че трябва да е била от урината там..
                           ееееееееееееее това не е истина....идва ми да се гръмна....момиченце осъзнай се...!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 611
Какво да се осъзнава.... Мине не мине пост и някой се чуди бременна или не. Има доктори, бе хора Confused

# 612
Момичета, хайде да цопна и аз в темата.
На 02.03 разбрах, че съм бременна. Отначало бях шокирана, не го очаквах (не че не го исках), но вече чувствам силна връзка към малкото "сакче".
Поводът ми за притеснение е, че вчера прокървих и отидох по спешност във Вита. Там лекарят ми каза да не се притеснявам, че било нормално, но не му хареса, че плодното сакче било на половината на размера от нормалното. Той изчисли, че трябва да съм 7-ма г.седмица. Но аз знам много добре, че съм заченала на 01.02, което прави 5-та седмица. Питането ми е дали дори, когато знам кога е станало оплождането, пак се взима предвид първия ден от последния цикъл (в моя случай 20 януари) или това се прави като един вид застаховка, защото повечето жени не знаят кога е станала "магията". А ако се чудите как мога да съм сигурна... ами това беше единствения път, когато с приятеля ми не се пазихме... Иначе имам записан час другата седмица при моята си гинеколожка и се надявам дотогава да сме влезли в норма...  Praynig

# 613
sessil79, ти си точно в 7 гестационна седмица. Гестационните седмици са 40, като за първа гестационна се смята началото на последната ти менструация. Ето линк http://bremennost.bg/bremennost-po-sedmici.html

# 614
sessil79 вече са ти отговорили, но гестационните седмици  не се броят от зачеването, а от последния цикъл така, че твоите сметнати 5 от 01.02 до сега и две седмици преди това (там някъде ти е бил цикълът) и стават 7 г.с. Дано да нарастне сака и да няма проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт