Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 481
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честито на шефчето на Ма ко!  bouquet На майка му най-вече! Голям празник е за майката рождения ден на детето, колкото и да се кокори девойката ми на това! Laughing
Днес чистих доста основно Laughing, даже наготвих пилешка супичка и въпросното дете яде! Laughing

Хортензия- ще мине и замине процедурата! Всичко ще е наред! Hug

# 196
  • при късмета
Прибрахме се. Още разглежда подаръците рожденника и даже намерение няма да ляга. Много хубаво изкараха децата.
Креми сигурно ще питаш защо не е кръстен на днешния ден. Бяхме си му избрали името предварително, а и термина ми беше за 13.01, той реши да дойде на голям празник. Нито едно име не ни харесва от днешните именници.
Хортензия, много хубаво. Радвам се, че ти се е случило
Коконче, малко остана да си я вземете. По твоя въпрос, питай доктора, мисля, че определят по пациента.
Ще трябва да ставам да ги строявам да лягат, че утре ще празнува в градината.
Ще дойда пак

# 197
Мари, вярно си писала първа сутринка  ooooh!,, ама аз сутрин докато си изпия кафето ви преглеждам от телефона и забравям после какво съм чела. Моето истинско събуждане е след обяд към 17-18 ч и ми се объркват малко дните  Mr. Green
Остана ли ти от сутрешното кафе да си го пийна сега  smile3546  food010
Контеса дано да не се разболее детето  fingerscrossed Намери ли си вече скиорски гащеризон или да ти пращаме от България  afwitch.
Мамче позволяваш ли да ти открадна един пост, оф от коя тема беше, но много ми хареса

"Fасеbооk каза:
Аз познавам всички!
Gооglе каза:
Аз знам всичко!
Internet каза:
Без мен сте нищо!
Тока каза:
Аре, трайте си да не ви изключа! "

Щастливка добре дошла в нощната смяна, увеличаваме се бавно но славно  Mr. Green
Дано да е за хубаво тази нова работа, нали няма да работи всеки ден, че това са много часове  newsm78
А професията - исках да ставам автомонтьор, но ме разубедиха, после кандидаствах в ТУ телевизионна техника, ама ме приеха в електроника и микроелектроника и се отказах след 2 семестъра. Обичам да човъркам разни неща, а колко са гърмели в ръцете ми  ooooh!
pisenxeto щях да питам какво стана с колата.
Мушкатова добре че по някога се случват такива неща да ни върнат вярата в човека и в доброто на тоя свят  Hug
Ма Ко чакам да разкажеш как е минал рождения ден.
Коконке щях да питам ами ако и следващия път са две коконки какво ще правиш  Mr. Green
Марчева да се яви, да не почвам да я дразня на лични  Mr. Green

А докато се натуткам Ма Ко се включи, ама искам повече подробности  Praynig

# 198
  • UK
 :hahaha баба яга мииииииииииииии ще си ги гледкаме : hahaha hahaha ние се изкъпахме, нахранихме ииии се надявам да спим Crazy

# 199
Мама-коко, снимки няма ли?  Wink
Хортензия, много се радвам за теб  Hug
Коконче, аз преди секциото питах доктора и той ми отговори, че режат на  същото място. Един белег имам.

# 200
  • Fort Worth, TX
Мако, аз винаги съм смятала, че щом човек се ражда на такива празници е редно да носи името , с което идва.Нищо лично.Така аз го разбирам и усещам.Имам познати, чието дете се роди на Гергьовден.Голям празник.Кръстиха го Димитър.
Коконче, в еуфория си.Ще си говорим след 11месеца.Не се навивай за момче:-) Аз  бях убедена, че ще е момиче и не давах дума да се издума за момче:-)

# 201
Баба Яка ами за сега пали колата. newsm78
Ще сменим да видим горивния филтър. Thinking И да видим какво ще стане-дано не прави повече проблеми,че ми омръзна.От мръсния бензин или нещо друго е. ooooh!
kokona20 дано след 6-7 месеца не си промениш мнението,като вземат да щъкат двете бубки и да искат постоянно внимание.Иначе браво на бебка,че наддава.  Hug
Аз да се оплача-сменихме лятото две смесителни батерии.В банята и кухнята.От тези на Видима и едната взе да се вдига много трудно.Та днес идваха майстори да си я оправят. Crossing Arms
Оказа се,че наистина има проблем.Аз си мислих,че защото се ползва по-рядко от колкото тази в кухнята.Явно си беше дефектна,защото смениха цялата "глава"вътре където е и накрая дето се вдига и за слушалката и там имаше липса,една малка пружинка. Joy
Оправиха я и то за 5 минути.Сега няма да ме боли ръката и да се правя на щангист,за да си пусна водата. Mr. Green
♥Mam4e♥ не се ядосвай-такива българските пощи. Crossing Arms На мен ми се губиха също доста пъти пликове с мартенички-дали защото са пълни и си мислят какво ли има. #2gunfire
Да ви покажа снимки от днешния празник в нашия град. Simple Smile
И още нещо от интернет ми хареса.
Скрит текст:

