Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 818
  • 698
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Точно навреме идвате "новичките",че ей сега като се почне с бебевалежа,добре дошли Hug

# 76
Деситка Няма ли скоро пак да ни зарадваш с малко снимчици на сладката Кокоска? Heart Eyes
Зузе И аз днес забелязах,че те нямаше сутринта и докато преглеждах напред страниците си викам,че ще видя хубавите новини, но видях,че си писала. Дано вече няма фалшиви тревоги. Леко и да е и неусетно като в твоя сън. Praynig :hug
Моме Дано всичко е наред с малкия Шушулчо и чакаме снимчици.
Шоколадче Отива ти много мъжкото да знаеш! Но като си казала две-две да са! Peace На мен така ми се иска един палавник, но каквото и да е живо и здраво да е.

# 77
Ако знаете само как ме боли кръста ooooh! Направо ми иде да ревна  Tired Не мога дори да шавам...какво му стана??? Дайте някой лек, че ще пукна  Sad Cry

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
ама заради лелята ли те боли или нещо се сецна?!

# 79
Видях пост на Меца и веднага се подредих Mr. Green
Принцес
Скрит текст:
Ако е ставно /имам предвид прещипан нерв или нещо от сорта/ изпитаният метод е висене. Не се смейте, патила съм много. Аз вкъщи имам лост, но ако нямаш става и на нещо друго, примерно рамката на душкабината. отпускаш се и леко се залюляваш за секунди. Така прешлените се раздалечават и те отпуска.

# 80
Меци, по всяка вероятност не е от лелята, щото ме наболяваше и преди по-леко....ама сега вече е нетърпимо. Днес направо ме прикова към дивана...а през ноща беше такъв кошмар - не мога да се обърна.
В съвета на Патето има логика.... Само да измисля къде да висна ....
А нещо за мазане има ли?

# 81
  • Германия
dotiraz: добре дошла.
Принцеска: Ако не можеш да виснеш. ММ да застане с гръб към твоя и да ти хване ръцете. Да се наведе напред, така също евентуално може да се отблокира прищипаното.
ако имаш ето такава грейка слагая я
Скрит текст:
http://www.bodylife.at/obrazky/velky_1239106361.jpg
ако знаете как съм се смяла на мама. Не знаех, че на това чудо така му казват в БГ. Говорихме си по телефона и тя ми сподели, че си лягала с две грейки. А аз й казах, че е станала съвсем като бабите, щом спи с грейка. разбирайте ето такава http://objvi.com/wp-content/uploads/2011/12/882675-500x500.jpg

Виждам още много на балкона, престрашете се.
Шоко: аватарчето е много сладко. Виж само как ти ходи
Я да ви питам: аулина става ли за прием при една евентуална бременност. Бях си поръчала бусколизин, ама една моя дружка това ми е взела от БГ.

# 82
Pusteblume при бременност никакъв аулин, той даже и без бременност не трябва да се ползва, освен човек ако не умира от болка и няма какво друго да вземе!

Добре дошли на новите момичета, пожелавам ви да не се задържате мн в тази тема, ами да се прехвърляте към другата където споделят трепетите и вълненията около бременноста  Hug

# 83
Я да ви питам: аулина става ли за прием при една евентуална бременност. Бях си поръчала бусколизин, ама една моя дружка това ми е взела от БГ.
Доколкото знам аулинът не е хубаво да се пие дори без да си бременна и затова трябва да се продава с рецепта, но като всяко чудо и това фармацевтите да изискват рецепта за такива лекарства беше за (малко повече) от 3 дни

# 84
Глухче, никакъв аулин!  Naughty Макар че аз го пия когато ме боли зверски главата и минава моментално.... на не си позволявам често. И да - искат рецепта. Намерих си загряваща възглавница  Peace

# 85
Глухарче, на бременните само парацетамол се разрешава, и то в извънредни случаи. Е, с изключение на но-шпа, хормоналните, магнезий и разните му там витамини.
Принцеско, лекувай този кръст, до овулация да си готова  Twisted Evil

# 86
Тук е Зуза, няма да се раждаме днес. Като има нещо, аз ще кажа, в смисъл, ако тръгвам към родилно, ще пиша тук. Разкритието е 2.5 см външно, но вътрешно още няма. Води перфектни, плацента с леки калцификати, което говори, че беба е зачената по-късно...пууу, разгеле, аз като разправям, че сме с късна О, няма кой да чуе  Crossing Arms Док доволен, всичко по учебник било, само дето след великото ровене прокървих и ходя като разглобена..адски много болеше  Twisted Evil

# 87
  • Варна
Значи не познах утре-то,да видим кое утре сутрин ще е hahaha
Зузе,леко да е Hug

# 88
  • София
Hug Благодаря за пожеланията! Задължително ще пиша като чуем сърчице!

Зузе, успех, леко и безболезнено раждане с прекрасно вързопче на финала!

# 89
Не се знае....знае ли се, той сега като я разчовъркал  Wink леко и успешно само да е, друготооо....когато, тогава , ние ще тръпнем и чакаме  Wink

Добре дошли на всички нови момичета. Приятен и кратък престой в темата желая   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт