"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 455
  • 747
  •   1
Отговори
# 225

Ами толкова емоции" изразходваме" тук с Ча  Joy Joy , полагаме  безвъзмезден труд  Joy Joy

Ани   bouquet фрагмановия не знае май какво иска и той  Joy Joy

# 226
Вени, нищо човешко не му е чуждо и аблата най-вече  ooooh! ooooh! ooooh! Чакай да пострелям по тази гнусната  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това за заплатата не е лоша идея.  Joy Joy Joy Joy Може и да не е в пари!  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иве, кво се хилиш? Няма почивка, а и чакаме бомбата - голяма седмица ни чака!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

И аз по Аблата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Mr. Green

Коя бомба?   newsm78 Кво пак изтървах?
 newsm78

Човекът с фрагманите е написал това:
bi'pazar akşamı daha medcezir iзin bilgisayar başındayız. Yolumuz uzun- zamanımız dar. Hadeee Allah yardımcımız olsun.  newsm78

Още една неделя вечер прекарвам пред компютъра заради ПО. Имаме дълъг път пред нас, а времето ни притиска. Аллах да ни помага.  newsm78 newsm78 newsm78

Този мнооого ме нерви напоследък.  newsm78 Само се оплаква. Ами това му е работата!!! Щом е прекарал неделя вечер пред компа, може и да имаме фрагман.  Hug Освен, ако това не е  намек да не чакаме.  newsm78 Сега излиза, че има материал, а няма време.  hahaha hahaha Този е голямо мрънкало!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Прилича на теб като се сетиш за Крачолчето  или Мира
 Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Човекът ти го е написал   - няма време да сглоби кадрото, ще чакаме повече от преди...  Whistling

# 227
Скрит текст:
Човекът с фрагманите е написал това:
bi'pazar akşamı daha medcezir iзin bilgisayar başındayız. Yolumuz uzun- zamanımız dar. Hadeee Allah yardımcımız olsun.  newsm78

Скрит текст:
Още една неделя вечер прекарвам пред компютъра заради ПО. Имаме дълъг път пред нас, а времето ни притиска. Аллах да ни помага.  newsm78 newsm78 newsm78

Този мнооого ме нерви напоследък.  newsm78 Само се оплаква. Ами това му е работата!!! Щом е прекарал неделя вечер пред компа, може и да имаме фрагман.  Hug Освен, ако това не е  намек да не чакаме.  newsm78 Сега излиза, че има материал, а няма време.  hahaha hahaha Този е голямо мрънкало!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

+1

Иве, без такива, Naughty никаква почивка, аз не искам пък. Crossing Arms Joy Като му дойде времето за междусезонна почивка да си почиват колкото си искат, все пак са знаели с какво се захващат.
Краси, Hug мерси.

# 228
Здравейте ! Искам да ви попитам от какъв език се превежда  Thinking във Вики и по какъв начин става! Саси ми каза да ви попитам и ми каза ,че ще ми даде да превеждам в следващия епизод малка част !  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 229
Това за заплатата не е лоша идея.  Joy Joy Joy Joy Може и да не е в пари!  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Може, може  smile3508 smile3508 не всичко е пари на този свят.

Ами толкова емоции" изразходваме" тук с Ча  Joy Joy , полагаме  безвъзмезден труд  Joy Joy

Ани   bouquet фрагмановия не знае май какво иска и той  Joy Joy
Чачко да си го отбележи някъде  Naughty Naughty Naughty

# 230
Илина, във Викито се превежда от английски но с реденето на субове не съм запозната, защото навремето моите части на АФК  ги пишех на уърдовски файл и ги пращах на момиче, което ги редеше.
Между другото 16 епизод не е качен във Викито. Rolling Eyes
 hahahaМалиииии, цепят мрака.

# 231

Прилича на теб като се сетиш за Крачолчето  или Мира
 Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Човекът ти го е написал   - няма време да сглоби кадрото, ще чакаме повече от преди...  Whistling
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Добре, че не чакаме цяла серия от тоя с фрагманите  doh

# 232
Иве, как коя бомба?  ooooh! Ти освен за Крачола за нещо друго можеш ли да мислиш?????  ooooh! hahaha
Нали онези магази медия ли какви бяха ще пускат бомбата и трябва от тях да излезне, иначе нямало да е вярно. За Чачко и Серенай!  ooooh!

Този мързел, който прави фрагманите не може да прилича на мен!!!!  Naughty Naughty Naughty То пък много време се иска да изрежеш 3 сцени и да ги сглобиш????  ooooh! Аз ако бях на негово място щях да ви пускам по 5 фрагмана на ден!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 И Крачола нямаше да присъства на нито един!  smile3534 smile3534 smile3534

Точно така Вени - не всичко е пари.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде  Hug Hug Hug никаква почивка за Чачко и компания - само бачакане и нови серии.  Peace

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 15:06 от Ани (Aniska)

# 233
Здравейте ! Искам да ви попитам от какъв език се превежда  Thinking във Вики и по какъв начин става! Саси ми каза да ви попитам и ми каза ,че ще ми даде да превеждам в следващия епизод малка част !  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Thinking Thinking Thinking Thinking
Ще ти пиша ЛС. Много е лесно. То даже има клипче с обяснения във Викито.

# 234
Тая бомба нямаше ли миналата седмица да я пускат.  newsm78 Съвсем им изгубих дирите  Whistling

# 235
Тая бомба нямаше ли миналата седмица да я пускат.  newsm78 Съвсем им изгубих дирите  Whistling

Бяха казали май след няколко дни.  newsm78 И аз не помня точно.  Mr. Green Като им знам бомбите и хич не очаквам нещо кой знае какво.  Naughty Mr. Green

# 236
Привет,сладурки! Grinning Успешна седмица на всички и честит празник на именничките!    bouquet
За настроение -една Серка в много жълто, Winkнали казват,че жълтото носи радост и добро настроение

newsm78Гледам,че няма нова бомба още.И стрелбата временно е спряла... Wink
 Rolling EyesАни снощи ме отпрати с един вагон линкове и сте си стреляли на воля.   love001 Joy Joy Joy Благодаря ти,мило!    bouquet И аз като теб хич не го дишам Аштън Къчър,Деми Мур и Хюлия А.може и да го харесват, обаче той по нищо не прилича на Чаги.А пък за таланта му може сериозно да се поспори....Но иначе,щом Хюлия Авшар ги е хвалила нашите пиленца значи наистина го заслужават. PeaceТази актриса е много добра и уважавана в артгилдията,голяма мъжкарана е като поведение/въпреки че е мн красива/ и не цепи басма на никого-ако някой не става за нищо го казва в прав текст и обратното.И преценката и винаги е точна и обективна.Чела съм нейни изказвания с похвали само за двама-трима от младите тр актьори .Щом е хвалила Серенай и Чаатай значи има защо.
Вени,по повод ПО и ОК-и аз харесвам повече тр версия . Peace На мен също Тейлър повече ми харесваше от Мариса.И с Райън им се получи по-добра комбинация.Много ми хареса и клипчето с превода,благодаря за удоволствието!Споделям симпатиите на Ани към Д.Бисбал-хубав глас ,хубав мъж... Laughing

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 15:32 от vikktory

# 237
Вики, много хубава Серенай на жълтата фотка!  Hug Hug Hug

Аз не съм те отпращала, моля   love001 Просто не ми се щеше да се мъчиш с дублажа!  Peace Пък ти си прецени кое да гледаш!  Hug Hug Hug Аз няколко пъти се опитвах да гледам с дублаж, но не ми се получава, а и както са нарязани пък направо ми идва да стрелям по някой!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

От снощи се каня да питам коя е тази Хюлия.  Hug Благодаря за инфото.  Hug Май бях питала и преди, но не помня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Знаех си, че има и нормално гледащи на Къчър тук!!!  Hug Hug Hug Точно и аз за таланта му щях да кажа, но не съм голям специалист и реших да си премълча.  Mr. Green А това, че измести любимия ми чичо Чарли от сериала направо ме накара да го намразя повече!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Той Чарли сам се отказа де и се отдаде на богините си  Joy Joy Joy Уникален е този човек.  Peace Всеки път се забавлявам страшно много като чета нещо свързано с него!  Peace

Малко снимки  Hug

И един Бисбал от мен  Hug Hug Hug

# 238
Вики, много хубава Серенай на жълтата фотка!  Hug Hug Hug

Аз не съм те отпращала, моля   love001 Просто не ми се щеше да се мъчиш с дублажа!  Peace
И един Бисбал от мен  Hug Hug Hug
Скрит текст:

smile3556Аййй,той със пуснати къдри тук сладура.Като е с вързана коса е по-готин. Joy Joy Благодаря за песента!
За останалото се пошегувах Laughing Hug.Просто се зазяпах по някое вр. и вие тука сте направили Мирка на решето. ooooh! Joy Joy
А за чичо Чарли съм на същото мнение,хич не мога да го гледам Аштън К в ролята на Ч.Шийн,и спрях да гледам сериала де!...

# 239
Ани, ето инфо за нея.
Хюлия̀ Авша̀р ( Hülya Avşar) е турска филмова актриса, попфолк певица и телевизионна водеща.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0% … D1%88%D0%B0%D1%80

Ето и нейни снимки.

http://us.yhs4.search.yahoo.com/yhs/search?hspart=per&hsimp= … 5%9Far%20facebook

Вики,  Hugмерси.

Общи условия

Активация на акаунт