"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • близо до брега на морето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!Желая ви най-вече здраве,късмет и много положителни емоции smile3525 smile3525 smile3525-няма да пиша на всички поотделно-защото със сигурност ще пропусна някой PeaceВесел празник на всички -благодаря за почерпката-но в скоро време,май трябва да минавам на диета-то с тези празници-но да сме здрави,пък каквото такова. Hug Hug Hug

# 421
 bye

Благодаря Ви за пожеланията и още веднъж честито на всички именички, и вашите близки,  бъдете здрави, и щастливи.
Много добре, че пуснаха вчера само един трейлър а не и двата наведнъж+озет+снимки както правеха в последно време, въпреки, че вече окончателно не мога да им схвана програмната схема на излъчване. #Crazy
Дано и днес имаме фрагман.

# 422
На всички именници да са живи и здрави и да почерпят!!!  Hug Hug Hug

И на мен не ми хареса дебелената на палачинките й, личи си, че е новачка и не ги докарва, трябва да са тънки а нейните бяха дебели.
Знам, че се бъзикате, но това което Мира сготви не бяха палачинки, а пенкейкс.
Ето разликата:
Скрит текст:
Пенкейкс /  Pancakes /  Pankek

Палачинки /  Crepes /  Krep

Ех, тази Мира си намери още един адвокат!!!   Peace Mr. Green И този път е мъж.  Joy Цяла кантора станаха!  ooooh!  Joy
stereo_hz  smile3501
Ха така, кажи им на тия жени, че не разбират нищо от пенкейкс  smile3534

# 423

Скрит текст:

Ей, тия Ямор много нахални, бе!  Whistling Избутаха ме те да са първи. ooooh!

Моля, моля само едната част от измисления дует е нахална и нагла!!! Naughty Naughty Naughty
Яманчи е прекрасен!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 424
Благодаря ви!     Hug Hug    love001 Няма да ви изброявам, че може да изпусна някой.  Embarassed

Ей, тия Ямор много нахални, бе!  Whistling Избутаха ме те да са първи. ooooh!

Ама това просто няма как да не го поместя пак....  Crazy
Страхотно е, Вени, благодаря ти!      love001  love001  love001
Баялдясах от кеф като видях "нахалните"  smile3544 smile3544 smile3544
И щели да ми припяват цял ден  smile3544

Ивееееее  Hug Hug Hug Hug специално за теб Чачко ми изпрати тази снимка с пожелание да си винаги така позитивна, креативна, забавна и всичко останало, което си!!!!   love001  love001  love001 И ми писа да зарежеш Крачола вече, че му е писнало от него!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

И това е  smile3544 smile3544 smile3544
Ани,     love001  love001  love001
Пиши му, че с една снимка не може да ме убеди...
 Naughty Whistling Whistling

# 425
Божеее, аз съм изпуснала половината народ - да ме извинявате!  Rolling Eyes

Зори, честит имен ден на баща ти! Да е здрав и щастлив, винаги да ти бъде опора!

Наде, честит имен ден да съпруга ти! Жела му здраве, късмет и винаги да вървите в една посока!

Жани, честити имен ден, мила!   bouquet  bouquet  bouquet Бъди много здрава, нека името ти те прослави и винаги се споменава с уважение!  Hug Hug Hug

Здравейте и на всички останали!  Hug

# 426
Еее, Вени, може да не съм ги опитвала, но и не бих щом са приготвени от Мирчето Mr. Green и не ми харесват на външен вид, smile3502 и едва ли бих ги опитала, и в реала.
А Мирка вместо да търси утеха в кухнята, по-добре да събере смелост и да разговаря с Яман, и да престане да мрънка само заради собствения си развален душевен комфорт, и да се самосъжалява колко нещастна била ooooh! все едно Яман лети от щастие след изречените от нея думи. Rolling Eyes
Ако го направи, може пак да си говорим и отново да ми стане бяла, и добра, Joy но дотогава ми е черна като катран. Joy
Опитах се се да я разбера, че в яда си изрече тази отрова, защото сме хора и понякога казваме грешни думи когато сме ядосани затова не, и бях ядосана в края на 15 епизод, но в 16 с нейното нападателно поведение, и липсата на каквото, и да е разкаяние от нейна страна, и съжалявайки само за своята болка ми стана неприятна, и ще е така, докато не видя, че е осъзнала тежестта на стореното от нея. Crossing Arms

# 427
Скрит текст:
Еее, Вени, може да не съм ги опитвала, но и не бих щом са приготвени от Мирчето Mr. Green и не ми харесват на външен вид, smile3502 и едва ли бих ги опитала, и в реала.
А Мирка вместо да търси утеха в кухнята, по-добре да събере смелост и да разговаря с Яман, и да престане да мрънка само заради собствения си развален душевен комфорт, и да се самосъжалява колко нещастна била ooooh! все едно Яман лети от щастие след изречените от нея думи. Rolling Eyes
Ако го направи, може пак да си говорим и отново да ми стане бяла, и добра, Joy но дотогава ми е черна като катран. Joy
Опитах се се да я разбера, че в яда си изрече тази отрова, защото сме хора и понякога казваме грешни думи когато сме ядосани затова не, и бях ядосана в края на 15 епизод, но в 16 с нейното нападателно поведение, и липсата на каквото, и да е разкаяние от нейна страна, и съжалявайки само за своята болка ми стана неприятна, и ще е така, докато не видя, че е осъзнала тежестта на стореното от нея. Crossing Arms

+100000

И аз ще и простя, чак когато видя, че съжалява колко го е наранила милото сладко момче!!!  Hug Hug Hug Иначе да не ми се мярка пред очите!!!  Naughty И колкото и адвокати да има, няма да и помогнат!!!  Naughty Mr. Green

# 428
Озета  Party Party Party

Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman’dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.

Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.

Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.. Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar...

Опитвам се да го преведа, обаче чооок зор този път с някои неща. Дано се появи Лили!  Hug

# 429

Нещо май облеклото му коментират  newsm78

# 430
Превода, който предупреждавам, че не е много добър.  Rolling Eyes И не е дословен, а горе-долу по смисъл и то ккато съм го разбрала.  Peace

Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman’dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.
Животът в Тозлудере още веднъж ще се завърне към Яман. Ръката, която протегна да помогне на приятел, ще се превърне в пожар! Въпреки всички усилия, които Селим полага, старият живот на Яман го дърпа назад. (нещо такова, не е точен превод). Селим иска от Яман да се откъсне завинаги от стария живот.

Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.
Мира разбира, че пропастта между нея и Яман става все по-голяма и се хваща за първия шанс да говори с него. Но наранения Яман си слага бронята отново. Думите на Мира не могат да преминат през стената, която Яман е издигнал и не достигат до него. Мира няма надежда и моли Ендер за помощ. Ендер с една невинна игра ще събере младежите.

Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.. Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar...
От една страна Тозлудере, от друга страна новия живот. От една страна миналото, от друга бъдещето, от една страна угризения на съвестта, от друга Мира. Яман се чувства раздвоен и ще се хване за една възможност, която ще му позволи да приключи със всички проблеми от стария и новия живот!

# 431

Благодаря ви, момичета! Hug Днес много празнуващи, много почерпки - да сте живи и здрави, всичко друго се постига!

Тези цветя са за вас:

Има и по - сладки неща от дюнера, като това например...

истинско изкушение. Heart Eyes

Зори защо това  сладко изкушение не го сложи преди да си легна???  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За да не те разсъня, Ани. Laughing

Панталона пак е същият. hahaha

Ани, благодаря за превода на озета! Peace

# 432
  • между морето и небето
Привет на всички,  Hug,

Съжелявам, че не разполагам с време да чета постовете ви. Чак късно вечерта, дотогава ще сте .обсъдили и озета.

Поздрави към всички именници  Tada. Пожелавам им много здраве, щастие и безкрайна любов  txtloves!
А към пишещите именнички тук - винаги да са така забавни и позитивни   love001   love001      love001.

# 433
  • Яко в Матрицата...
Фрагманът този път ме хвърли много в размисъл... От вчера се каня да пиша:)

За мен сцената с басейна е много силна. Заради пустата ревност и инфалтилните си изцепки, Мира отово е в своя аквариум - сама, нещастна и на дъното! Този път ще й трябват много усилия, за да изплува навън и да диша свободно. Яман беше глътка свеж въздух за нея, мотивът и причината да се отдели от повърхностния и подмолен свят, в който живееше, а тя с лека ръка го запрати обратно в Тозлудере. За момиче израстнало в тази среда, чак ми е странно да е толкова неуверена в себе си и да прави такива глупости от ревност. Яман много трудно ще й повярва, нормално е за човек, който е бил изоставян, преди да бъде обичан. Да видим сценария какво ще ни предложи...

И още нещо - тейзето както винаги беше много права - Яман (Ча) е чОк секси, когато е ядосан  Heart Eyes... Сцената, когато хвана Мира пред компа беше един път - имах чувството, че ако не беше толкова горд, щеше да я награби да я целува. Много страст се лееше... Страхотен актьор е, сякаш не играе, толкова са реални емоциите, които пресъздава!

# 434
Скрит текст:

+100000

И аз ще и простя, чак когато видя, че съжалява колко го е наранила милото сладко момче!!!  Hug Hug Hug Иначе да не ми се мярка пред очите!!!  Naughty И колкото и адвокати да има, няма да и помогнат!!!  Naughty Mr. Green
Аз не мисля, че Яман страда само заради пустото Тозлудере. Според мен е тъжен и самотен и защото Мира не го изслуша, обвини го несправедливо, не му даде никаква възможност да й обясни и му заяви, че не го иска повече в живота си. Мира също е тъжна и самотна, разкъсвана от ревност, съмнения, срам и съжаление. И да голяма глупост направи със скайпа, и да има за какво да се извинява на Яман, но и той също има какво да й обяснява. Naughty И двамата имат нужда да поговорят спокойно, да се разберат и изяснят. Не мисля, че Мира е самозабравила се егоистка, а просто влюбено момиче, което прави грешки.
Относно репликата за Тозлудере, писах си мнението за отношението на Мира. За Яман не съм сигурна колко навътре го е взел и какво изобщо мисли за цялата ситуация. /не съм гледала още серията с превод/ Иска ми се сценаристите по-бързо да изяснят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт