"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 377
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Ани, за превода   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Значи Ендер ще помогне, браво. Но дали ще ги "събере" в смисъл, че ще ги сдобри или ще ги "събере" да поговорят  newsm78
И каква ли ще е тази възможност, за която ще се хване Яман и това, че ще приключи с проблемите на стария и новия живот малко двуяко ми звучи, ама дано означава, че ще реши проблемите, а не че ще се махне далеч от тях.  Whistling
"от една страна угризения на съвестта, от друга Мира" - какви са тия угризения и защо се противопоставят на Мира.  newsm78

# 437
Ани, благодаря ти smile3525 за превода, този път ми хареса съдържанието на озета.
Има надежда за Яман и дано преосмисли плюсовете, и минусите на миналото, и настоящето за да даде шанс на бъдещето си.
Не бива да забравя откъде идва и какво е изживял с приятелите си в Тозлудере, но мисля, че много добре познава всеки един, и е редно да си направи реална оценка струва ли си всеки път саможертвата от негова страна, и да влиза в огъня заради тях, според мен, не.
За мен Селим е прав да поиска от Яман да се отдели от миналото си, защото то го задушава и дърпа към дъното, от което трябва да се отлепи щом прие подадената му ръка от Селим, и трябва да се възползва максимално от дадения му шанс от съдбата, защото това не се случва всеки ден, и на всеки, а и усещам една завист в тези от Тозлудере, че на Яман му се предостави шанс за добър живот. Не ми харесва обкръжението му от миналото и това си е. Crossing Arms
Мира отново ме изненада. Rolling Eyes Явно вижда, че сама няма да премине през защитната стена на Яман и търси помощ от Ендер. Rolling Eyes Честно казано очаквах да се бори за любовта си без да се отказва докато успее да си я върне, нооо, явно много бързо, ще се предаде и, ще достигне дъното на отчаянието си.
Донякъде я разбирам защото досега не и се е налагало да се бори за Оркун по простата причина, че той се влачеше в краката й като пале, и досега не и се е налагало да се бори за каквото и да е, и в един момент Яман се оказва толкова различен от Крачола, и затова не знае какво е, и как да се бори за някого или нещо.
Явно Едже е решила да не измъчва дълго време влюбените, не съм във възторг от това й решение, но все пак да не избързвам без да съм гледала епизода.
След първо четене на озета това е от мен, но най-вероятно след серията, ще имам друг поглед върху случилото се.

# 438

И още нещо - тейзето както винаги беше много права - Яман (Ча) е чОк секси, когато е ядосан  Heart Eyes... Сцената, когато хвана Мира пред компа беше един път - имах чувството, че ако не беше толкова горд, щеше да я награби да я целува. Много страст се лееше... Страхотен актьор е, сякаш не играе, толкова са реални емоциите, които пресъздава!
Точно такова чувство имах и аз. И двамата го искаха и двамата се дръпнаха. Страхотна сцена беше. Много ми хареса цялото поведение на Яман. Изобщо не се поведе по акъла на Мира и не тръгна да й се обяснява. Много добре я постави на място с две сериозни и спокойни изречения и й показа какво мисли за поведението й. Но после пред Мерт се постара най-категорично да покаже, че няма нищо общо с Лейля. Страхотен Яман и чудесно изигран от Чаатай.

# 439
Рени и на мен така ми се отрази фрагмана, когато го изгледах. Laughing
Сцените, които показаха с Мира, наистина са силни. Много ми харесаха подводните кадри, но за съжаление на някои няма да сложат край на живота й. Laughing Тя стигна дъното в отношенията си с Яман. Аз донякъде имам оправдание за нейната неувереност, макар да не мога да приема поведението и в последно време. Ок, майка и баща и не са пример за перфектното семейство и хора, които наистина се обичат. Освен това майка и си е доста противно, злобно и лукаво чудовище, което няма как да не ти остави трайни поражения Laughing. И все пак самата тя твърдеше, че Яман е различен, че му вярва и знае какъв е всъщност, а какво стана накрая...
Ани благодаря за превода! Hug
Даваш ни надежда, че все пак скоро отново ще видим заедно влюбените гълъбчета. Очевидно е, че и двамата искат да са заедно, но този инат и упорство позабавиха нещата. Изненада ме само факта, че Ендер ще е тази, която ще оправи нещата. Но от друга страна и не чак толкова.
Относно Селим и аз мисля, че Яман трябва да скъса със миналото и по-точно с тези негови "приятели", които направиха всичко възможно, за да объркат живота му. Но със сигурност няма да му е лесно.
А каква според вас ще е тази единствена възможност? Все още не мога да си наредя пъзела - Мира, баща му, стипендията, Селим ли... smile3506

# 440

Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Милото,   Heart Eyes Heart Eyes сякаш се е обличал в тъмното  hahaha hahaha

Ани,      bouquet  bouquet  bouquet

Озета ми хареса.   Peace  Стига Ани правилно да е превела  hahaha hahaha    love001

Ендер ще ги събере.... Whistling  
Е, айде да не страда Яманко,  Naughty  не за друго....  Mr. Green

Яман се чувства раздвоен и ще се хване за една възможност, която ще му позволи да приключи със всички проблеми от стария и новия живот!

А това дали е възможно??   newsm78 newsm78 Ако е така е супер!  Peace

# 441
# 442
Скрит текст:
Рени и на мен така ми се отрази фрагмана, когато го изгледах. Laughing
Сцените, които показаха с Мира, наистина са силни. Много ми харесаха подводните кадри,
но за съжаление на някои няма да сложат край на живота й. Laughing Тя стигна дъното в отношенията си с Яман.
Скрит текст:
Аз донякъде имам оправдание за нейната неувереност, макар да не мога да приема поведението и в последно време. Ок, майка и баща и не са пример за перфектното семейство и хора, които наистина се обичат. Освен това майка и си е доста противно, злобно и лукаво чудовище, което няма как да не ти остави трайни поражения Laughing. И все пак самата тя твърдеше, че Яман е различен, че му вярва и знае какъв е всъщност, а какво стана накрая...
Ани благодаря за превода! Hug
Даваш ни надежда, че все пак скоро отново ще видим заедно влюбените гълъбчета. Очевидно е, че и двамата искат да са заедно, но този инат и упорство позабавиха нещата. Изненада ме само факта, че Ендер ще е тази, която ще оправи нещата. Но от друга страна и не чак толкова.
Относно Селим и аз мисля, че Яман трябва да скъса със миналото и по-точно с тези негови "приятели", които направиха всичко възможно, за да объркат живота му. Но със сигурност няма да му е лесно.
А каква според вас ще е тази единствена възможност? Все още не мога да си наредя пъзела - Мира, баща му, стипендията, Селим ли... smile3506
Лично за мен, това, че ме отблъсна с поведението си на единствена обидена и нападателна в 16 епизод, не бих искала смъртта й, въпреки, че снощи надълго, и нашироко обясних, че по сценарий си отвориха вратичка с това й заболяване в главата, а и честно казано след Ферината смърт мога да понеса всичко в даден сериал без излишен драматизъм от моя страна както беше навремето.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 11:59 от Neidjal

# 443
Фрагманът този път ме хвърли много в размисъл... От вчера се каня да пиша:)

За мен сцената с басейна е много силна. Заради пустата ревност и инфалтилните си изцепки, Мира отово е в своя аквариум - сама, нещастна и на дъното! Този път ще й трябват много усилия, за да изплува навън и да диша свободно. Яман беше глътка свеж въздух за нея, мотивът и причината да се отдели от повърхностния и подмолен свят, в който живееше, а тя с лека ръка го запрати обратно в Тозлудере. За момиче израстнало в тази среда, чак ми е странно да е толкова неуверена в себе си и да прави такива глупости от ревност. Яман много трудно ще й повярва, нормално е за човек, който е бил изоставян, преди да бъде обичан. Да видим сценария какво ще ни предложи...

И още нещо - тейзето както винаги беше много права - Яман (Ча) е чОк секси, когато е ядосан  Heart Eyes... Сцената, когато хвана Мира пред компа беше един път - имах чувството, че ако не беше толкова горд, щеше да я награби да я целува. Много страст се лееше... Страхотен актьор е, сякаш не играе, толкова са реални емоциите, които пресъздава!

newsm10 newsm10 newsm10  Crazy Crazy

# 444
Честит празник на всички, които празнуват днес. Бъдете живи и здраве, много щастливи и обичани !

# 445
не бих искала смъртта й, въпреки, че снощи надълго, и нашироко обясних, че по сценарий си отвориха вратичка с това й заболяване в главата.

Да, така е, това е намек за предстоящи събития.

Такива бяха и с бащата на Коперите когато отиде при Кенан в затвора. Ние не го видяхме в лице, а само обувките му по които имаше прах - прахта и калта от Тозлудере. Подсказка беше. Peace
Мира в басейна - символизира аквариума.

Няма случайни неща, всичко е навързано. Peace

Аз сега съм нетърпелива за дъщерята на Рейхан, искам и там нещата да се завържат. Laughing

# 446
не бих искала смъртта й, въпреки, че снощи надълго, и нашироко обясних, че по сценарий си отвориха вратичка с това й заболяване в главата.

Да, така е, това е намек за предстоящи събития.

Такива бяха и с бащата на Коперите когато отиде при Кенан в затвора. Ние не го видяхме в лице, а само обувките му по които имаше прах - прахта и калта от Тозлудере. Подсказка беше. Peace
Мира в басейна - символизира аквариума.

Няма случайни неща, всичко е навързано. Peace

Аз сега съм нетърпелива за дъщерята на Рейхан, искам и там нещата да се завържат. Laughing

Peace Peace

Че тя щерката няма ли да е детенце?   newsm78  Или ще влиза в конкуренцията за Яман?   Whistling

# 447
Че тя щерката няма ли да е детенце?   newsm78  Или ще влиза в конкуренцията за Яман?   Whistling

Надявам се да влезе в пряка конкуренция. hahaha

# 448
  • Яко в Матрицата...

newsm10
А аз се нядявам да изберат нещо по-добро от Лейля като визия - някоя миловидна руса девойка hahaha hahaha hahaha

# 449

newsm10
А аз се нядявам да изберат нещо по-добро от Лейля като визия - някоя миловидна руса девойка hahaha hahaha hahaha

За онова русото сладкишче Мине ли се сетихте пак?  Whistling
Ами ако е чучело като Лейля
  Shocked Shocked Shocked
Когато Лили спомена за вероятната друга щерка на АШК, аз си представих дечко - 10-на годишно....  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт