"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Тази Азра същата като онази, която се предполага, че, ще интервюира Чаатай ли е newsm78 и подготвя въпросник с въпроси, които да му задава?!
Зори, ти си в час с туитъра и въпросите, които Неси Ви превеждаше адресирани за Ча, тази същата г-жа ли е!? newsm78

Наде, не!  Naughty Тази е някаква известна тяхна актриса - голяма звезда! Не е първа младост, но я наричат Süperstar в статията!  Peace
Онази ще я видим какви въпроси ще зададе, ако изобщо има такова интервю с Ча. Аз лично се съмнявам!  Mr. Green

# 466
Здравейте  Hug Hug Hug

Честито на всички именници , да са ни живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ани ,   bouquet  bouquet  bouquet

Облеклото на Ча , е........ SickТой да не е прихванал от Хазах "мега стайлинга" и ?newsm78

Кой е Хазах? И какъв му е стайлинга?  newsm78 Mr. Green

# 467
Скрит текст:
Тази Азра същата като онази, която се предполага, че, ще интервюира Чаатай ли е newsm78 и подготвя въпросник с въпроси, които да му задава?!
Зори, ти си в час с туитъра и въпросите, които Неси Ви превеждаше адресирани за Ча, тази същата г-жа ли е!? newsm78

Наде, не!  Naughty Тази е някаква известна тяхна актриса - голяма звезда! Не е първа младост, но я наричат Süperstar в статията!  Peace
Онази ще я видим какви въпроси ще зададе, ако изобщо има такова интервю с Ча. Аз лично се съмнявам!  Mr. Green

И аз.
Значи е друга, мерси Ани.

# 468
Наде, тази е Ажда, а онази е Азра! Peace Бъркаш ги! Peace

Ани, нищо по - различно не е казано от това, което ти си превела. Peace

# 469
  • близо до брега на морето
Ани- newsm51 newsm51 newsm51-на мен ми хареса озета-но докато не видим,какво става-пак сме хвърлени в размисли и страсти.Ясно беше,че ашкъмчо няма да и прости лесно-нали се срешна отново с най-големия си страх-ДА БЪДЕ ИЗОСТАВЯН.Но все ще подаде-нали я обича-и дано наистина се сдобрят в новата серия-то много драми много нещо.Искам да го видя със смайл Hug Hug Hug

# 470

Тез лелки също като нас!  Crazy Crazy Харесват го с бретонче, харесват играта му  Heart Eyes Heart Eyes
Ама лошо, че заради него и ние станахме като лелки - все пред екрана  hahaha hahaha hahaha

Сери е била на шопинг...  Whistling Heart Eyes

Скрит текст:

Викаш само плетките ни липсват?  hahaha hahaha hahaha Аз пък и без това зимата не обичам да ходя никъде, така че не ми пречи седенето вкъщи!  newsm44 newsm68 Виж лятото е друго нещо!!!  Mr. Green

И Серенай сама ли е била на шопинг?  newsm78 Що не е купила на Чачко нещичко?  newsm78 Има нужда момчето.  hahaha
Да ви кажа която и да  му е гадже от тези, които му приписват - стайлинга му не говори добре за въпросната млада дама!  hahaha hahaha hahaha Която и да е тя!  Naughty Naughty

# 471
Тая Серка няма и грам вкус, това е направо убийствено. Stop

Ани, Тинчето има предвид Хазал стайлинга. Нали и тя ходи неглиже и гледа да и е удобно, а не модерно. Peace Ами нищо чудно, но аз се радвам, че от Серка стайлинга не е прихванал. hahaha

Доста се шушука за Чагазал, така че не се знае. И то от хора, които не са луди Фемири, видяли ги на кафе, видяли ги за ръка - да снимки няма, но нищо не се знае. Peace

# 472
Скрит текст:

И аз.
Тази не е Азра, а Айда  Peace Ajda Pekkan - певица и актриса. Май наистина е голяма звезда. Не й знам филмите, но знам, че с Тойгар Ъшъклъ изпълняват тази песен

# 473

Да, обърках ги, ама нали чакам да гръмне бомбата и бързам ли бързам. Joy
Ани, която и да я е тя, ако има въобще някоя, hahaha сигурно се облича досущ като него...то с какъвто се събереш, такъв ставаш.

# 474
# 475
Обаче ще ми е много кеф в репортажа на Азра да видя поне един от моите въпроси. Не че е нещо кой знае какво, но ще ми стане приятно.
Четох на едно място, че другата седмица ще ходи да вземе интервюто, но може и да не е истина. Peace

# 476
Може да не харесвате стайлинга на Сери, но хората пишат, че винаги е елегантна  Wink
http://haber.gazetevatan.com/her-zaman-sik/598669/8/Magazin

# 477

Зори, благодаря!!!  Peace  

Тая Серка няма и грам вкус, това е направо убийствено. Stop

Ани, Тинчето има предвид Хазал стайлинга. Нали и тя ходи неглиже и гледа да и е удобно, а не модерно. Peace Ами нищо чудно, но аз се радвам, че от Серка стайлинга не е прихванал. hahaha

Доста се шушука за Чагазал, така че не се знае. И то от хора, които не са луди Фемири, видяли ги на кафе, видяли ги за ръка - да снимки няма, но нищо не се знае. Peace

Червеното определено ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha Значи за Серенай и Ча без снимки не вярва никой, но някой написал в Т че видял Ч и Х на кафе и о, боже за ръка и всички вярват? Без снимки?  Joy Joy Joy Joy
Зори аз затова искам да пусна някоя бомба в Т също!  Joy Joy Joy Заради такива, които вярват в такива писаници за някой с някого в бар прегърнат (Ч и С) или в кафене за ръчичка (Ч и Х)  hahaha hahaha hahaha
Моля те само не ми казвай, че вярваш на тази история?  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За облеклото - на мен не ми допада нито стила на Х, нито на С  Naughty Naughty Naughty А на Чачко този панталон вече не мога да го гледам!!!!  Sick Sick Sick  Joy Joy Joy Joy

# 478
Скрит текст:

И аз.
Тази не е Азра, а Айда  Peace Ajda Pekkan - певица и актриса. Май наистина е голяма звезда. Не й знам филмите, но знам, че с Тойгар Ъшъклъ изпълняват тази песен

Скрит текст:

Вени, благодаря за песента!  Peace Мисля, че на български тряжва да е Ажда Пеккан, но не съм много сигурна.  Thinking Ох, Лили къде си?????  Hug Hug Hug Hug

# 479
Ани, какво да ти кажа ... истинска радост за мен ще е ЧагиЗо да е с Ча. Laughing Другото мен не ме грее. Mr. Green

Вени, тя нали има приятели от сайтовете, та може да са и платени статии. Whistling  С летни обувки посред зима , айде бе... Whistling модна икона, модна кокона  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт