Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 794
  • 698
  •   1
Отговори
# 45
И аз се цопвам в новата тема!!!
Много успехи пожелавам на всички момичета!!!

Зузи-хайде стискам палци всичко да мине бързо и леко и да бъде с прекрасен финал!!!
Прахи-и на теб палчета миличка, когато реши да излиза малката принцеска!!!

Момичета-как сте? Малко ви пропуснах тези дни, но сега ще наваксам, видях, че сте попрекалили със спама Laughing

П.С. Аз съм родена 3750

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 11:55 от sunnyyyyyy

# 46
Мецка е щъркелчето
 babydust7 babydust7 babydust7

# 47
Няма още бебе, но снощи имахме фалшива тревога от 1.30 до 4 и нещо. Накрая болката е спряла и съм заспала Twisted Evil Започвам да се изнервям вече и се надявам след прегледа днес да тръгва вече раждането  Praynig

За статистиката: и аз съм уж преносена и съм родена 4250 г  Mr. Green Имах опасенията, че Кенгурина ще е едра, но док ме увери, че не е  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 48
Събирам: newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Зузи Heart Eyes хайде вече без фалшиви тревоги!!!

Хмммм, под две бремелинки съм се насадила Grinning

Много интересно, колко много хора ни четат от балкона, пък никой не се престрашава да пише Mr. Green

# 49
  • Германия
Нали казах, че ще ви следя.  Mr. Green
Зузе: не се изнервяй, очаква те най-хубавата среща с кенкурина.  Hug
и аз малко да  newsm79, оставям и за другите разбира се
П.П. и аз доста време четях темата и трудно се престраших, края на месеца ще стане една година откакто пиша тук. Как лети времето

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 12:21 от Pusteblume

# 50
  • Варна
 newsm28 newsm28 newsm28
Ама ние човеци не ядем  hahaha hahaha

# 51
Е, не ядем де, ама .... явно страшни изглеждаме ..... знам ли Thinking

И за да не е съвсем спам да кажа, че МЦ свърши преди два дни и сега вече много се обичаме, пък да видим каква ще я свършим този месец!

Моменце, как сте с бебока Hug
Принцеска, радвам се, че сте овладели пролактина – значи скоро да чакаме хубави вести Heart Eyes
Шоко, Фейчке, Глухарче, Естелка, Стелико, Весе, Прахче Heart Eyes
Пънче–имам усещането, че скоро ще ни зарадваш Praynig

# 52
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - до довечера мога да редактирам списъка, та предупреди Кенгурина без фалшиви сигнали вече, да действа по същество  Mr. Green
Шегата настрана, мила, стискам палци всичко да мине леко и съвсем скоро Меца да ни съобщи, че се гушкате с една здрава и несъмнено прекрасна Кенгурина  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 53
  • Варна
Здравейте, мадами!!!
Пънче,
много хубава темичка! Хайде дано е много късметлийска!!!
Маре, аз понеже в последно време чета от телефона и явно съм пропуснала лошата вест... Нали знаеш, миличка, трябва да гледаме философски на нещата - така е трябвало да стане...
Зузи.... всички я чакаме тая Кенгурина Simple Smile
Прахче... малко остана, миличка...
По въпроса за това кой кога и как се е включил в темата - аз, както и други мацки от тук пишехме в друга бебеправеща тема, но там стана много... хмм неприятно и Весенце и Тончето ми казаха за тази темичка. Казаха ми (нали няма да ми се сърдите, че ще ви цитирам):
Весенце: "Момичетата са приятни, интелигентни и доста информирани. Ако искаш, присъедини се. Приемат добре новите."
Тоничка: "Защо не пишеш в другата тема. Пиши по настойчиво. Те малко трудно допускат "новите", но не защото са зле настроените, а защото са заедно повечето от отдавна и си знаят историите. Пиши там, моля те. Не искам да се "разделяме"."
И аз се включих... всъщност тогава направихме голямо нашествие от другата тема... Радвам се, че съм сред вас...
Хайде след това "обяснение в любов" ви пожелавам хубав ден и се заемам да поработя, че съм си взела работа за вкъщи...

# 54
Здравейте!  Hug
И аз като Ева съм пришълец. Ама беше за добро! Тук е рай!!! Обичам ви всички много!  Heart Eyes

И новината за деня е: олелих се!  #Cussing out Мммм гадост! Вече толкова ми е... смахнато, че не мога дори да заплача. Май свикнах с неуспехите.... Та така де... оплаках се!  Tired

Чакам Меца с едно бомбастично щъркелово включване!  Peace
Хубав ден на всички!!!  Hug

# 55
  • В къщурката на хълма на феите
Меца е захапала телефона и току през 5 минути го прецъквам Mr. Green ако щете ми вярвайте, ама за Кенгурчето се вълнувам повече отколкото за мойто мече Blush в този ред на мисли ей сега такъв бясен рев му удари Ема, че в чудо се видях и ни вода иска, ни мляко, ни нищо, взех я на ръце в опит да я успокоя, дадох бибката и хванах дистанционното да търся някакъв музикален канал, че Ема обича и докато открия нещо подходящо и ми беше заспала на рамото Mr. Green

# 56
  • Варна
Oх, Принцеске! Като каза "олелих се" и аз реших, че ти се е родило племенниче, та се зачудих "Кое му е гадното"... То бива да съм руса, ама толкова... Вярно перхедрола не прощава...
Меци, като видях, че последния пост в темата е от теб и си казах Имаме си щъркелчеее...

# 57
Ева, направо ме кефиш ей!  Hug Винаги ме усмихваш като се появиш!  hahaha Голяма си скица!
Меци, много мила картинка с малкото мече спящо на рамото ти!  Hug Heart Eyes

# 58
Здравейте, мацки  bouquet
Пънче, темата е прекрасна Heart Eyes
Шоко, премяната ти е страхотна  bouquet
Принцеске, и на мен трябва да ми дойде тези дни Hug Но нещо надеждата ми по изчезна, занапред Tired
Зузи, много се вълнувам Hug Hug Чакам с нетърпение новини  bouquet
Меци, зъбки ви тормозят май Hug Сиси беше пристрастена към калгела Joy baby_neutral
Русото Евче, ще ме скъса hahaha
Маги, Hug

# 59
Здравейте, често надничам в темата ви, от около година... Искаме второ дете, но първо се борихме да имам МЦ, заради поликостоза не ми идва. Сега пак съм така и ми се иска да посетя друг доктор, сегашния ми препоръча 3-4 месеца диане. Не ми се пият противозачатъчни. Пия инофолик по предписание, има разлика в състоянието ми, смали ми се корема, гърдите ми омекнаха и порозовяха. Допреди това бях като бременна в 5-я месец, като преди да забременея с първото ми дете никога не съм спазвала диета, винаги съм била 50-52 кг.
Моля за препоръка за гинеколог за Варна.
Нека тази година бъде на късмет на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт