Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 484
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • при късмета
Поли и мен разплака. Имаш толкова любав за даване, значи ще получиш двойно. Дано се харесате и за Теменужка да има дом и семейство, а за вас напрежението с чакането да свърши. Възхищавам се на хора като вас. Бъдете здрави и щастливи цялото семейство

# 226
  • София
Поли, стискам палци и се моля всичко да мине добре в четвъртък.
Благородна душа си.

# 227
  • Fort Worth, TX
Добро утро момичета.Как сте?
Честит празник на всички именници!С пожелания за крепко здраве и късмет.Люси, много поводи за празнуване имаш.Всичко най-хубаво.
Поли,успех ти желая.Дано се харесате.

# 228
  • Талант на 2012,2013 г.
Поли, останах безмълвна...

# 229
  • софия
Поли мислено ти изпращам много топлина,дано има повече хора като теб. Hug

# 230
Поли, не се безпокой. Всичко ще мине добре. Чакаме с нетърпение новини в четвъртък!
Аз винаги съм искала да си родя един син и после да си осиновя дъщеричка. Но за сега мм е против... А аз съм против втора бременност и раждане.  Crossing Arms

# 231
  • Талант на 2012,2013 г.
Стеф..мислиш точно като мен. След загубата на големия ни син, когато останахме само със Цеци исках да осиновим детенце на неговата възраст и да растат заедно. Мъжът ми сякаш се уплаши от тази моя мисъл, а и двамата вече не желаехме последваща бременност. Отказах се от тази си приумица. Може и да сгреших. Не зная...Но и аз така като Поли си задавах всички тези въпроси...Сложно е. Не искам да се оправдавам. Просто споделям.

# 232
Мари, аз също смятам, че е сложно. Темата е доста деликатна. Може би мм ще се съгласи някой ден. Може пък аз да се навия да бременея пак. Не знам. При всички случаи още ни е рано за второ дете.

# 233
# 234
Честит имен ден на именниците!
Поли- успех!
На Лус- честита Нова руска година и годишнина!
Днес ще метна пържоли на тигана и супа леща.

# 235
  • Талант на 2012,2013 г.
Ние си печем пиленце. От вчера имаме и прясно зеле с телешко месце, защото свинското за режима не ни е позволено.Имам и салата от печени червени чушки със зелен лук и изкиснато сиренце...

# 236
влизам бързо, да почерпя виртуално за  малкото  ми слънчице Калоян .

Mr. GreenСнощи  много пих, уиски и вино ooooh!никога повече ! Станахме с бебко в 10 сутринтта . Снощи  имахме гости, две мой съученички с мжете им и децата им, голяма лудница от деца.... но беше супер.
Имам  работа, хич не ми се работи, довечера пак ще имаме гости
Почнах диета и свалих 2 кг, ама с тоя имен ден днес и вчера  предчуствам, че пак се освиних  Embarassed
утре си продлжавам с нова сила диетата
хубав ден  на всички

# 237
Здравейте момичета,

Поли, разплака ме още със събуждането докато си пиех кафето.  Hug, големи сърца имате с ТМ. Дано това да е вашето детенце и да го направите много щастливо. Чакаме хубави новини от теб. Аз си мисля че след като си задаваш тези въпроси ще бъдеш много добра майка на малката Теменужка  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Виви честит имен ден и на твоето момче   bouquet
Честито и на всички, които празнуват днес но не съм споменала по именно   bouquet.
J_M_M да са ти живи и здрави момчетата, благодаря за почерпката
Лусс честит двоен празник и на вас, още много години щастлив брачен живот   bouquet
Мушкатова, изследванията сигурно вече са излезли ама аз да стисна едни палчета
♥Mam4e♥  Hug  bouquet много ми хареса, а и е толкова вярно, при нас нали често спират тока та съм се убедила от личен опит  Mr. Green
Контеса  Hug, много интересна професия имаш, дано скоро да работиш това което искаш. Не се притеснявай за ТМ, заради лошото време е, не е предизвестие  Hug

# 238
  • UK
чЕСТИТО НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ!!!
ПОЛИ  Hug Hug

чакам ММ да се върне от болницата  с хубави новини  Praynig

# 239
  • при късмета
Одъртявам аз. Сдобих се с очила
При това съм патологичен случай  ooooh! От далекогледа съм станала късогледа. Обикновенно е обратното, + се вдига, не -
Това за няколко години, не изведнъж ама е факт.

Общи условия

Активация на акаунт