Отговори
# 525
  • в подножието на планината
Добре де, азащо тогава Ча не знае български?  newsm78 Много ми е странно, всъщност не зная знае ли или не, но поне не е споменавал  Thinking

Ча е роден в Турция и е нормално да не знае български... Peace

# 526
ох,бе, гледате ли Реджеп по тв7 Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 527
ох,бе, гледате ли Реджеп по тв7 Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Пуснах да го гледам, ама мъжа ми след малко ще ме изхвърли с телевизора... Joy Joy Joy Joy Joy

# 528

Пуснах да го гледам, ама мъжа ми след малко ще ме изхвърли с телевизора... Joy Joy Joy Joy Joy
няма такъв идиот с една вежда rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 529
  • Още у мъглата ...

Ох, и аз си го пуснах, като видях как Мим се побива по глава, ама то само като го гледам тоз Реджеп бей и ми е смешно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 530
  • Още у мъглата ...
И аз мисля, че 89 - та, когато беше голямото изселване... Peace

Значи там някъде може да се крие ключа от килера - в начина, по който е трябвало да напусне България Rolling Eyes newsm78

# 531
diamand, добре дошла.
Аз лично съм гледала сериала навремето по турския канал шоу тв онлайн и го превеждахме във Викото но ни изтриха преводите и го блокираха. Изтриха го и от бокса, че и на турските оригинални серии без превод посегнаха. Crossing Arms
Доколкото знам Ча знае съвсем мааалко български и е идвал у нас но отдавна.
Някъде, някога го бях чела, самия Чаатай ли беше го казвал, newsm78 но нещо спомена ми е блед, че то не беше вчера или онзи ден, а и що инфо прочетох повреме и след края на АФК няма чет и брой!?! smile3555

# 532
  • София
Добре де, азащо тогава Ча не знае български?  newsm78 Много ми е странно, всъщност не зная знае ли или не, но поне не е споменавал  Thinking

Няма значение, повечето деца на родители с различни националности знаят и двата езика и затова си мисля, че може би и той знае  Rolling Eyes

А тя Надето е казала, че знае малко Hug Hug

# 533
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мичеее, не ми е звънела Джена... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз утре имам малко работа (да трошим пари smile3508), ако звънне ще се разберем нещо.... Laughing Laughing Laughing

# 534
Добре де, азащо тогава Ча не знае български?  newsm78 Много ми е странно, всъщност не зная знае ли или не, но поне не е споменавал  Thinking

Няма значение, повечето деца на родители с различни националности знаят и двата езика и затова си мисля, че може би и той знае  Rolling Eyes

Йоанче, Hug  Heart Eyes наистина е така, но из нашия край има много, които идват на гости с децата си, родени в Турция и децата им не знаят бъкел български... Rolling Eyes

# 535
  • Още у мъглата ...
Добре де, азащо тогава Ча не знае български?  newsm78 Много ми е странно, всъщност не зная знае ли или не, но поне не е споменавал  Thinking

А тя Надето е казала, че знае малко Hug Hug

Лелиии  ooooh!, ако поназнайва български и ни чете простотийките в туити  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 536
  • В света на мечтите... ❤
Лека вечер от мен ,слдурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 537
Хилооууууууу на цялата прекрасна банда хухавелкииии
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко си прайти,нещУ ново днес,чИ вЪ изпуснах  а не ми се връща да чета  Whistling

# 538
Дани  Heart Eyes Hug аз докат сЪ появя и ти изчезваш , лека вечер миличка  Heart Eyes Hug

# 539
  • Още у мъглата ...
Хилооууууууу на цялата прекрасна банда хухавелкииии
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко си прайти,нещУ ново днес,чИ вЪ изпуснах  а не ми се връща да чета  Whistling

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Няма нищо ново, бомба няма още  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт