Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Ваничка, жива, здрава, щастлива и обичана бъди!

# 256
  • при късмета
Хортензия в болницата ще имаш ли нет и колко време ще си там?

# 257
Момичета,
къде сте тази вечер, всички ли празнувате Ивановден.
Много е пусто тук  newsm78
Мушкатова и аз да питам като Ма Ко - колко време се очаква да стоиш в болницата. Ще е хубаво някой да ти има тел, да държи връзка с теб ако е удобно и няма нет в болницата
Коконке  Hug, не се притеснявай, нали не е на долу в грамчетата. Ще ги качи, нека да се адаптира извън кувьоза и ще си я приберете.

# 258
Пооправих вкъщи, че и себе си! Едно ми е никакво... Разграфила съм по часове дните ми през близките месеци - испански, английски, картички, снимки, блог. И не знам откъде да я започна, май много дини реших да нося, да видя кога ще ги изтърва.  Wink

Хортензия - стискам палци, да мине и замине всичко бързо и безпроблемно. Пиши ни от болницата, ако имаш нет!  Praynig

Контеске, Щастливка и Мари - много, много, много ви благодаря за картичките, които сте ми изпратили в Бс. Освен мен зарадвахте и майка, която с голямо нетърпение ги отваря и чете по скайпа.  Heart Eyes

Контеса - твойта картичка е изпратена от Флорида от един колега на ММ за по-сигурно, надявам се да дойде скоро.  Praynig

В Богота още нищо не съм получила, ама като знам миналогодишната картичка от майка, че пътува близо 50 дни, вашите ще ги чакам за първа пролет.  Laughing
И да знаете, че съм изпратила на всички от списъка! Дано БГ пощите не се изложат!  Peace

# 259
Благодаря за пожеланията, страхотни сте, както винаги   bouquet
Честито и на останалите, които празнуват днес - Калоян на мама-коко, Калоян на Виви, Ваничка, Люска, кой още...ако пропускам някого, моля да ме извини  Peace
Поли, силно се надявам това да е вашето детенце. Сутринта като те прочетох, останах без думи направо. Дано има повече хора като вас  Hug
Славе, а аз така се надявах пътуването да е било хубаво и притесненията ти да са се оказали напразни  Tired Милата Криста, дано всичко е наред, дано не е нищо сериозно  Praynig
Моят Ванко се опитва нещо да се разболява   Sad Температура, кашлица и разстройство...Много ме е страх да не зарази Дея. Няма как да го отделя от нея, мога само да се надявам да не е вирус. Кофти започваме годината нещо, мда  Tired
П.П. Аз имам картичка от Канадаааааааааа  Heart Eyes Днес я получих, няма да ви обяснявам как се зарадвах. Смърфи, аз ти пратих до Колумбия, ще чакам да се похвалиш  Wink

# 260
Здрасти! Сън не ме лови, тъй че застъпвам нощна.
Имам нет на телефона. Марчето има номера ми. Надявам се докато се събудите да съм се освестила от упойката. Ако в 5,30 пия едно кафе дали ще се преработи до 8,00? Ако не пия ще набия доктора:-).

# 261
Хортензия май доста ти е притеснено,спокойно с теб сме и стискаме палци!!! hug Hug

# 262
Здрасти! Сън не ме лови, тъй че застъпвам нощна.
Имам нет на телефона. Марчето има номера ми. Надявам се докато се събудите да съм се освестила от упойката. Ако в 5,30 пия едно кафе дали ще се преработи до 8,00? Ако не пия ще набия доктора:-).
По - добре недей  Peace Не ти ли казаха гладна и жадна да си преди операцията?
Стискам палци и аз  Hug

# 263
Мушкатова не знам за кафето какво да ти кажа, аз 2 часа преди секциото пих тайно кафе и нямаше проблеми, ама не мога да давам съвети. И аз съм така - ако не пия сутрин кафе да не се изпречваш на среща ми  Mr. Green
Значи Марчето ще ни държи в течение ако не се включваш ти.

Да знаете колко ме е яд на мен си, отказах се за картичките, въпреки първоначалното ми намерение и сега ужасно съжалявам. Като ви чета какво вълнение е получаването и изпращането ми иде да се набия сама.При следващата такава идея съм на първа линия ако ме приемете  Praynig

Вио дано да се оправи бързо Ванко и да не зарази малката. Абе нямат ли край тия вируси. Днес слушах мъглата какво била разнасяла, а тук при нас четвърти ден не може да се вдигне това чудо. Нали сме в някаква дупка може в цяла София да няма при нас задължително има мъгла

Марчеваааааааа
къде си, няма те с домовата книга и се разпиляхме днес

# 264
Не пий нищо, по-добре набий доктора!  Naughty После мнооого трудно и тежко ще излезеш от упойката.  Wink

# 265
  • при късмета
Смърфи в пощата ми казаха, че ще пътува около месец до теб  #Cussing out, той мина откак съм я пратила
Вио заведете Ванко при педиатъра да каже какво е.Ако държи Т, най-вероятно е вирус и сегашния е с кашлица и то много упорита.Със сегашния вирус трябва много бързо да се взимат мерки, че бързо се развива. Ако ти си здрава малко вероятно е Дея да се разболее, антителата в кърмата би трябвало да я пазят. Дано Ванко бързо да се оправя  Praynig
Това ставане в 7ч. ме убива  ooooh! умирам за сън, обаче съм се лепнала за ТВ, защото вече си чета субтитрите  hahaha
Днес като седнах да гледам филм с очилата разбрах защо съм спряла да го правя, не мога да чета. Обаче прогледнах  hahaha Интересно, защо с книга и компа нямам проблем  newsm78
Хортензия, ако упойката е пълна трябва да са минали поне 5 часА без да си приемала нищо, освен, ако не те следят на монитор, но такава практика няма.Дори вода не трябва да пиеш. Не е въпроса да се преработи нещо, а стомаха ти да е празен, защото упойката понякога действа на стомаха и може да повърнеш и да се задаваш, това е проблема.
Стискам палци всичко да е наред и пиши при първа възможност  Hug
Не мога да публикувам

Пак се прочетох и звуча като някоя свекърва с тия наставления  ooooh!

# 266
Ясно, в новините - бит доктор, хаха.
Вио, да се оправя Ванко бързо. Дано не е като нашия вирус, ей, гадината 10 дни ги държа. Всички екстри се изредиха.

# 267
  • София
Добър вечер!
Ох от къде да ви започва се чудя.
[/Хортензия, Мушкатоваааааа,color] нямам тел номер . Нямам! Прерових си целия бележник, телефона си, ами нямам го.  Sad Имам на Мари и на Людка. Имам ти адреса, но тел. номер ... newsm78.  Веднага да ми се прати на ЛС. Моля ти се и още на другия ден ще звъня. Няма страшно, това изобщо не е операция, вярвай ми. Лесно е. Аз к`во да кажа с две една след друга тежки коремни, разпорена съм като животно. АААаааа нЕма да пЛУашиш.   Hug Всичко ще мине прекрасно, аз вярвам и съм убедена. Преди операцията ама нищо няма да поешаш, даже и вода!! Ти пък кафе  Shocked УбихтЪ!! То си е страшно, защото го мислим, ама не е так. ТЕЛЕФОНА!! ЧАКАМ АКО ЩЕ И ДО УТРЕ СУТРИНТА!!   Hug
Славунке, надявам се че ще се оправите. Ето защо ме е страх от по-далечни дестинации и не тръгвам. Никой, ама никой не е в състояние да ме закара чаааак там. Те желание имат, но по-важното е , че аз нямам. Спокойно, ще се оправите и ще забравиш. Лека полека, ще мине.  Hug
Смърфи, тази картичка , твоята съм я пратила още в началото на декември. Също и на Контеска на новия адрес. Контеска, какво става при вас? Тежко е положение, а. Гледам новините, то си е сериозно, тежка зима карате. Пази се!! Пази и детето!  Hug
Вио, пази бебето. Ванко ще се оправи. Сега не зная как ще прозвучи, но веднага бих сложила една маска и на теб и на Ванко. Вероятно няма да е много съгласен, но под формата на игра би могла нещо да направиш. Но все пак не ме слушай, аз съм изключително страхлива на болести. Тотален хипохондрик съм.
....
Марчеваааааааа[/b] къде си, няма те с домовата книга и се разпиляхме днес
Тук съм бре, душа, ама нещо се притесних от вас. Този болен, онзи операция го чака, мен ми прескача сърцето и имам екстрасистоли /така ли се пише/ ама цигарата не ми пада от устата, защото вече не ми пука, писна ми.  Twisted Evil  За успокоени захванах онези, наш`те кифли. Ей ги, чакам да втасват.
За момента на друг няма да обръщам внимание, защото пускам това и започвам да чакам Хортензия.
Ще се върна!!
И грешки нямам време да поправям., всичко излезе в червено, мамка му.
Сега отивам да ви чета подробно.

# 268
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм. Мушкатова...това с кафето недей, злато...недей.

А за доктора ако искаш двете ще  го набием ама нека първо а си свърши работата де. После . Mr. Green

Днес съм лоша. Пресявах яко във фейса. Crossing Arms

Детето ми е нощна. Преди да стигне ми се обади, че се ударил с колата в един преди него. Малко е, но ламарината ще трябва да се изчуква. И фара отлетял нейде си.

Благодаря на Бога, че на него нищо му няма.

Мразя мъглата! #Cussing out #2gunfire

# 269
Хаха Марчева и аз щях да ги правя ама ММ днес ми свършил брашното и не казва да си купя, нищо утре, таман за свеки да има.
Мари  Hug, дано да не е много работата  и парите по колата. Лошото е че като удариш някой от зад все ти си виновен. Ще купите фар, не се притеснявай, нали на детето ти нищо му няма.
Ама то в тая мъгла може ли да се кара като хората. Предпочитам да карам в силен снеговалеж отколкото в мъгла.
Що така си му се ядосала на тоя фейс  Grinning
Мушкатова слушай момичетата, мен не ме гледай, няма да пиеш кафе. После като можеш ще изпиеш 2.
Утре ще дебна всички новини да чуя за бития доктор  hahaha Joy, ама да не ни посрамиш, добре да го отупаш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт