Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 830
  • 698
  •   1
Отговори
# 495
Ей Яжето родила ли е?
Стелчо ,дебна тееее  Hug
Пънче пожелавам ти скоро да добавиш още една лентичка в подписа ...една такава отброяваща 40 седмици  Heart Eyes
Цигарите-не пушех повече от година и като приключихме с кърменето пак ги почнах  Confused С една кутия карам 1 седмица точно.

# 496
Момичета, благодаря на всички ви за пожеланията!  Hug Освен здравето, което е най-важно от всичко... единственото ми желание да си имам здраво детенце! Благодаря ви, че сте съпричастни към мечтата ми! Благодаря ви за куража! Много, много, ви обичам!!!  Hug Heart Eyes
Прегръщам ви специално Шоко, Пънче, Естелка, Цветенце, Мецанка, Теди, Момета, Смайл, Прахи, Съни, Ани-Бани, Буги, Маги, Агарчето, Глухарчето, Чъки, Сандричка, Мая  Hug Hug Hug

# 497
  • гр. София
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 498
  • Варна
Принцескааа! Класирах се да ти честитя именния ден! Да си жива и здрава и скоро мама. Кратка съм, че пиша от телефона...

# 499
  • София
Принцес, честит имен ден! Да си жива и здрава, и с усмивка да си носиш името!   bouquet
Феичка, Hug как сте с малчо? Кога ще ни покажеш зайка?
Естелке, стискам силно палци!  Praynig

# 500
Принцеска, Честит имен ден и все с добро да се споменава името ти!!!

# 501
Принцеска Честит имен ден! Да ти е живо и здраво името, да ти носи много късмет и сбъднати мечти!   bouquet  bouquet  bouquet 

# 502
  • София

Честит имен ден на всички именици. Да сте ни живи и здрави и скоро двучертичкови  Mr. Green
Всъщност освен принцеса и Аника май не се сещам за други

# 503
Благодаря ви сладурани!!!  Hug Heart Eyes
Ева, Кашмир, това което най-много искам, го искам и за вас!  Hug
Ели, darkangel_1991, Рейни, сърдечно ви благодаря!  Hug

# 504
  • до едно тепе
Принцес, Честит Имен Ден! Много здраве и едно прекрасно бебе в най-скоро време ти пожелавам Hug
На всички останали пожелавам да се преместите заедно в горния списък Hug
 Hug за всички

# 505
Принцес, Честит Имен Ден! Много здраве и едно прекрасно бебе в най-скоро време ти пожелавам Hug
Благодаря! Дай Боже наистина да е скоро!  Praynig

# 506
Принцеске честит празник, бъди ми жива и здрава и вярвай, че и твоето чудо ще се случи Hug

# 507
  • Германия
Добро утро,
 днес някой писал ли е или моя телефон ми прави номера.
Лека и спорна седмица.

# 508
Добро утро и от мен  Hug
нова седмица нов късмет Simple Smile  аз от утре почвам с тестовете за овулация и да видим яйцето ще го набараме ли този месец  Laughing

Принцес, Честит Имен Ден! на малка патеричка... да си ни много здрава и дай боже скоро и горда майка  Hug

# 509
  • София
Добро утро,

От вчера вече официално не съм бременна. Процедурата мина бързо. Аз, обаче, понеже съм много серт на тема отношение към клиент /в случая пациент/ не мога да не кажа, че определено има разлика в отношението, което имат по-младите акушерки и съответно по-възрастните, с повече опит. По-младите са по-внимателни как говорят и какво казват, а по-възрастните са малко джаста-праста. Една от тях като разбра, че ми е трета бременност и вече имам две деца, ме попита дали било желано бебето, после пък дали мисля пак да забременявам, защото ако не мисля, нямало защо да ми слагат анти-Д гамаглобулин заради кръвната група.

Общи условия

Активация на акаунт