Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 802
  • 698
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Мерси Буги. Сложих и момченце най-налрая, че все ми се карат, че налитам на момиченца.  Joy Joy Joy Joy

# 61
Oх, Принцеске! Като каза "олелих се" и аз реших, че ти се е родило племенниче, та се зачудих "Кое му е гадното"... То бива да съм руса, ама толкова... Вярно перхедрола не прощава...

И аз същото си помислих,бременен мозък Joy Joy Joy

В момента съм на бебешка вълна-на братът на моята кумица му се роди момченце днес и много се зарадвах за тях - от 5-6 години се борят за бебче и най-накрая чудото се случи.Да им е живо и здраво

Принцеска,
да и е за последно на леля ти Naughty

Грини,
стискам палци и при теб да има хубави новини Praynig

Щастливка,
тихичко честито и до край всичко да е наред Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 62
# 63
Шоко ,я гледай какъв е пичага  Heart Eyes
Кенгурина дължиш ми посещение при маникюрист , защото ми се изпили показалеца да натискам рефреш  Crossing Arms
Леко да е  Hug

# 64
  • гр. София
И женско и мъжко все ми отиват. Ако може да дойдат 2 и да са шаренки най-добре.  Mr. Green

# 65

Моля за препоръка за гинеколог за Варна.

Добре дошла! Бих препоръчала д-р Славчев от Окръжна болница Peace

# 66
  • Варна

Зузи! Ама ти не раждаш ли?... Ние се убихме да рефрешваме за новини, а ти си тук...
Нали знаеш колко чифта стиснати палчета имаш всичко да ти  мине леко...
Simple Smile
Ах, че хубаво се наредих под теб... дано е заразно....

# 67
Помня го и аз преселението от другата тема, сега чакаме и също толкова мащабно такова към темата на успешно забременелите  Hug
Добре съм аз, шушулчо го гледахме онзи ден на ЖК, имам някакви контракции, та ми предписаха Магнерот за успокояване на матката. Още не го усещам, вероятно защото съм с предна плацента, утре сутрин ще накарам ММ да ме наснима и ще кача малко фотоси  Blush
Siqnie, добре дошла, за поликистоза не мога да съм от полза, май само такова не съм имала  Mr. Green
Някой щеше да качва резултати от спермограма, май от чужбинските момичета.

# 68
  • В къщурката на хълма на феите
за поликистоза не мога да съм от полза, май само такова не съм имала  Mr. Green

нииищо не си изпуснала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 69
  • Германия
Oх, Принцеске! Като каза "олелих се" и аз реших, че ти се е родило племенниче, та се зачудих "Кое му е гадното"... То бива да съм руса, ама толкова... Вярно перхедрола не прощава...
Евка: Ша Мъ умориш.  Joy hahaha
Зузе: май утре ще реши да излиза кенга.
Моме: Чъки щеше да поства резултатите.
Сияние: добре дошла и приятен престой

# 70
Ехооо  Hug Изпуснах ви за малко  Hug
Пънчита  Hug
И стига сте юркали Кенгата да ражда, знаете ли какво е някой да ви юрка, а  Mr. Green Дано ви сполети същото  Twisted Evil

# 71
Добро утро  Mr. Green то при вас си е след обед де  Hug
Още не сам си отворила очите кат хората и награбих телефона за новинки от Зузка, пак тя тук и пише   Heart Eyes

# 72
Кокос,изобщо не пришпорваме Кенгурина,просто с трепет очакваме бляскавата и поява  Whistling

# 73
Малката ако знаеше колко каки я чакат Heart Eyes hahaha
Мерси за темата  bouquet

# 74
Страхотна темичка! Надявам се, че ще ме приемете сред вас. С пожелания за здрава, късметлийска и мнооого бебеносна 2014 година!

Общи условия

Активация на акаунт