Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 483
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
С закъснение честит рожден ден на  детето на ма ко! Нека има едно безгрижно детство!
Честото и на всички празнували вчера .
Честит празник на всички именници днес ! Ако не се лъжа vio има и тя повод Simple Smile
Почерпка от мен за моите момчета .

# 211
  • Талант на 2012,2013 г.

# 212
Добро утро! Честит празник на имениците! Здрави и щастливи да са!

# 213
  • София
Добро утро, момичета!

J_M_M, благодаря за кафенцето!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИТЕ!

Да са живи и здрави момчетата J_M_M, на Калоян на Ма Ко и Ванко и мъжа на Вио  bouquet

Контеса, много човечна професия имаш.

Тити, разсмя ме... трябва да заспиваш преди ММ Laughing

Аз днес празнувам Рождество Христово(за 2-ри път) и днес имаме с ММ църковен брак, който беше тук в църквата Св.Георги в Младост... през 1997г... Wink

# 214
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на патерици на момченцето на Ма Ко! Да расте здрав и щастлив! Честит имен ден на всички, които празнуваха вчера и днес. Моят тати също е Иван. Пожелавам си да е преди всичко здрав и още дълги години да е до нас!
Хортензия, пожелавам ти успех и позитивни резултати. Да, има все още ХОРА, които помагат безрезервно и без да очакват нищо в замяна. Радвам се, че си срещнала един от тях в труден за теб момент!
Контеска, шапка ти свалям за благородната професия, която си избрала. Дано има повече хора като теб, които да помагат на хора в нужда с обич!
Кокон, браво на Теичка! Скоро ще си я вземете и ще се гушкате четиримцата  Heart Eyes
Вио, да са ти живи и здрави М и детенцето!
Люсинка, и аз празнувам руската Коледа. Честита ви годишнина от църковния брак. Бъдете здрави, щастливи и сплотени! Нека сърцата ви винаги да са пълни с любов и топлина!
Аз вчера прибрах украсата, омръзна ми. Чистих като невидяла. За днес си оставих прането. След малко ставам да врътна първата пералня. Утре сутринта пристига една моя близка приятелка от Атина. Ще остане в нас на гости за два-три дни. Радвам се, че ще се наприказваме и ще имам компания денем. Смятам и една вечер да излезем по женски. Та така. А! Забравих да се "похваля" каква съм "умна". Вчера си блокирах картата, а бях сигурна, че ТОВА е ПИН-кодът. Сега не мога да си изтегля пари. Добре, че ММ има някой лев в неговата, че иначе... Егати тъпотията. Следващата седмица започвам училище и ще трябва да мина през банката да си взема нова карта. Туй то. Хайде лек ден на всички! Пак ще намина.

# 215
  • при късмета
 Добро утро,
колко рано съм се надигнала днес
Честито на именниците на Вио, малкия да е щастлив и спокоен, голямия да те слуша
Джейми, Честито и на твоите именници, да са здрави и усмихнати
Люси на теб Честита Коледа и Честита годишнина
Ако пропускаме някой да си каже

# 216
Люси, честита годишнина! Още дълги години да се обичате и да сте щастливи! Честито Рождество Христово! Нека Бог е с вашето семейство!
Аз чакам резутатите от кръвната захар и настървено пия кафе. Нали на гладно трябва да се вземе кръвта, та си сложих в термочаша кафето и едва изчаках да изляза от кабинета. Ужас, като някоя наркоманка се почувствах!
Дайте идеи, какво е менюто ви днес?

# 217
  • при късмета
Моето меню е обичайната поръчка на шефа - спагети.
Ох, не знам откъде да започна. Трябва да преподредя всички играчки на детето и да наместя новите.
За сега се размотавам. А трябва да действам, че после съм на очен лекар и трябва да излизам

# 218
 #Sniper    comp03   Nemoga da smenq ezika ot nikude  #Cussing out #2gunfire

# 219
Аз ще правя пилешка супа   chef

# 220
Добро утро и от мен!

Честит Ивановден!
Честит празник на всички именници и на тези, които имат такива в семействата си!  bouquet
Да са живи и здрави, и много късмет да им носят имената!

