Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 821
  • 698
  •   1
Отговори
# 540
Аз отивам да раждам  Mr. Green Mr. Green и не се шегувам, ще ви пиша после от болницата. Най вероятно няма да е днес, че ще ми пускат антибиотик първо ....

Да ръсна , че ще е един от последните пъти  Rolling Eyes Rolling Eyes споко минали са дезинфекция бацилите, пускам само бременни  Wink

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 541
Прахче Леко да е мила и всичко да мине по мед и масло както се казва! Hug
Ще си взема от най-заразния прашееец!
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 542
Прахи ти връхлетя с новина!Пожелавам ти всичко да мине по вода и да имаш най - прекрасната среща с твоятапринцеса!  Hug

# 543
  • София
Прахче, леко раждане  Hug и
 newsm79 newsm28

# 544
Прахи леко и бързо раждане  Praynig
 newsm75 newsm75 newsm75
Грийни отвратена съм от дебелокожието и циничността на някои лекари и сестри, пожелавам ти скорошна успешна бременност!
Шоколадче честита ти лелка, да минава и заминава и скоро да не се появява въобще  Peace
Буги преди време девойките говориха за ползата от ластика на ръката. Позитивно мислене и скоро да размахаш  EFP
Ани да ти е жив и здрав и скоро татко!
Сандре още малко остава  Simple Smile
За всички, които пушат, нека скоро да имате причината за отказа им  Simple Smile
П.С. ММ ме накара да откажа цигарите още като се сгаджосахме, аз обаче палех от време на време, главно с компания. От няколко месеца съм се заинатила, че повече няма да ги пипна  Peace

Ех, че хубаво започва седмицата

# 545
Отивам вика, да раждам- все едно отивала кисело мляко да си купува  Joy

леко раждане Прахче  Hug

# 546
  • В къщурката на хълма на феите
Отивам вика, да раждам- все едно отивала кисело мляко да си купува  Joy

тва си е направо за бисерната тема, Сигме Joy Joy Joy

# 547
Звезден^Прах пожелавам ти леко раждане. И приятна среща с твоето бебе.
За последно от прахче  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 548
Ми и аз не си го представях така, ама ей на, чакам само мъжо сега да се натътри , че той се паникьоса май нещо  hahaha

# 549
  • В къщурката на хълма на феите
ми то всички сме си го представяли различно предполагам, особено като е за първи път Flutter

# 550
Хайде Звезден^Прах едни пожелания и от мен за леко и безпроблемно раждане и една прекрасна среща с твоята принцеса  Hug Hug чакаме новиниииии с нетърпение Hug Hug Praynig

# 551
  • Варна
Прахче, хаде успокой мъжо и леко раждане ти желая! Нали знаеш, че ние сме по-силни от мъжете...

# 552
  • София
Прахче, леко и безпроблемно раждане, незабравима среща с принцесата ви. Hug Евала за непукизма, тоя път сериозно. Mr. Green Mr. Green
newsm79 newsm79 да смукна малко заразен прашец.
Зазу, успех в твоята дилема, каквото и да решиш. Hug
Благодаря ви момичета за пожеланията, да ви се връща. Heart Eyes

# 553
Прахи, на добър час! Леко и бързо да стигнеш до срещата с Принцесата!!!
Евка, ми то аз ги отказах цигарите преди 4 години и не съм ги пипвала. Не качих дори грам тогава.... ама сега за сметка на тогава хем не пуша, хем ме мързи, хем качвам  ooooh!
Зазу, аз бих постъпила както казват Меци и Момета.
Моме, значи бръмчат ти по Софийски, а?

# 554
  • Варна
Видях подсказки във фейса и ето,Прахче,стискам палци и не пускам,има ли кой да ни съобщи благата вест Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт