Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 612
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Елч, на мен днес ми е 17ти ден, в който ме боли гърлото. Правих си един компрес с извара, смуча прополки и пръскам с тантум верде. Аз обаче съм си с проблемно гърло. Докато ходех на работа, ме болеше по цели месеци, сега 2-3 години бях забравила какво е.

Мислех утре да пускам дария на градина, тази сутрин се събуди със сополи  ooooh!

Марияп, много страшен звучи този вирус. Бързо да оздравява баткото.

# 406
  • София
Здравейте момичета! Heart Eyes
Аз от два дни съм с кошмарно главоболие, направо ми се гади. Пих два парацетамола, но файда никаква. Ако знаете някакъв лек, казвайте!

Елч, и Виктор има само мъхче.
Елч, Нощни, как сте? Имате ли гадене и спи ли ви се като за световно? Simple Smile

mariyap, за първи път чувам за този вирус, но ми звучи ужасно! Милите хлапета, бързо да се оправят! Hug

# 407
  • ул. "Мечтание"
mariyap, дано бързо да оздравява Божидар!  Praynig

Какче, добре съм! Благодаря ти. Не ми се гади, нито ми се спи. Само активно сънувам розови сънища.  Joy Имаше един период, в който ми ставаше студено вечер, направо зъбите ми започваха да тракат, но отмина за щастие. Беше много неприятно.

# 408
дейзи, аз вече вървя към месец... яйцата не ми помогнаха. довечера пак извара (вече поне 10-ина такъва компреса съм си направила).

мария, наистина много кофти вирус звучи! егати!

какче, при мен вариант да ми се спи няма. малко ми се гади, ама не е онова чудо, което беше с дара. а и сега знам цаката - честичко прихапване. явно пак ще ставам 100 кила Mr. Green

иначе, нощни, и на мен ми е струдено, ама все си мисля, че е от хашимотото, защото още от преди да забременея имах чувството, че в спалнята две бели мечки се бият за едно родопско одеало Mr. Green Mr. Green  Mr. Green

како рала, ти се шегуваш, ама дара е бая космата. и добре, че е русолява, та всичко е бяло, защото по ръцете косъмчетата й са по един сант Shocked тези дни съм се размислила над това и си викам "ех, едно нещо да вземе от мен!" Laughing Laughing Laughing аз нали съм осмаче и майка ми казва, че като съм се родила съм имала само кости, кожа...и косъмчета Laughing Laughing Laughing

# 409
  • sofia
Привет и от нас!
Лия ходи на градина, аз по задачи. Никога не спира на едно място и не млъква.
Няма косми, само на гръбчето малко. Хапва добре.

Нещо не се раздвижва темата.
Елч, Дара как понася идеята за бебока, а ти изморяваш ли се?
Какче, не знам с какво да ти помогна, синуси?

# 410
люба, дара е в тотален възторг от "нейното бебе, дето е в корема на мама". непрестанно се умилява от бебетата в детските или в книжките, обяснява колко са сладки и че и нейното бебе ще е сладко. то щяло да спинка и да плаче, но тя щяла да му прави буба лази и то да й се смее Simple Smile много ми е интересно да я слушам как си представя нещата. после щели да порастнат и да си играят и да тичат заедно. освен това вече му е заделила половината си играчки и щяла да му ги подари като се роди (в потвърждени на това ми ги носи по два-три пъти на ден и ги оставя до корема ми). и често идва да ме погали и да ми каже, че като имаме бебе вече ще може да ме гушка "цялата". тя преди много обичаше да ми седне на корема и да ме гушне, което наричаше "голяма гуш" и сега понеже сме й обяснили, че не може така и  намираме някакъв друг вариант за "голяма гуш", тя изпада във възторг и така по пет пъти на ден Simple Smile
само малко ме притеснява, че все обяснява как щяло да е братче, но вчера каза, че и сестричка можело Simple Smile

какче, забравих да ти кажа за главата. аз също имам много гадна мигрена, но сега й хванах цаката - при мен идва от ниското кръвно (сутринта ми беше 80 на 60) и затова гледам да не огладнявам (от това като съм бременна веднага ме заболява главата) и да ям по малко шоколад (не е най-полезен, но и онази болка не се търпи). иначе за съжаление появи ли се главоболът спасение няма. само повръщането облекчава, колкото да можеш да заспиш, ако е вечер. като бях бременна с дара парацетамолът малко ме облекчаваше и така успявах да добутам до третия-четвъртия ден, когато ми минаваше.

# 411
  • В две тъмни очички
о-о-о-о Ели...толкова мило ми стана докато четях за Дари и нейното виждане по въпроса за бебето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вчера Влади гледаше Франклин и попадна на една серия за бебето, която се ражда в семейството на най-добрия му приятел-мечока. Дребната изпадна в голям възторг и обясняваше как тя е момиче и за това ще бъде кака и как иска бебе, за да си играе с него. Зарадвах се на реакцията й и доста дълго си говорехме за бебетата, за участието на по-големите кака и батко, разбира се и за "негативите" от това, като пазенето на тишина, внимание към бебето и т.н. Дай Боже един ден като стигнем до този момент да е все още със същото разбиране.

А впрочем, Ел, как ти е гърлото днес, и останалите дето ги болеше, също? Пробва ли с нишадър вече?

Аз днес съм на изпит  Confused Синузитът ми адски ме боли, кашлям много странно от няколко дни - сухо и непостоянно, но повече ме притеснява това, че се задъхвам. Може би трябва да отида да направя една снимка на гърдите  newsm78

Хубав ден на всички от мен  Hug

# 412
  • ул. "Мечтание"
хехе! Сладка Дара! Simple Smile

Бубе, стискам палци за изпита днес!

Божо е на училище днес, най-сетне. След дългата ваканция. Искрен още спи.  Crazy Аз съм си направила един чай и си хапвам ябълки. Мисля като се събуди сър-а да пооправя вкъщи и да излезем на разходка. Времето изглежда добре. Дано само да не духа като вчера.

# 413
Елч, въобще не се шегувам за космите. Марти има много, добре, че е мъж. Финни са, като мъхче, но са тъмнички. Има по челото чак, баща му наскоро се чудеше няма ли да паднат. Има си и по ръцете и по краката и твърди, че бил "мъжки". 
3ти ден е с температура, не знам вече как да я свалям. Гърлото му е силно зачервено и с налепи. Намерих гранофурин, сега да видим как ще го мажа, че едва ли ще си отвори широко устата

# 414
KakaRala, пробвай да го впръснеш директно върху налепите с малка спринцовка.
И Кали си е косматичка  Simple Smile но забелязах, че тази година са по-малко от миналата година. И каката беше така, но всичко опада с времето.
Бубе, похвали се после за изпита.

# 415
ее, пепита, това звучи обнадеждаващо! аз отсега я бях замислила как ще е като започнат да й се подиграват децата...

како рали, дано бързо се оправя марти! пробва ли всички бабини деветини? там оцети, белтъци, тинтири-минтири?

нощни, а искрен кога си ляга като спи до толкова късно?

бубе, стискам палци за изпита!
и мерси, че питаш за гърлото. днес съм по-добре, ама това е защото снощи спах с компрес с извара. довечера пак ще ме заболи. аз усещам нещо като задна хрема, нещо ми се стича в гърлото и може би то прави проблема, знам ли Thinking
а за хлапетата си мисля, че колкото по-големи стават, толкова по-добре приемат идеята за ново бебе...ама само така си мисля де Laughing защото дара отдавна си харесва бебета и все иска да си ги взимаме в къщи  Mr. Green

# 416
  • ул. "Мечтание"
нощни, а искрен кога си ляга като спи до толкова късно?

Ляга си в 21:30, заедно с батко си. Но пък не спи следобяд.
Той често се буди, когато и батко му става за училище, но след това се пробвам да го омая да си легне пак да си доспи. Иначе без следобеден сън му идва много и става супер кисел.

# 417
  • София
На Боян са му космати краката Simple Smile
Моите деца са си вкъщи с баща си, а аз на работа. Почивам си с една дума.
Иначе преди 11 вечер не заспиват, даже и да не са спали следобед. Аз вече пиша общо за двамата, защото много са се уеднаквили в режимите, само че Боян яде  повече и спи по-малко от кака си.
Оглеждам оферти за планина за 3-ти март, въпреки че съм сигурна, че ще е пълно с народ. Още не мога да се настроя за това, че почивката ми съвпада с тази на всички останали - винаги сме ходили някъде преди или след празниците, за да избегнем тълпите, но ще трябва да свиквам.

# 418
Елч, такъв е грипът. Ние го изкарахме преди празниците същия. Цял ден нищо ти няма. Вечерта те заболи гърлото. И горе долу 2 седмици ни държа. Калоян го изкара само с инхалации. Ние с ММ с прополки и инхалации. В края на миналия месец пак ни хвана и пак така продъжителен и с минимални симптоми. Да се похваля тихичко, че на Калоян вече май му премина кашлицата. Ако не започне пак, в петък ще ходя да слагат ваксини на Деница.

Компресът с белтъци не го знам. Знам само този с ракията  Mr. Green

За космите. Калоян има мъхчета. Виждат се на светлината, но и аз не очаквам много, понеже ММ е светъл, а на всичкото отгоре и по-малко космат от мен  Mr. Green

# 419
Здравейте, мами.
Повече от четири месеца не съм следила форума иднес ме осени музата. И какво да видя, такива хубави новини.
Елч, нощни, браво, много се радвам за вас.
Не виждам никакви лентички( от новото оформление на форума ли е, от що ли), и не мога да разбера в кой месец сте. Както и да е, желая ви леко бременеене и здрави бебчета на финала.
Понеже се сдобих с таблет, може би ще ви досаждам малко по-често Grinning

Общи условия

Активация на акаунт