Къна за коса Афродита

• 3 929
  • 3
  •   1
Отговори
Днес си купих къна за коса Афродита. Искам да попитам как се използва,защото пише, че има подробна инструкция за употреба, но нямя, а никога не съм използвала такова нещо.  Thinking

# 1
Вари се . Кипваш вода , после бъркаш с каната да стане гъста каша , можеш да добавиш малко зехтин и мажеш , седи се 2 часа.. Имай предвид , че това чудо каната нанесе ли се , после няма начин да се свали освен с ножица  и боя не може да се нанесе върху нея.

# 2
Момичета, искам да споделя неволята си с къна "Афродита", цвят златисто русо. Косата ми по принцип е боядисвана с пепеляво тъмно русо. Реших, че мога между две боядисвания  да подхраня малко косата с къна.  Изпълних абсолютно точно указанията за приготвяне на къната, стоях 2 часа и накрая след измиването и изсушаването на косата резултатът ме втрещи - ярко жълти корени, рижава коса....пълен кошмар. Накрая (с риск да остана съвсем без коса) си сложих моята боя, за да мога все пак да се покажа пред хората.
Моят съвет към вас - не се лъжете да си давате парите за тоя боклук. Докато я отмия тая гадост източих цял бойлер с топла вода, а косата ми още мирише отвратително..

# 3
никъде не прочетох къната на каква коса се нанася Чиста или мръсна

Общи условия

Активация на акаунт