Люси, честита годишнина!Още дълги години да я празнувате в любов и разбирателство! Hug

Баба Яка, няма проблем, че си ме цитирала.Дори се радвам. Grinning

Щастливка, прасенцето не беше ли захапало лимонче, вместо ябълка?Аз що така си мисля, че правят печените прасенца? Laughing

# 221
  • София
Заведох Петьо на училище. Колко му се спи на миличкия...

Благодаря, момичета, за поздрави! bowuu

Мамче, на прасенсето кой какво му пъхне в устата, важна е другата част Laughing

*SK* , да ти е жив и здрав татко! Аз ще прибирам украсата на 14.01 Wink

Хортензия и ние чакаме резултати Praynig

Коконка, днес очакваме да наддаде Теичка поне 40-50 грама Peace

Ма Ко, всичко да е наред при очния Praynig

Отивам да се къпя, че косата ми е... af Laughing Laughing Laughing

# 222
Добро утро  Grinning

Първо искам да честитя празника на всички, които празнуват днес. Желая на всички здраве и спокойствие, защото с годините се убеждавам, че това е най-важното. Има ли ги тях, човек може да постигне всичко друго.

Сипах си кафенцето и сядам да ви прочета и да се разпиша.

Станах раничко, изведох кучето, изгладих си изпраните от вчера пердета и пуснах една пералня с тези, които още не са изпрани. После трябва и да ги изгладя  1ironing Гледам, че сте обсъждали миенето на прозорци - аз моите ги мия цялостно (съответно пера и всички пердета) на около всеки три месеца, тоест всеки сезон. Иначе, като видя, че някой се е зацапал преждевременно, си го измивам. Но най-често мия огледалата на гардеробите, тъй като по тях постоянно има следи от детски пръстчета  Laughing

И при мен положението е като при Люси. До пролетната ваканция все рано ще ставам. Така е с първолаче. Защо ставам и аз с нея и с баща й, да ме пита някой. Той я кара сутрин, но като се размърдат и започнат да се оправят, се събуждам и аз и ставам.

Контеса, имаш и от мен стиснати палчета да започнеш работата, която желаеш.

Кокона, новини за Теичка от днес?

Момичета, искам да ви благодаря за стиснатите палци с нашето евентуално бъдещо трето детенце. Срещата ще е в четвъртък рано сутринта. Затова ще тръгнем още утре вечерта и ще преспим в къщата на баба ми и дядо ми, която е близо до Варна, за да може да стигнем навреме. Ако харесаме детенцето, ще останем до неделя, за да се виждаме всеки ден и да може да посвикне с нас.

Скрит текст:
Момичета, побърквам се от мисли вече. Колкото повече наближава моментът (а след толкова чакане знам, че вече сме на финала), толкова повече се паникьосвам. Страхувам се дали ще успеем да направим малкото човече щастливо. Страхувам се дали няма подсъзнателно да го деля от биологичните си деца. Страхувам се дали ще мога да му дам цялата любов, която давам на тях.  Вярвам, че ще я обичам наравно с другите и се моля това да е така.С толкова прекрасни намерения тръгнах към това начинание и се моля от цялото си сърце да се справя и да успея да го накарам да се чувства обичано и в безопасност.

Знам, че не трябва прекалено да се надявам и да се настройвам, че това ще е нашето момиченце, но след толкова чакане, човек няма как да не се настрои. Не знам как, ако се окаже, че не са спазили критериите ни, и ако не го харесаме, ще му откажем обичта и дома си. А това е решение за цял живот и знам, че ако не е нашето детенце, трябва да откажем. Но това ще ме преследва цял живот... Дано, дано всичко е наред и да можем да я отгледаме. Всяка вечер, лягайки си, й казвам мислено: "Мила Теменужке, още мъничко остана и ще можеш всяка вечер да заспиваш в свой собствен дом с истински мама и тати. Затвори очи спокойно и не се притеснявай за нищо, защото скоро ще сме заедно." Не се имам за вярващ човек, но все пак се моля от цялата си душа тази мъничка Теменужка да е нашето детенце и да не се налага да отказваме любовта си на едно детенце, нямащо вина за нищо, случило се в живота му и въпреки това останало само, без родителска ласка и топлина..

Сега ви оставям, защото ми се обадиха едни клиенти за превод и се захващам да поработя.

# 223
  • София
Поли, след този пост нищо не мога да напиша, направо се разплаках като бебе...това дете е благословенно и е точно вашето, ще видиш! Hug

# 224
Поли, след този пост нищо не мога да напиша, направо се разплаках като бебе...това дете е благословено и е точно вашето, ще видиш! Hug
Peace
Нека Бог дари цялото ви семейство със здраве и щастие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт