Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 486
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Тук съм!!!
Свърши се с това кошмарно пътуване,но детето е болно и съм много притеснена. Sad
Честити рожби на Вио и Коконка! Hug
Да са здравички,това е най-важното.
Сега не ми се пише,че ми е много притеснено.Криста изкара тежка вирусна инфекция и сега имаме съмнения,че я е ударило в бъбреците.Ще правим изследвания и т.н.
Гади ми се от това пътуване,сбъднаха ми се и най-кошмарите предчувствия.Няма да си простя,че го причиних на детето си!
Момичета,нека малко ми мине и да видя как е малката,какво ще кажат лекарите и пак ще пиша.

# 241
СлавчеHug
Дано да не е нещо сериозно с детенцето  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.
Радвам се че се върна, видях те във ФБ и очаквах да се включиш и тук.
Очаквам да споделиш, но след като се поуспокоиш.

# 242
Честит Имен ден на всички именици - малки и големи! Да сте живи и зрави!

Славче - добре си дошла, ама защо са лоши новините... Дано не е проблем с бъбреците и бързо да се оправи малката Буба. Пиши като знаеш повече!  Praynig

Поли - останах безмълвна, дано всичко мине по мед и масло в четвъртък!  Praynig

Коконче -  fingerscrossed

Контеса - големи студове при вас, какво му стана на това време? При нас вали и е хладно, а трябваше да е точно обратното.

Ма ко - от 20 години съм с очила непрекъснато, вече съм като срастнала с тях. Мога да си направя операция на очите, ама още го обмислям.

Днес трябва да оправя прането от вчера и има още за чистене... уфффф, Марчеееее, ела насам плиййззз, в нашата къща гостите пушат. На такава оферта не може да устоиш, нали?  Hug
Вчера сготвих за днес телешко варено (ама месото е говеждо), стана мозък, ама то каквото и да готвиш 4 часа и половина, ще стане като масло.  hahaha
Още се борим със снимките от пътуването, ама до ден, два ще ги сортирам и се надявам да ви ги покажа.
 Peace

# 243
  • Fort Worth, TX
Тук съм!!!
Свърши се с това кошмарно пътуване,но детето е болно и съм много притеснена. Sad
Честити рожби на Вио и Коконка! Hug
Да са здравички,това е най-важното.
Сега не ми се пише,че ми е много притеснено.Криста изкара тежка вирусна инфекция и сега имаме съмнения,че я е ударило в бъбреците.Ще правим изследвания и т.н.
Гади ми се от това пътуване,сбъднаха ми се и най-кошмарите предчувствия.Няма да си простя,че го причиних на детето си!
Момичета,нека малко ми мине и да видя как е малката,какво ще кажат лекарите и пак ще пиша.
Оф, Славче.Като че ли си го предчувствала да му се не знае.Дано оздравее напълно Криста.Какво да ти кажа .Кураж, мила.Прегръщам те.

# 244
  • UK
Славче  Hug Hug Hug Hug

Ма ко Hug споко и аз съм като теб Crazy все нещо ми е наобратното Peace не, като на друготе хора hahaha

Смърфииии  Hug Hug Hug

Много съм притеснена  Rolling Eyes моята малка принцеска днес, не  е качила нито грамче, простооо е задържала досега качените  Rolling Eyes  Вече много страдам, че сме разделени, тя там, сам-самичка в болницата, а аз у дома със сестричката и ...
Много се измъчвам, колкото повече времето минава, толкова повече се обезсърчавам, че скоро ще достигне заветните 2000 кг и ще си я вземем   Praynig.
Поне утеха ми е това, че вече не е в кувъозче ...

# 245
  • Fort Worth, TX
Понякога отнема повече време.Радвай се, че единствено и само заради кг я държат, а  не заради нещо друго.В повечето случаи отнема около месец. Hug

# 246
  • при късмета
Славе добре сте си дошли  Hug Дано не е сериозно при детето   Praynig, пиши като разбереш нещо.
Смърфи, аз съм обърнала диоптъра от + към - , това е странното. Обикновенно е обратно, т.е хората слагат очила за чететне. Преди виждах автубса кой номер е от предната спирка, а сега от мястото на което седя обикновенно не мога да прочета надпис по ТВ. С компа и книга нямам проблем. За сега само телевизия ще гледам с тях и ще шофирам нощно време.
Чакам снимките с нетърпение
Контеса, благодаря за картичката  Hug много ме зарадва
Коконче важното е, че не сваля. Предполагам, че ще й е нужно време да се адаптира извън кувьоза

# 247
Честито на всички именници и празнуващи-от здраве да не се оттървете!!! Hug  bouquet
slavka70   spoko Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed пожелавам да се оправи бързо малката принцеса!!!
kokona20 сега като е вън от кувьоза ще има време да се адаптира и я хранят с шише,така,че бъди търпелива. Hug
Поли още малко остана и всичко ще бъде наред и ще минат притесненията. fingerscrossed
Луси честит празник и на теб!!!
Контеса пожелавам ти да се оправя вече времeто при вас и да се стопли.
Лек ден и стига вече проблеми!!! Hug
Не ми се сърдете не споменатите-прочетох ви и после станах да изпращам щерката за училище. Praynig

# 248
Славе, да се оправя детето бързо, дано не е нещо страшно. С вас сме.
Коконке, момичетата са ти го казали - важното е, че само кг са проблема. Ще имате време да сте заедно, животът е пред вас.
Моите изследвания са в норма, тъй че утре с бодра крачка заминавам към болницата.
Сега паса диванетата в парка, после голямата е на пеене.

# 249
  • Талант на 2012,2013 г.
Славе, добре си се завърнала. Hug Не ми хареса новината, че Криста е болничка, но дано всичко премине възможно най-безпроблемно и детенцето да си е добре и да забрави..

# 250
Хортензия hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Пожелавам ти всичко да мине без проблеми!!! Hug
Важното е че изследванията са нормални.

# 251
А изписах роман и ми го изтри .Еми ...
Честит имен ден на всички именници!

# 252
  • Бургас
Честит имен ден на празнуващите! Да ви/е живо и здраво името   bouquet

Лус честито ви двоен празник!

Поли много ме трогна, кураж и се моля да ви се получат нещата, и малката Теменужка да има дом и семейство пълни с любов Hug

Момичета, нямам време да пиша повече, извинете ме за което Peace
Лека ви  Heart Eyes

# 253
  • Варна
Пак поводи за софра днес! Laughing

Много здраве на всички именници! Hug

Славе, а дано забравите за разни болести! Hug

Следя изкъсо инфото за малкото коконче Теа! Hug

# 254
  • Пловдив
Привет, дами!
Честит празник на всички празнуващи!