Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 811
  • 698
  •   1
Отговори
# 615
Прахи, Яже да са ви живи здрави принцесите и нека ви направят много горди родители!

Теди май забравих да кажа,  честити сини гащи!

Стискам палци за всички в нужда!

babydust7 babydust7 babydust7

# 616
  • NE
Честити слънчица на мама Яже newsm51 и мама Прахче newsm51 и тук.
Ани Момичетата са ти казали. Сега е ред на ТАТ и МАТ и при чичо доктор. Peace
Моме Честито преполовяване на пътя. Hug Стискам палци за прегледа. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Евче Харесва ми графиката ти. Praynig Оправяй се по-бързо. Hug
Кашмирче Не съм забравила за Зайка. По-късно ще има включване. Mr. Green

Айде ръсвам, че почвам да ставам и аз многооо заразна  babydust7 babydust7 babydust7
По този повод снощи пъшкам и охкам от инвазията над пикочния ми мехур и ММ вика "А не се прави,че имаш 1 месец" tooth tooth tooth

# 617
  • В къщурката на хълма на феите
Ани ако искаш първо отиди на преглед /в случай, че успееш да си уредиш такъв бързо/ и после да пуснеш ново кръвно изследване ..

айде сега който е при Начев /аз за поне 2 гУспоЙци се сещам Mr. Green /, веднага да си признае Mr. Green Mr. Green

p.s. абе напоследък все под прашец попадам, да не ми кроите шапка? Mr. Green

# 618
  • Германия
Добро утро, ех колко много хубави новини.
Прахи, Яже: да са ви живи и здрави момиченцата. Много да ви радват, да имат безгрижно и малко палаво детство.
Теди: честити сини гащи.
Попаднала съм под валеж от прашец  Grinning

# 619
  • NE
Меци При това синичка шапчица. Mr. Green

# 620
  food010
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Честита дъщеричка на мама Яжка, да е жива и здрава  bouquet
Аз отивам на тренировка running jump newsm39 После, ако имам сили да натискам копчетата, ще пиша Mr. Green Mr. Green
Приятен ден на всички  bouquet

# 621
  • Германия
Меци: знам,че ти е рано. На немски има една поговорка: Неочакваното идва често. Та в този ред на мисли, щом си под прашеца има явно защо  Mr. Green Joy

# 622
  • В сърцето на любимия човек
Честита Антоанета на мама Яжка   bouquet Да е жива и здрава малката принцеса, да расте здраво, щастливо и умно дете и да радва много гордите си родители   bouquet
Яже - когато имаш малко време, ще се радвам да се включиш с повече подробности  Hug

Ани - аз съм при Начев, пращам ти телефона на ЛС  Peace

# 623
  • София
Благодаря Пънче, Моме за отделеното време да ми пишете. Hug
Звъннах му, утре отивам в Майчин дом и чакам. Нямате си представа как се разбрахме, с тоя моя говор. Mr. Green

# 624
  • София
Честита принцеса на баба Яжка и тук! Да е жива и здрава!   bouquet
Ева, съжалявам за отрицателния тест.  Hug Но все пак докато не дойде цикъла, стискаме палци, че кой знае...  Praynig
МомеPraynig за днес, сигурна съм, че всичко ще е наред.
Ани, палчета и за теб.  Hug

# 625
  • София
Добро утро момичета,

Влизам днес и гледам тези страхотни новини. Честито на мама Прахи и мама Яжка! Татковците да отиват за пушки отсега Simple Smile

# 626
Теди, от 2 дни все забравям да ти честитя сините гащи, ади, заедно ще ходим на пазар  Mr. Green Hug
Ани, не че е смешно, не искам да те обидя по никакъв начин, но наистина си ви представих ти как му говориш, и Начев как ти отговоря с типичната си скорост от 10 думи в секунда ..."госпожо"  Joy Joy

# 627
  • гр. София
Добър ден!
Аз днес съм като ранена от войната. Сменям превръзки за по-малко от час. Чудя се това дали е нормално или да звъня в клиниката.  ooooh!

# 628
  • В къщурката на хълма на феите
Аз днес съм като ранена от войната.

Joy Joy Joy извинявам се, ама много смешно ми стана Joy Joy Joy

Шоко какви лекарства си пила тия дни?!

# 629
Прахче да ви е жива и здрава принцеса Ивейн, да радва и слуша много мама и татко, да има безгрижно детство! Бързо възстановяване!
Теди честити сини гащи  Simple Smile
Буги ставаше въпрос за онези най-обикновени гумени ластици. Слагаш си го на китката и като те обземат лоши мисли дърпаш ластика. Така ще се отучиш от негативното мислене, после ще ти помогне и за една спокойна бременност, която вярвам, че наближава  Praynig
Смайл стиснати палчоци за чиста цитонамазка и да хванете госпожицата
Моме и за тебе палци за хубави вести
Честито на мама Яжка, жива и здрава и много палава да расте госпожицата

Общи условия

Активация на акаунт