# 202
  • при късмета
Ето подробности. В клубчето сме били на друг рожден ден,добре се справят. Две аниматорки стоят с децата, а още една девойка обслужва родителите. Имаше костюми, рисунки на лице и ръце измисляха им състезания оставяха ги и да си играят. Два часа не им стигат, ама какво да правиш. Имаше и стационарна пързалка с много завои и на пода където се влиза топки. Голяма гонитба падна.
Снимките и аз искам да ги разгледам(ако изабщо сме успяли да хванем нещо, че бяха все в движение) но след снимките с тортата паднаха батериите. Сложила съм да се зареждат и аз утре ще ги гледам. Даже след градината, че и там ще оставя да го снимат. С камерата снимахме повече.
Сега ще преместя картата на камерата да видя какво мога да сваля

От имената, които са именници днес, само Божидар ми харесва като име, но пък правя лоша асоциация с друг човек и така

pisenxeto страхотен празник сте имали

# 203
  • при късмета
И още една почерпка, за именния ден на шефа

Честит имен ден на Ваничка   bouquet със здраве да си носиш името

Честит празник и на всички празнуващи

# 204
Честит имен ден на всички празнуващи днес
Калоян на Ма Ко
Ванко и мъжа на Вио,
има ли други да се обадят поименно

Ма Ко тъкмо ми се ядеше нещо сладко и ходих да ровя по хладилника и шкафовете  Joy

Нощната смяна днес нещо се дъним, никакви ви няма  Crossing Arms

# 205
Аз съм тука  Party
Ама гледам не пишете и си мълча Laughing
Честит имен ден на всички празнуващи Hug
Мале днес карах плодов и ако знаете как съм гладна,мисля ,че ако има едно прасенце мъничко ,само 50-60 кг,от тези като по филмите ,така ще го награбя ,че ще му остане само ябълката в устата Mr. Green

# 206
  • София
http://www.imdb.com/title/tt1392214/
Пускам ви един филм-жесток е! Страшен и държи в огромно напрежение.
Бабче, аз не съм с Мозила. По друг начин са при мен нещата, но успях някак си да ви пусна линк. Голяма битка беше, ами като съм "Тъпото Марче"..и технически съм изключително неграмотна, к`во на правя
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=382646&hit=1
Бахти, мамка му успях да пусна и още един. Те това за мен е чудо!! Как го правя не ми е ясно, важното е, че стана.
А стискай те палци и зъбки, страшно е.   Mr. Green
Аз съм тука  Party
Ама гледам не пишете и си мълча Laughing
.........
Ти ако си мълчиш, ние с кого да си приказваме..
Честит Ивановден!
Скрит текст:
и за вашите съпрузи, все някой се казва Иван
Скрит текст:
Остава и една песен да ви изпея, но този път ще пропусна.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 11:22 от marchеva14

# 207
Марчеваааааа  smile3501 чудесно си се справила. Ама кажи на какво си и ще помагаме.
И хич не ми разправяй че си тъпото Марче, ама хич не ти се връзвам да знайш  Laughing

# 208
 Laughing Хаха разсмя ме Коконке.
Дано си такава оптимистична и като поотраснат.
Щастливка ме усети по-съседски и дойде в нощната смяна.
Тук съм как.Удрям по-едно око.
Мм ми хърка на ухото и ще му прасна един .
Бутах го сто пъти.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 02:15 от titi888

# 209
Ами тука съм , но мм на големия лаптоп гледа филм, а аз се мъча на малкият, който е толкова малък, 4е едва виждам клавишите.
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
Валенцето, завършила съм Социални науки с профил  психология в Лондон и така ще мога да работя с деца със специални нужди след акредитацията ми по канадски стандарт . Дано стане, а  на теб  и късмет ти пожелавам да работиш това, което сърцето ти иска когато си готова. Ще имаш практика от първа ръка, който е незаменим  Hug
Мар4е,
бравоооо   bouquet
ма ко, много добре сте си прекарали, радвам се да го 4уя. Детето е било много щастливо предполагам .  bouquet
Кокона, ти и за трето мислиш ? ентусиаст си, признавам те ,но наистина трудното тепърва предстои Wink
Отивам  да лягам днес по рано, 4е утре в 6 ще съм на линия;в 7 вървене до у-щето на -50 , после 4акане на спирката и на работа от 8 30. Но ето докато пишех на ММ пак му пратиха смс да не ходят и утре на работа заради студа ,защото са отвън и ще ме закара  Hug, но дано не се окаже предизвестие за отпускане  Praynig...
Лека ве4ер моми4ета   Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 05:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт