Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 826
  • 698
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Добро утро!  Mr. Green
Аз от днес си имам МЦ!  newsm44 newsm44 newsm44

# 511
Грийни, за съжаление някои хора са загубили човешкото в себе си  Sad Пожелавам ти бързо възстановяване!

Честито, Шоко  Simple Smile

# 512
Грийнче  Hug горе главата миличка... хайде след месец два отново...  Praynig относно отношението:
Скрит текст:
аз като влязох да правя аборт при мисета минах на видиозон пред манипулацията за последен прегледа и в кабинета където докторката ме гледаше идва друга и вика, че някакво момиче ще прави аборт по собствено желание във втория месец и докторката която ме гледаше мен й вика : е твоята бременност поне е добре не е като този мисед  Cry Бликнаха ми сълзи от очите! няма да забравя този момент никога! същото като при теб никакво усещане за нещата и то не е до младо и старо а до усещане защото тази докторка която ме гледаше мен на видиозона не беше на повече от 30 и 1, 2
Shokoladche хайде честито  Laughing рядко се случва някой да се радва на лелката ама виж в твоя случай добре дошла  Laughing

# 513
  • Варна
Добро утро!  Mr. Green
Аз от днес си имам МЦ!  newsm44 newsm44 newsm44

Честитоооо Hug Hug Hug

# 514
  • гр. София
Е ще се радвам, то това означава, че след още един цикъл и почваме опитити отново.

# 515
  • София

ама че гадно държание  Rolling Eyes Как може да си позволяват такива неща тез' хора да им се  #Cussing out
При моя мисед, всички се държаха супер любезно и ме успокояваха и какво ли не  Tired

А това пък дето иска да си спестят една инжекция анти Д (те верно са скъпички) направо са ми за разтрел  Whistling

# 516
Разбрах че Зузи е родила. Честито пожелавам и много здраве щастие на малката Радина.
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 517
Е ще се радвам, то това означава, че след още един цикъл и почваме опитити отново.
хайде хайде не останаааа и аз така броях моите три които трябваше да чакам... чакаш лелката като нова година  Laughing Laughing

# 518
  • София
Това лекарите значи...  #Cussing out Трудно е да не им се връзваш наистина... ГрийнчеHug
Шоко, честит цикъл!  Laughing По това време не влизах във форума, но се досещам какво е станало и много съжалявам! Силни гушоци ти пращам и няма да се предаваш!  Hug Hug

Аз днес съм на лекар и се надявам да разбера гащитеееее!  Party

# 519
  • София
Добър ден. Hug
Грийни, съжалявам много. Повечето лекари и обслужващ персонал са безпардонни по-принцип. Хич не се съобразяват м...а му. ooooh! Сега колко време трябва да чакаш?
Шоко, честит ти цикъл. Hug
Меци, браво на детето, дано и да прояде.
Принцеске, как мина празника?
Ева само прелетя.
Теди, успех на прегледа, залагам на розово, нищо че си сложила синьо мече.
Аз пуснах днес ТХС, ФТ3 и ФТ4, лаборантката каза че ТАТ и МАТ не са важни, усетих се късно че ме метна май. Толкова ми се ядеше....
ММ днес има рожден ден, да ми е жив и здрав и скоро горд татко да го направя. Чувствайте се почерпени.
За всички неупоменати много Hug .
Успешен ден момичета.

# 520
ANI BANI, да и е жив и здрав мъжа и все на ръце да те носи!  Simple Smile

# 521
  • В къщурката на хълма на феите
и аз тия дни ще ходя при ендото и на гинеколог в наше село, че искам само профилактично да погледне кво ми правят яйчниците и дали не си отглеждам някоя гад и затова цикъла ми да е толкова оскъден ..

Ани жив и здрав да е половинчо Hug

# 522
  • Варна
Здравейте, сладурки!!!
Грийни, съжалявам да го чуя, но нали знаеш - философски погледнато, така е трябвало да стане...
Шоко, честита ти лелка!!!
Ани, да ти е жив и здрав мъжа!!!!
За цигарите, които сте коментирали вчера (четох ви от телефона, ама не ми се твореше от него...), аз съм била винаги страстна пушачка. Срам ме е да кажа, че 2 кутии бяха нещо нормално...  Embarassed
Преди 8 години реших да ги спра и просто спрях. От раз! И така почти 5 години. Бях сигурна, че няма да пропуша пак... Но, както казахте няма "бивш пушач" и бивш хомосексуалист... Simple Smile Пропуших... и се заредиха едни периоди на "пуша 2 месеца, не пуша 1 година" и после пак... Ужас! Сега, от една година  пуша и това е най-дългия ми пушачески период откак съм започнала да спирам и започвам... Намалила съм ги драстично до половин кутия на ден, но... трябва да ги спра напълно. Чувствам се много по-добре като не пуша...
Хайде, хубав ден и хубава седмица!!!!

# 523
 wavey
Шоко, пожелавам ти като почнете опитите да стане от първия път Hug
Грийни, тая лекарка си я сложи на...... Naughty
Естелка, мисля те Hug
Теди, чакаме цвета на гащите Heart Eyes
Ани, жив и здрав да е мъжа ти  bouquet

Аз днес съм на лекар. Може и да се излъжа с един опит на спонтанен цикъл Rolling Eyes

Много ви гушкам всички Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 12:02 от bugito

# 524
  • София
Грийни, съжалявам много. Повечето лекари и обслужващ персонал са безпардонни по-принцип. Хич не се съобразяват м...а му. ooooh! Сега колко време трябва да чакаш?

Чакам първи цикъл, после пускам МБ, цито, мисля и токсоплазмоза и листериоза. Дай боже всичко да е ок, след следващия цикъл можем да пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт