"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 690

Ох как плаче милия, тая Лейля ще я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 691

Crazy Crazy

[/quote]
А пък този скубльо /да не ви обидя/ на вас ви харесва, ама на мен ми е като Дракула

# 692
Ясно, благодаря за разясненията, но аз на ниво текст съм до 14 епизод иначе съм само на картинки и вероятно за това бавно схващам! hahaha
Много сте ми полезни с коментарите Heart Eyes

Валя  Hug ако си добре с руския докато чакаш може да гледаш с руски субове тук  Hug

# 693

Крачолчето зодия козирог ще се окаже.  Crazy Crazy

Вени,   Hug давай утре да ходим за нови рокли, пак ще сме на парти...   bigdance2
Пиша в нета - мъж козирог - и ми излиза - Аз действам!   Mr. Green  Ей това е! Това!!!
hahaha hahaha

# 694
Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке Mr. Green

Най - накрая го призна! Flutter

Мира не заслужава никаква прошка, търси съдействие от този и онзи, а отишла на Крачоловия рд. #Cussing out
А сцената дето се кара на Яман - по безизразно и механично и флегматично говорене няма. #Cussing out Мън, мън, мън, мън ... #2gunfire

# 695
А пък този скубльо /да не ви обидя/ на вас ви харесва, ама на мен ми е като Дракула
[/quote]

Време е този скубарник да го ритаме, ама яко ритане fight fight fight fight fight fight fight fight

# 696

Те няма да се обидят - стреляй го направо!!!!

# 697
Много ми е кеф за Гирайката, охаааааа падна в ръчичките на батко Кенан, ей сега ще му покаже той кое гадже как се краде. smile3508

# 698
Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке Mr. Green

Мира не заслужава никаква прошка, търси съдействие от този и онзи, а отишла на Крачоловия рд. #Cussing out
А сцената дето се кара на Яман - по безизразно и механично и флегматично говорене няма. #Cussing out Мън, мън, мън, мън ... #2gunfire

Много си права!!!!! Никаква прошка за нея!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ивето призна, но виж как го е написала с дребен шрифт????  ooooh! А Вени не признава даже!!!!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Тези са неспасяеми ти казвам!!!!  hahaha hahaha hahaha

# 699
Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Crazy

Те няма да се обидят - стреляй го направо!!!!

Моля, по-внимателно с оръжията!  Naughty Mr. Green

Ти пък от де извади тия боеприпаси??  Shocked Shocked  От 1 епизод ли ги складираш?  Mr. Green

# 700

Валя  Hug ако си добре с руския докато чакаш може да гледаш с руски субове тук  Hug
[/quote]

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 701
Süperstar Ajda Pekkan önceki akşam arkadaşlarıyla Zorlu Center’da görüntülendi.
Dostlarıyla bir cafede sohbet eden Ajda Pekkan, Çağatay Ulusoy’a olan hayranlığını dile getirdi.
“ÇAĞATAY ÇOK YAKIŞIKLI”
Ajda Pekkan, “Fazla dışarı çıkmıyorum dizi izliyorum evimde. Çağatay Ulusoy’u çok beğeniyorum, çok yakışıklı olmuş” dedi.
http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/superstardan-cagatay-ulusoy-mesaji
Много добри отзиви за Чаги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Починете си малко от стрелбата. По-късно ще намина пак да погърмя!!!  Peace Имам много боеприпаси - няколко склада!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

Dostlarıyla bir cafede sohbet eden Ajda Pekkan, Çağatay Ulusoy’a olan hayranlığını dile getirdi.
“ÇAĞATAY ÇOK YAKIŞIKLI”
Ajda Pekkan, “Fazla dışarı çıkmıyorum dizi izliyorum evimde. Çağatay Ulusoy’u çok beğeniyorum, çok yakışıklı olmuş” dedi.

smile3521 smile3521

# 703
Чакай, чакай Ани, ще почнат леко по - лека да си признават. Stop Ивето вече се изпусна. hahaha Лупата ще вадя, ама и най - ситните доноси за Крачола ще видя. Mr. Green

# 704
  • близо до брега на морето
“ÇAĞATAY ÇOK YAKIŞIKLI”
Естествено,за ЧААТАЙ само много добри отзиви-заслужава ги Peace

Общи условия

Активация на акаунт