Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 825
  • 698
  •   1
Отговори
# 525
Грийни Дано скоро се случи чудото без никакви пречки и проблеми! Hug Относно лекарите в някои болници нямам думи, защото и на мен ми се наложи да лежа преди 3 месеца като ме оперираха и просто не съм си и представяла за такова арогантно,нагло и просташко ако щеш отношение от лекари! Twisted Evil
Шоко И аз ти пожелавам след като започнете опитите бързо да се сдобиеш с прекрасна и безпроблемна бременност! Hug  И аз бих се радвала сега като ми дойде,че толкова много се притеснявам,че нямам леля при положение,че всички тестове са (-). ooooh!
Ани Да ти е жив и здрав любимия човек! Скоро да го зарадваш с  EFP     bouquet   

# 526
  • Варна
Ани,да ти е жив и здрав  Hug
Буги и Шоки,стискам палци,по-бързо да почвате Hug Hug
Евче,ще ги откажа аз,като видя  положителен тест Mr. Green

# 527
Здравейте прекрасни  Hug
Грийни много гадно са се държали наистина,  но не се ядосвай!  Hug
Шоко честита леля!  Hug
Естелка хайде дано ги откажеш съвсем скоро!  Hug
Ани да ти е жив и здрав любимчо и много даа те слуша!

Да ръсна че дните се топят  babydust7 babydust7 babydust7

# 528
  • В къщурката на хълма на феите
Сандре прочетох те в другата тема и викам да те питам, то стана ясно, че тва вашия град сте опасни хора Mr. Green ама сигурна ли си, че искаш там да раждаш?!

# 529
Мерси, Сандричка Hug
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 530
Да ръсна че дните се топят  babydust7 babydust7 babydust7
Да се нагълтам подобаващо  newsm79 newsm79 newsm79

Добър ден на всички!
Грийни, дано да ти се случи скоро да бременееш отново и да им натриеш човките на тези нескопосници  #2gunfire
Шоко, честит ти циклю! Разрешавам най-много още два и това да ти е за тази година. После ще погалваш тумбака....
Ани, подобаващо добре изкарах вчера. Доволна съм! От емоции чак не можах да спя нощес.... Да ти е жива и здрава половинката!!! Скоро горд тати!
Теди, чакаме гащи!
Мецанке,  fingerscrossed за прегледа - да няма гадини!
Буги, докладвай след прегледа!
Ева, спорта и цигарите не вървят заедно, нали знаеш?!?...или какво ще ми кажеш: затова не пускаш едното и не захващаш другото  hahaha
Гушоци за всички  Hug Hug Hug и прекрасна седмица!  Heart Eyes

# 531
  • София
Здравейте.
Да ви се оплача - ходих на преглед - да видя какво става с кистата и за второ мнение. Кистата си стои и е все с тези размери. За съжаление и второто мнение потвърди първото - препоръчаха ми лапароскопия - за махане на кистата и да се огледа тръбата дали е ок. Кистата най-вероятно е персистираща - стои си там, не е хормонална и най-вероятно е в резултат на операцията за махане на лявата тръба при извънматочната - някакво срастване на тъкан или от сорта.
На мен обаче хич не ми се сблъсква отново с болници, лекари, манипулации (клизми, катетър, упойки, антибиотици, абокат и т.н.) Отделно изборът на екип най-вероятно ще е от порядъка на 600-800 лв., което си е сума... Никой не може да каже дали тази киста пречи на забременяването или не  Cry. От една страна си мисля, че може да си забременея и така, от друга може да загубя още половин година в напразни надежди и нищо да не стане, но пък това ми се струва излишна интервенция.
Криво ми е, мъчно ми е и не искам да го вземам това решение. Не може ли веднъж всичко да е наред и просто да се получат нещата...  Rolling Eyes.

# 532
Зазу миличка напълно те разбирам за нежеланието за всякакви такива процедури, но е важно кистата да бъде премахната, защото товари яйчника и може да повлече след себе си още по-неприятни усложнения Whistling

# 533
Zazu, първото нещо, което си помислих, е същото, както и Меци - да не започне да "изяжда" от яйчниковия резерв /яйчника/, че тогава наистина ще видиш беля. 2 лапарото съм имала - не е първи кеф, но не е и толкова страшно, преживява се. Отлагаш го доста дълго това решение, мисля си, че ако можеше да забременееш с кистата, досега да е станало.
Ани, да ти е жив и здрав мъжът   bouquet
Буги, Шоко, да започнете скоро и вие, с добър финал  Hug
Аз съм в Сф при мъжо, комшията отгоре се е развилнял с една бормашина от няколко часа, вече едва си чувам мислите, затова съм кратка  Crossing Arms

# 534
еееееееей Моме направо си за завиждане Mr. Green

# 535
  • Варна
Принцеска, точно така е! Когато пуша и спортувам едновременно не ми се получават добре нещата, но истината е и че когато пуша съм по-ленива и ме мързи да спортувам. А когато не пуша имам повече енергия и хвърча направо! (Усещаш ли как се надъхвам...)

# 536
и аз се чудя що съм такъв мързел Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 537
  • София
Просто се притеснявам, че тази лапароскопия ще повлече някакъв друг негатив...  Cry То не бяха бактерии, раничка, мисед, извънматочна, сега пък това... Чувствам се като най-големия карък на света понякога  Cry.
Меци и Моме, благодаря ви   bouquet. Макар и да не е което ми се чува в момента, се радвам, че ми го казвате, защото съм доста объркана в момента и наистина не знам какво да реша  Confused. А така везните натежавът към това да го направя и да се приключва.

# 538
оф и на мен ми се иска да можехме да ти кажем браво, за това, че ти е разкарана кистата, ама за жалост не стана баш така, затова трябва да се пренастроиш на другата вълна, защото от лапарото явно по-добра алтернатива няма и аз като Момето те съветвам да не губиш повече време и да махнеш кистата, защото тя ще повлече след себе си повече негативи, отколкото едно лапаро .. особено ако го прави лекар, с доказана репутация и най-вече лекар, на когото имаш доверие Peace

# 539
Сандре прочетох те в другата тема и викам да те питам, то стана ясно, че тва вашия град сте опасни хора Mr. Green ама сигурна ли си, че искаш там да раждаш?!
Joy
Имам друга лекарка на която имам доверие и затова ще си раждам тук при нея! Ако нямах бих се замислила!

Общи условия

Активация на акаунт