Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 808
  • 698
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Моме, с удоволствие.  Mr. Green Hug
Шоко, ако нищо конкретно не са ти казали и не са те предупредили, според мен звънни.  Hug

Да не забравя да благодаря на всички за гащурите, голямо вълнение беше, прегръщам ви!  Hug

# 631
  • гр. София
Само на Инофолик съм.

# 632
  • София
Шоко, аз доколкото четох е съвсем нормално първия цикъл след кюртажа да е по-обилен.

Честито на всички, които са видели света на гащите!

# 633
Момичета, ние днес чухме сърчице Simple Smile много съм щастлива Simple Smile и имах чувството, че ММ се развълнува повече от мен, а той не е много по показване на емоциите Simple Smile

# 634
  • В сърцето на любимия човек
Тихичко честито Ели   Praynig Стискам палци за лека и успешна бременност със здраво и прекрасно детенце по термин  Praynig

# 635
  • София
Честито, Ели! Чуването на сърчицето за първи път е уникален момент!  Heart Eyes Желая ти прекрасна и безпроблемна бременност!   bouquet

# 636
  • гр. София
Тихичко честито Ели.   bouquet

# 637
  • NE
Ели Честито сърчице! Все така да туптите в синхрон до термин. Hug
Можеш да заповядаш в бременилската тема. Hug

# 638
Ели, честито тупкане, мила!  Hug Безпроблемно до термин!  Praynig
На Яжето - ЧЕСТИТА ЩЕРКА! Да ви е жива и здрава Антоанета и само радост да ви носи!
Шоко, мисля, че е нормално.... И при мене беше така. В следващите цикли се оправи положението. От инофолика по колко прахчета вземаш на ден?

# 639
Етоооо  такива новини обичам newsm44
Прахче, честита дъщеричка! Да Ви е жива и здрава, да расте весела и щастлива и само да Ви радва!  Hug Hug Hug
Ели,честито сърчице!Прекрасна и безпроблемна бременост до термин Hug

# 640
  • гр. София
По 2 взимам. Така ми го предписаха.  Peace

# 641
Ели честито сърчице,  много хубав момент Heart Eyes,  лека и безпроблемна до термин!

# 642
  • Варна
Ели, честито сърчице!!!
Яжка, честита рожба!!! Да ти е жива, здрава и много да ви радва!!!
Принцеска, този тест ми беше останал от преди. Престо нали са по 2 в опаковка... та исках да кажа, че първият тест от опаковката отчете положителен (когато имаше защо), затова изключвам нефелна вероятност... Simple Smile
Ани, стискам ти палци за утре...
Моменце, честита ти половинка! Много ми хареса снимката, която Меци е постнала...
Флауърче, графиката ми май започна да спада... а и отрицателния тест вчера...
Шоко, и аз мисля, че не бива да се притесняваш от военните рани...

# 643
  • София

Яжеееееее, след толкова много години мъки и несполуки- ТИ УСПЯ!!!!!!!!!!!! Да ти е жива и здрава малката принцеса и да слуша мама и тати!  Hug Hug Hug Hug

Прахче, ухаааа честито идване на този свят на малката Ивейн! Да няма колики и да спинка по цяяяяяяла нощ!   bouquet

Ели, честито сърчице!

Моме,  палчета  Peace

# 644
  • В градината...
Записвам се, за да честитя на Зу, Прах и Яжето - бъдете щастливи и спокойни майки  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт