Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 468
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Контеса, дано да не се разболява дететнцето, да се оправи по-бързо... Много се надявам, да намериш по-добра работаи по-добре платена!

Хортензия, зависи каква степен хрема имате... Ако вече доста запушен аз давам 4 пъти на взеки 15 минути, а после на обяд и вечер. Давам и през ноща, ако се закашля, иначе давам сутрин като стане, на обяд , към 18:00 и преди лягане... Оправих на Петьо носленцето... Най-интересно, че като дам Назо-хил и кашлицата намалява...

# 166
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес имаме ли празнуващи?

# 167
Добро утро, на всички!

Днес е Йордановден, Богоявление!

Честит празник!  bouquet
Честит имен ден на всички именници!Да са здрави, щастливи и много години името им само с добро да се споменава!

ма ко, Честит рожден ден на шефа!  Hug
Да е много будно, здраво и щастливо дете!Да ви радва повече и ядосва по-малко.
Безоблачно детство му пожелавам!

# 168
  • София
Ма ко, Честит рожден ден на детенцето ти! Да расте здрави  щастлив!  bouquet

Честито на всички именници! Да са здрави!

Хортензия, стискам палци и съм сигурна, че ще има добри новини!  Hug

Контеса, заинтригува ме  много с новата работа, която са ти предложили. Извинявам се, че питам, но нали  моята Бояна има някои аутистични черти- ти завършила ли с нещо специализирано, просто ми е интересно? Аз от опита с детето имам чувството, че съм станала специалист , мечтая си някой ден да работя с такива деца, не професионално, нямам образование, просот наистина мисля, че мога да помагам. Ей сега ако някой ми предложи нещо подобно , колкото и да мисля, че нямам възможност времево чисто да започна работа, смятам че ще го направя. На четиричасов работен ден обаче...това ми е мечта, голяма.

# 169
Ma Ko- честит рожден ден на шефа!
Да расте палав и щастлив, весел и игрив!
Днес се ококорих в 6, ужас.

# 170
Добро утро Hug
Ма ко Честит рожден ден на момчето ти.Да ви е жив,здрав и много да ви радва  bouquet
Хортензия Стискам палци,всичко да е наред Praynig
Контеске Дано се разминете само с това покашляне HugИ да започнеш работата,която ти е на сърце Hug
Мари Благодаря за кафето Wink
Баба Яка Ти си била голям майстор,браво на теб,май си объркала професиите а? Laughing
Кака Дака Ти колко пъти я почваш тая 90 дневна Mr. Green,май скоро няма да я свършиш а Laughing,няма нищо слаби-дебели важно е какво има в душите ни Peace
И накрая Честит имен ден на всички,които празнуват днес,да си живи и здрави  bouquet
ММ от днес е на новата работа,ще работи от 10:00 до 23:00 Cry,това ми беше една от причините за шибаното настроение,но нямам вариант,трябва да се примиря.И аз май ще ставам нощна птица ,ще си гукаме заедно Laughing.Ставам да оправям големия за ясла,и после ще водя малкия на доктор да го мерят,теглят и тем подобни.
До по късно Hug

# 171
  • при късмета
Добро утро,
благодаря ви! Баща му тръгваше сутринта за работа и тъкмо му викам, че няма да мога да го изчакам да дадем подаръците заедно, рожденника скочи и вика "къде са ми подаръците", а уж спеше.
Мари, мерси за кафето
ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН на всички, ако има други празнуващи да са живи и здрави.
Контеса дано се разминете с това
Хортензия дано са добри новините  Praynig
Хубав празник на всички  Hug

# 172
  • Sofia
Добро утро, благодаря за кафето! Simple Smile

Ма ко, честит празник!   bouquet  Да е жив и здрав младежът!

Честито на именниците!

# 173
Често първо на всички именници и празнуващи!!!
Ние ходихме да гледаме хвърлянето на кръста и освещаването на военните знамена.Доста си е хладно като стоиш на едно място. cold
ма ко Честито-да е жив и здрав рожденика и повече да го слушате. Naughty Wink  bouquet
Баба Яка опасна си,да ремонтираш сама уредите. smile3501  Аз също пробвам по някога,ама чак толкова големи-не.Миналата година я смених пералнята с нова,че ми омръзна да я ремонтирам само.Помпата сменяхме 3 пъти ,лагерите и те нещо притропаха,а и едни майстори-оставиха си ръцете.Последния път като я смени помпата,пак си имаше същия проблем,та мм ляга и си я монтира и почисти. Mr. Green
Марѝ мерси за кафето,ама май днес ще мина без него,че стана почти обяд.Щерката минава вече втора смяна и ще ми е доста трудно до обърна графика. Crossing Arms
Barefoot Kontesa дано да оздравява бързо малката принцеса.И да започнеш на желаното място. fingerscrossed
Хортензия пожелавам ти всичко да мине нормално!!! Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Лек ден ви желая момичета!!! Hug Heart Eyes

# 174
  • Fort Worth, TX
Ма Ко, да е живо и здраво детето.Как се казва?
До скоро.Ние тръгваме към Сф. Mr. Green

# 175
  • при късмета
Креми, Калоян е. Днес рожденник, утре именник. Подредил ги е празниците. Коледа, Нова година, рожден ден и имен ден за 2 седмици
За мама и предимно тате изваждането от джобовете.

# 176
Честит празник на всички именици! Да са здрави, щастливи и обичани!
Луси, благодаря! Аз от тая серия ползвам Ангин-Хил, за гърло. По-добър е според мен от Тонзилотрен.
Имам много задачки, ще ви оставям.

# 177
  • UK
Добър ден, днес се успахме #Crazy

Ма ко честито ти рожденниче, да расте здрав и щастлив  smile3525 newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook  bigdance2
ММ отиде до болницата дано имам пак хубави вести за Теичка  Praynig

чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ!!![/size][/color]

# 178
Мама-коко, честито и тук на Шефа!!! Да е жив и здрав, много послушен и много, много щастлив! Весел празник   bouquet
Хортензия, стискам палци и аз fingerscrossed
Дарилче, добре завърнала се, тези дни си мислех за теб  Hug
Коконче, чакаме и ние с теб хубавите новини за Теа  Hug
Моите дребосъчковци спят. Днес бяхме сами - свеки и мм на работа - и учудващо успях да изчистя...цяла една стая. Голяма домакиня съм, няма що  Mr. Green (Марчето да не ме чете, щото ще се изприщи  Simple Smile )

# 179
  • UK
1850 грама Heart Eyes и има вероятност скоро да си я приберем  newsm44

Аз пък правих кекс (ама много ми се ядеше беееее) и се чудя newsm78 защо стана толкоз течен #Crazy пък то забравила съм да добавя брашното ooooh! Joy Joy Joy Joy

Стефито не иска да заспи и само мрънка тука в леглото, носих я насам-натам, давах и водичка, предлагах и мляко ама не, и както си лежи в леглото почва да хълца, това нормално ли е?

Вио на теб 2-рия разрез за секциото под или над 1-вия е?
И кога може да се забременява след секцио, знаеш ли?

Аз имам чувството гледайки времето през прозореца, че идва пролет, а не, че сме зима и то януари Crazy

Общи условия

Активация на акаунт