Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 917
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
ann321 въпросът ти не е за тази тема , но ще ти отговоря.
Колко време след като направи теста се появи втората черта? Да не е "изпарителна"?

по принцип не съм правила вагинален секс,но с приятеля ми сме правили други неща..
Какви неща вие си знаете, но аз знам за случай, в който "девствена", преглеждана няколко пъти от АГ, който твърди, че е такава, с болки в корема и положителен тест, накрая се оказва с извънматочна брем.без да е имала полов контакт. Достаъчно е да достигне понякога и малко количетво сперма върху преддверието на влагалището!
 Не искам да те плаша, най- вероятно при теб има хормонален проблем и оттам зацапване и болки в яйчниците! Направи тест пак за всеки случай, най добре с първа сутрешна урина. И си виж колко е чувствителен, понякога точно тези лентите са с по-висока чувств. от касетите!

# 586
Резултатът може да се отчете след 5 минути и не по-късно от 10-тата.

На всички тестове го пише. Ти след колко време забеляза чертичката? По принцип не е възможно да си бременна, но пък какво ли не се случва...  Thinking  Най-добре лекар да се изкаже, защото и да не си бременна закъснението е притеснително.  Peace

# 587
  Здравейте,трябва ми съвет.Трябваше да ми дойде на 02.03.2014г. през живота ми никога не ми е закъснявало.С мъжа ми този месец правихме по чести опити за бебче  Grinning .На очакваната дата корема ме болеше както винаги,гърдите ми бяха огромни и натежали,но цикъл нямаше.На 03.03.2014г. си направих тест,но не сутринта а следобяд,беше отрицателен.По цял ден ми се гади и ме боли главата.Днес ми се появи течение(бледо розово-червеникаво).Корема вече не ме боли,все едно ми е свършило.Кога да си направя пак тест?

# 588
Повечето тестове с висока чувствителност отчитат на втория ден от закъснението. Ако искаш, пробвай днес. Ако не, изчакай до уикенда.

# 589
И аз мисля да изчакам въпреки,че нямам търпение,но ме е страх пак да не е отрицателен теста.  Embarassed

# 590
Изчакай още ден два или направи теста сутрин. И двата пъти като бях бременна направих тест на 4-5 ден закъснение и то следобед. и пак ми отчете.

# 591
При някои жени е нужно по-голямо закъснение, за да отчете теста. По принцип/и при мен беше така/ теста отчита макар и бледа чертичка на първия ден от закъснението. Закъснението ти може да е породено от ред други причини. А и не е толкова голямо. И все пак стискам палци за втора черта  Hug Praynig

# 592
  • София !
Според мен , изчакай още ден/два и повтори теста , но този път сутринта  Peace . Ако си била с по - късна овулация е , възможно да отчете по късно . Ако нямаш търпение , пусни си един кръвен - успех   bouquet !!

# 593
Благодаря  Ви   bouquet Ще  изчакам до уикенда  пък ще видим.

# 594
Благодаря  Ви   bouquet Ще  изчакам до уикенда  пък ще видим.

Ще чакам с теб. Кажи какъв е резултатът (надявам се + )  Simple Smile

# 595
Задължително  ще кажа  Laughing

# 596
Здравейте.На 1 февруари ми дойде менструацията  след това на 17 ми прокървя 3 дни.С мъжа ми от няколко месеца опитваме да имаме дете от известно време усещам болки в гърдите,тежест в корема ,а вечер след ядене следва повръщане (не всяка вечер).Изчела съм много и за цветната бременност.
Корема ми е твърд и надут болки в кръста.Онзи ден в службата се наложи да постоя и попиша на едно столче тип табуретка усетих бърза умора искаше ми се някъде да подпра кръста ,да се облегна.Знам,е с писане няма да намеря решение,но имам нужда от Вашите думи и най вече да споделя.

# 597
dudata20, аз си бях правила теста след 5 дена закъснение, защото знаех, че 5 е нормално. Така на 5тия ден бях убедена, че съм бременна  Mr. Green просто си го потвърдих с тест и затвърдих с АГ  Mr. Green Дано да видиш  EFP Успех!  Hug

# 598
Благодаря много за отговорите. Та http://img543.imageshack.us/img543/2332/img8084w.jpg последното,лентичката,не беше там тая линия втората,ами там на найлончето,на снимката се вижда. Към 8мата мин се появи,предполагам че е от урината..по принцип май тестовата линия не е на найлончето,нали? Би трябвало да е както казахте,"изпарителна",защото като го обърнах така да го огледам и видях май мястото където трябва да е тестовата линия,то е като тънко порязано с нож,преди да се появи контролната и на нея беше така..Иначе знам че въпроса звучи много глупав,но познавах жена,лека й пръст,която така беше забременяла,без проникване. Отново,много благодаря за отговорите  и Ви желая на всички успех и здраве Simple Smile

# 599
Според мен щом чертите не са си на местата няма от какво да се притесняваш,т.е. да не се притесняваш, че си бременна. Но щом те боли и ти е променен цикъла по-добре отиди на лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт